Sinnataggen

Nå er jeg faktisk dødsirritert på visse folk her på kloden. Noen vil kanskje si at jeg overreagerer, men jeg mener at jeg absolutt reagerer på rett måte. Når man tar med seg en høne til et internat, holder den i en dusj i noen dager for så å drepe den, filme det og le av det. Da alltså. Hva f***. Er ikke meningen å henge ut mennesker her på bloggen, men jeg er en person som sier fra når jeg mener noe ikke er rett. Og det der er søren meg ikke rett. Skal ikke nevne dette noe mer på bloggen, sier bare at jeg er utrolig sinna, fordi jeg virkelig ikke forstår hva som svirrer rundt i hodene på folk i blandt.

Og når det gjelder Paradise-finalen, så ble jeg rett og slett glad for at Vida og Miguel vannt. Jeg unnte så absolutt ikke Camilla og Andreas det, når de har blitt så høy på pæra som de ble. Men da Vida slapp kula, ble jeg og utrolig skuffet og syntes rett og slett synd på Miguel som ble lurt trill rundt. Råttent gjort. Men det værste må vel være den ekle latteren til resten av deltakerene etter hun hadde sluppet den. Den var rett og slett ekkel, stygg og slem. Skjerp dere, folk.

For å trenge noen positive og fine ting inn i dette innlegget as well, kan jeg nevne noe så fint som at jeg skal hjem i morgen og Merete skal være med meg. Det blir kjempekoselig, siden hun aldri har besøkt meg hjemme før, og jeg gleder meg til å treffe mamma igjen. Her kommer enda en fin ting:Årets sommerlåt etter min smak, hvertfall <3

Min mening om: Justin Bieber

Justin Bieber er en person jeg fikk høre om for noen år siden. Jeg var ikke en av de første som oppdaget han på youtube, så jeg fikk først høre om han når han ble superkjent og spesielt etter sangen "Baby". Jeg har aldri hatt noe som helst i mot han. Er det en ting jeg prøver så hardt jeg kan her i livet (likevel om det ikke alltid er like lett), så er det å ikke forhåndsdømme mennesker jeg ikke kjenner. Og det å i det hele tatt dømme en kjent person som jeg overhodet ikke kjenner personlig ut fra musikken/skuespillertalentet/o.l. blir rett og slett for dumt. Jeg har full respekt for mennesker der ute som sier: "Justin virker som en grei fyr, men musikken hans er jeg ikke helt fan av". Det er noe helt annet enn å komme med drapstrusler, mobbe de som hører på musikken hans, si "faen, bieber er gay (hva er i det hele tatt gærent i om han hadde vært det?)/jente (det tror jeg vi kan se ganske så godt på ham at han ikke er. og hva er galt med jenter?)/dritt/bæsj/apeaids/og alt kødd dere måtte finne på å kalle ham. Og det å si at dere hater ham, blir rett og slett alt for dumt. Det å hate noen man ikke en gang kjenner blir egentlig litt for dumt. Ok, så kan jeg finne på å si at jeg hater ABB, men det finnes det en utrolig god grunn til, siden han rett og slett har gjort noen forferdelige ting. Men hva har Justin Bieber gjort som er så ufattelig ille at man har en grunn til å hate ham? Ingen føkkings ting. Justin Bieber er et helt vanlig menneske, som har blitt kjent for musikken sin. (og som sikker drar flere damer enn den gutten som leker tøff på internett ved å henge ham ut. mwaha)

Som sagt, har jeg aldri hatt noe i mot ham selv. Men jeg har heller aldri vært spesielt fan - før nå. Ja, så hadde jeg digget til "Baby", "One time" og noen flere sanger, men jeg hørte aldri så masse mer på ham. Men en dag fikk høre hans nye sang "Boyfriend". Han har nå blitt litt eldre, rett og slett litt kjekk, fått sanger som fenger meg mer og jeg ble mer og mer interessert. En dag så jeg og Merete "Never say never", dokumentaren om ham, og vi ble nok litt små-forelsket begge to. Slapp av, vi er ikke like vill som de søte jentene som i dag løp rundt i Oslo by, men vi startet etter denne å like han veldig godt. Vi fikk en stor del respekt for han, og fannt ut at han har mange store talenter. Ikke bare kan han synge, men han spiller trommer, danser, spiller gitar og piano. Og om man ser dokumentaren, får man bare positive inntrykk, og han virker rett og slett som en utrolig søt fyr.

Jeg har full forståelse for at musikken hans ikke er den typen alle mennesker her i verden liker. Så absolutt. Han synger jo for det meste om ting som opptar oss jenter, og siden han bare er 18 år, trekker han kanskje til seg flest yngre fans. Jeg prøver ikke få folk til å elsker han, jeg vil bare at folk skal vise mer respekt. En ting er så si at du ikke liker musikken hans, men at du hater han blir rett og slett for dumt. Jeg tar noen idéer fra noe min kloke mor skrev om han en dag, og sier dette: Tenk deg at Justin var naboen din. Vennen din. Sønnen din. Søskenbarnet ditt. Eller hvem som helst. Ville du at han skulle fått høre hver dag om hvor dårlig han er, hvor teit han er, hvor dårlig arbeidet hans er osv.? Heldigvis ser Justin ut til å være en sterk person som takler dette på en grei måte. Men hvor mange mennesker er det ikke der ute i verden som får høre akkurat det samme, hver eneste dag? Tenk dere litt om før dere prøver å være kul. Og til dere voksne som rakker ned på ham, som liksom skal være våre forbilder og rollemodeller: skjerp dere! Dere gir et dårlig inntrykk og fører den negative holdningen og mangel på respekt videre til yngre generasjoner.

