24/03/2013

Valget står mellom Sosiologi på gateplan på Holtekilen fhs eller FotoVideo på Rønningen fhs. Begge skolene ligger i Oslo-området. Holtekilen har linjetur til San Fransisco og Rønningen til Los Angeles! Er dritgira på begge linjene siden begge deler virker utrolig spennende. Rønningen ville ha svar innen en uke så JEG MÅ FINNE UT HVA JEG VIL NÅ. Her skal det skrives for-og imot liste, ja!

19/03/2013

Åhhhh fsjfsfsfsjsjfhh jeg elsker denne sangen så ufattelig høyt. 

19/03/2013

Det er mars og man er i det siste halvåret av videregående. Det virker uutholdelig og dagene går treigere enn noensinne, samtidig som de går sabla fort. Jeg har ikke nok energi til å gjøre mitt aller beste. Det er mars og det er kaldt. En sånn ubehagelig kulde som gjør at man alltid fryser litt på føttene eller nesen. En sånn kulde som gjør at en ikke orker å bevege seg ut mer enn man må. Heldigvis har jeg ting å se frem til som gjør den kalde hverdagen litt varmere. Påskeferie, musikalturné, Justin Bieber konsert, russetid, sommerferie og ikke minst USA i tre måneder. Dette er uten tvil det jeg gleder meg aller mest til. Jeg gleder meg så masse at det gjør vondt, fordi jeg er så redd for at noe skal skje sånn at det ikke skjer likevel. Livet er skummelt på den måten. Det er så uforutsigbart. Men jeg satser på at det går fint. Jeg gleder meg hvertfall som en liten unge på julaften, og enda mer. Jeg har søkt folkehøyskoler i det siste, og har allerede fått vite at jeg kan få plass noen av stedene. Nå kommer det vanskeligste: å velge. Vi satser på jeg finner det ut snart.(her er skjorta og lua jeg kjøpte på fredag. skjorta er så sinnsykt fin. så absolutt mitt favorittplagg)

16/03/2013

"Neida, mamma. Skal ikke bruke noe av stipendet jeg fikk i dag". Likevel fikk jeg til å kjøpe én lue, en skjorte og dette mobil-klistermerke-greia i går når jeg hadde en ekstra time på på bussterminalen der det også er et kjøpesenter. Kanskje ikke det lureste, men fjshjdshfksjdjh jeg elsker det jeg kjøpte. Har en ting for blomsterprint for tiden, det er så fiiint. Luen og skjorten kommer det bilde av senere.

16/03/2013

Klokkeslett. Tid. Timer. Prøver. Innleveringer. Musikaløving. Puste. Tiden er knapp, likevel om jeg ikke gjør halvparten av det jeg egentlig burde gjort. Jeg går rundt med en liten klump i magen som ikke kommer til å gå bort før om nittiseks dager. Da skal jeg puste ut. Feire. Juble. Samtidig må jeg ikke sette livet på vent. Livet er nå. Det er bare det at JEG ER SÅ UFATTELIG SKOLELEI.

Hyttetur

Denne helga var jeg og en bra gjeng på hyttetur på Bjorli! Det var ufattelig morsomt og jeg storkoste meg virkelig!
dokost/instagram

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits