hei, jeg lever

med et internett som er helt håpløst, har ikke blogglysten vært helt på topp. nå har jeg endelig fått en internettkabel, og det ser ut til at det funket. nå har jeg endelig interenett på rommet (!!!) så i'm back as. jeg har vært hjemme på høstferie og fikk endelig se familien min og noen av bestevennene mine igjen på over tre måneder. det var sinnsykt deilig og jeg storkoste meg i hele ferien. desverre gikk denne ferien kjappere enn noen andre ferier jeg noensinne har hatt, så jeg ville godt likt å hatt enda litt mer tid hjemme. men, men. mamma kjørte meg helt ned igjen til oslo, og sov her i to netter, noe som var veldig koselig. vi dro inn til byen en dag og koste oss på kafé og jeg fikk vist henne litt rundt her. det var veldig trist å si hade til henne igjen, men jeg gleder meg allerede til neste gang jeg kommer hjem. for to dager siden var jeg på moddi-konsert (noe som var helt fantastisk (!!!!) og som fortjener et helt eget blogginnlegg, så det kommer senere) og i går kom kompisen min som nå går på skole i bergen på besøk til meg her i oslo. han skal være her helt til mandag og det er kjempekoselig å ha han på besøk!

(så dette var et sånt lite, rotete innlegg om hva som har skjedd i livet mitt de siste ukene. ja, også har jeg også klippet håret mitt kortere, sett så mange kjekke gutter at det er trist og blitt medlem i røde kors)


 

1 comment

Janne

12.10.2013 kl.14:07

Bah, ja ferier går som regel alt for fort dessverre! Du er uansett heldig som har ferie i det hele tatt, man får ikke høstferie når man jobber =/

skriv en liten hilsen

om meg

her skriver du litt om deg selv og evt. bloggen din.

arkiv

linker

design by: renate

hits