Som dere sikkert skjønner, er det ikke lenger bare Justin Bieber det er snakk om, men mennesker i det store og hele. Kjendiser, naboen nede i gata, butikkdama, klassekameraten, bestevenninna, foreldre osv. Vis respekt, og drit i å hat. Er det én ting jeg trodde vi lærte etter 22.juli var det at hat ikke gjør noen ting bedre.Når man rett og slett føler seg litt tom

Jeg er så lei nå. Å dra på skolen (likevel om det er veldig avslappende og uten masse stress) føles bare unødvendig, siden vi ikke gjør noe viktig der uansett. I tillegg er ikke formen helt på topp. Når jeg våknet i dag tidlig var jeg ekkel og sår i halsen, og jeg er helt rar i hele kroppen. Er liksom ikke helt frisk, og ikke så veldig syk. Følelsen jeg har er som dagen/dagene før man blir syk. Om jeg ikke blir bedre, men værre, i morgen, blir jeg sur. På lørdag skal jeg nemlig synge hjemme på øya. På noe de kaller "Aukradagen". Og hvor kjipt hadde det ikke vært å bli syk til akkurat den dagen? Denne småsyke følelsen jeg har i meg tapper så utrolig masse energi fra meg, og jeg har vært trøtt og slapp i hele dag. I tillegg er jeg i et humør hvor jeg ikke vet hva jeg vil bruke tiden min på, likevel om jeg har hatt en hel dag til å gjøre det jeg vil på. Det resulterer alltså i kjedsomhet. Tidligere så jeg, Isabel og Merete litt film, og det var jo koselig, likevel om den ikke var verdens beste. Så løp vi rundt fra internatbygg til internatbygg for å sjekke om tv-rommet var ledig (selvfølgelig var det opptatt) og for å finne et sted internetten ville funke bra nok til at vi fikk se opptredenen til Justin Bieber på vg-nett. Men neida. Akkurat nå har jeg egentlig bare lyst hjem til mamma. Eller til USA. Eller bare til et sted ved sjøen, der solen varmer mot kroppen min og gjør meg glad, og jeg smiler, griller, tar bilder og ler sammen med folk jeg er glad i.Her kunne jeg gjerne vært nå.

Innså nettopp hvor ironisk det er at jeg dagen før dette innlegget, skrev om hvor lykkelig jeg var, mens nå er jeg lei. Humørsvingninger ftw.

Når man gleder seg til sommer og alt egentlig er ganske fint

JEG ELSKER LIVET NÅ WÆÆÆH. Ble ferdig med eksamen sist uke (den gikk dritt, men som en klok venninne sier; "la oss tenke positivt til det motsatte er bevist") så nå har hjernen min definitivt tatt ferie fra alt som kalles skole. I tillegg er de fleste timene veldig chill (hater det ordet, HVORFOR BRUKER JEG DET), og vi ser denne uken film i tre forskjellige fag. Jeg hadde nettopp spansk, der vi så en amerikansk film (som er ganske bra) med Hugh Grant og Sarah J.Parker. MED SPANSK TALE. Hva f***. Hater herved språket spansk.

Nå er jeg supergira på sommer, sol og ferie, og her en dag skrev jeg og Merete en liste over ting vi gledet oss til i ferien. Listen min inneholdt noen av disse tingene:

- Feire 18-års bursdagen min
- Dra på Sommerfesten på Giske
- Feire Meretes bursdag
- Ha champagne-date med Merete
- Besøke folk
- Sole meg og bli brun (noe jeg faktisk har blitt denne helgen!!!! jeg mener det. jeg har faktisk fått farge)
- Ta bilder
- Dra til Bergen med Isabel og Matheus
- Ta tatovering (!!)
- Dra på pikniker
- Grillkvelder med søte folk
- Kanskje på gratiskonsert med Atle Pettersen, haha
- Prøve å bli kjent med litt nye folk
- Farge håret/gjøre noe med håret (as usual)

Skal så masse kult, så jeg gleder meg dødsmasse! Helga som var nettopp var fantastisk. Lå dritlenge ute i sola, spiste masse godt, hang med kule folk, grillet, så på at folk badet, danset ufattelig masse og alt var bare herlig. 

Dagens høydepunkt er i dag middag, siden det da er Tikka Masala wraps (som er.. himmelsk). 
Vinglepetter

Jajaja, har gjort dette tusen ganger før, men nå skal jeg holde meg her. Har testet ut wordpress en stund nå, og har komt frem til at jeg heller vil holde meg på blogg.no. (karenannaa.wordpress.com om du vil lese innleggene jeg hadde der, haha)

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits