nesepiercing

jeg har egentlig aldri vært så gira på nesepiercing, før jeg i sommer ble forelsket i ring i nesa. tidligere i høst fikk jeg stadig mer lyst på det selv, men når det kommer til å STIKKE ET HULL GJENNOM NESA så er jeg litt (veldig) pingle. men for noen uker siden fikk jeg plutselig kjempelyst på det, så på onsdag gjorde jeg det bare:

Image and video hosting by TinyPic

nå er det egentlig ring jeg har mest lyst på, så jeg lurte litt på hvor godt jeg kom til å like kula jeg fikk (som jeg helst burde ha i flere måneder før jeg bytter til ring) men jeg fant ut at jeg liker den overraskende godt! jeg var kjempenervøs før jeg dro (alene!) for å ta den, men jeg jubla (i hodet mitt, da. det var konfetti og hele pakka der, liksom) etterpå når det gikk opp for meg at jeg hadde gjort det!!! (et ubetydelig steg for menneskeheten, et stort steg for karen anna) (forresten så hjalp ikke det akkurat på nervøsiteten at han som skulle ta den på meg var superkjekk) til dere som lurer på om det var vondt: ja, selvfølgelig var det ikke behagelig, men det gikk kjempefort og det var ikke så ille som jeg trodde. (og når jeg får det til, får du det til også. for jeg er virkelig kjempepysete når det kommer til sånne ting)

musikktips: nick drake (en artist en lærer her annbefalte oss, som jeg selv ikke har fått hørt så masse på enda, men som jeg allerede elsker utfra det lille jeg har hørt) 

2 comments

Aleksandra

26.10.2013 kl.19:21

Så stilig!

Synnøve🎀

27.10.2013 kl.01:13

Hei my little prettie 🎀 Du e so fin!! Kom heim!!

skriv en liten hilsen

om meg

her skriver du litt om deg selv og evt. bloggen din.

arkiv

linker

design by: renate

hits