hejdå

Hvorfor startet jeg ikke å se på How I Met Your Mother tidligere? Serien er fantastisk. Jeg er helt hektet.
Jeg stikker til sunnmøre i helga, for å feire Merete sin bursdag! Skal ta mange koselige bilder, som sikkert kommer på bloggen når jeg er tilbake igjen på søndag. I mellomtiden må dere gjøre masse dødsfete ting (og ikke minst kommentere bloggen min og sånn he-he-he neida joda) og lytte til disse utrolig bra sangene som gir deg en sykt bra good-feeling om du skrur opp volumet på annlegget noen hakk og danser rundt i trusa som Mikhael Paskalev i musikkvideoen sin til I Spy:

 
 

Åhhh gleder meg til å møte folka igjen! (forresten, sjekk ut lookbook.nu. og søk etter karen anna. wiho jeg er fancy nå ass)

om å leve i nuet og sånn

Jeg elsker å tenke på alt jeg skal i fremtiden. Men samtidig er fremtiden så utrolig uforutsigbar. Man vet aldri hva som skjer. Både på godt og på vondt. Måten jeg ser for meg at jeg skal leve livet mitt på om ti år, ender sikkert opp med å bli helt annerledes enn jeg nå tenker det. La oss bare håpe på at det blir til det positive. Noen ganger føler jeg at jeg ikke er flink nok til å "leve i nuet". Jeg tenker hele tiden på hva jeg skal gjøre i fremtiden. Hvordan alt skal bli da. Hvor bra livet skal bli etter vgs. Da jeg flytter. Da jeg får meg kjæreste. Men livet burde jo leves nå også? Man kan ikke bare tenke på fremtiden, man må også greie å leve livet i mellomtiden. Jeg er ikke alltid like flink til dette. Men når jeg tenker meg om: Likevel om jeg har hatt en ganske lat ferie hittil, har jeg likevel gjort ting som gjør meg lykkelig. Det å leve livet trenger ikke nødvendigvis å være å reise jorden rundt. Noen ganger handler det rett å slett om å være der du er, og gjøre det beste ut av det. Å få til å gjøre ting som gjør deg glad uansett. Det blir kanskje ikke sett på som å "leve livet", men jeg blir f.eks. glad av å se på serier. Jeg skal selvfølgelig ikke bruke hele livet mitt til det, men det er jo fint å gjøre når man trenger litt ro, fred og å slappe av. Jeg har egentlig ikke et poeng i denne teksten. Det er bare noen tanker jeg hadde i min hjerne, som jeg følte for å skrive svart på hvitt. Eller noe.

gi komplimenter

Har du noen gang tenkt på hvor utrolig masse et kompliment faktisk betyr for en annen person? Hvor utrolig masse noen få, fine ord kan ha å si for en hel dag til et annet menneske? Noen ganger skal det så utrolig lite til for å gjøre en annen person glad. Jeg vet selv hvor glad jeg blir for å få høre et kompliment. "Så fin du ble på håret", "For en fin bukse", "Du er så snill, du". Det skal så lite til, men likevel betyr det så utrolig masse! Bli flinkere til å gi komplimenter til folk, folkens! Ser du noe fint/hører du noen fint; ros det, gi det komplimenter, kom med positiv respons. Vi mennesker har en tendens til å gjøre masse dritt mot mennesker og fokusere masse på negative ting. Vi har den evnen at vi kan påvirke andre menneskers liv noe utrolig. Derfor føler jeg det er viktig å bruke denne evnen til noe positivt. Ikke bruk den til å hakke på andre, rakke ned på dem, dømme dem, komme med negative kommentarer og gjøre livet til en annen person rett og slett vondt for dem å leve. Bruk denne fantastiske evnen du har fått til å være en god person og påvirk livene til menneskene rundt deg positivt. Vær en god venn, en god datter, en god mor, en god elev en god nabo og rett og slett et godt menneske.

Om-du-kjeder-deg-en-dag-utfordring: Skriv et helt uventet, koselig brev om hvor masse en person betyr for deg, tegn en tegning av en elefant, likevel om du ikke føler du selv er en god tegner, sleng på noen hjerter og skriv "jeg er glad i deg", smil til folk du går forbi ute på gata, gi en helt tilfeldig person klem, og ikke minst de personene du ikke ser på som tilfeldige, si "så fin du var på håret!" til folk du syns er fin på håret, hjelp en venn som trenger det eller gjør som søte Julianne, som la ut hemmelige, søte gaver på helt tilfeldige steder til helt tilfeldige mennesker, og skriv en søt lapp ved siden av.

til fine merete

I dag har søteste Merete bursdag! Hun skal ikke feire før på lørdag, men det er tross alt 18-års dagen hennes i dag, derfor skriver jeg et innlegg om henne i dag.

Merete møtte jeg for første gang på Kick-Off på Vestborg vgs tidlig på året i 2010, men da snakket vi nesten ikke i det hele tatt. Vi startet i samme klasse til høsten, men det tok en liten stund før vi fikk skikkelig kontakt. Det startet vel ved at jeg ble kjent med Isabel, og siden Merete bodde på rom med henne, kunne jeg (desverre) ikke unngå å bli kjent med henne heller...... Haha, tulla. Elsker at jeg ble kjent med deg!

Jeg kan ikke fatte at jeg bare har kjent deg i rundt to år. Når vi snakker og henger sammen, går alt så naturlig at det kjennes ut som jeg har kjent deg hele livet! Du er en utrolig stor gledesspreder, og den søte latteren og det fine smilet ditt gjør at ingen kan være sur rundt deg (eller, jo. jeg har vel vært det en del ganger, men det er altså aldri på grunn av deg!) Og er jeg trist eller bare dritt lei, hjelper det alltid å være med deg, du får alltid humøret mitt på topp igjen! Vi er også veldig like på mange punkt. Begge har nok fått hørt utallige (og alltid like irriterende) ganger på skolen: "du må snakke høyere!!" og vi er kanskje ikke de som er aller mest utadvendte hele tiden. Men vi har nok det til felles at når vi virkelig blir kjent med noen, kan vi prate som en foss. Det har vi jo fått bevist mange ganger, haha! Du er en så utrolig pen, nydelig, morsom, hot, sexy, dritkul og fantastisk jente! Hadde jeg vært gutt hadde jeg definitivt giftet meg med både Isabel og deg.

Vi har gjort så utrolig masse gøy sammen, og enda flere gode minner skal det bli! Jeg kommer aldri til å glemme: UL 2011, klasseturen til Roma, alle de gangene hvor du baket midt på natten på roalden og vi kødda og lo. Alle gangene vi ranglet noe helt sykt og ofte ikke la oss før halv åtte om morgenen. Når jeg, du og Isabel badet i boblebadet ditt hjemme hos deg. Bjørn Johan Muri konsert, haha! De gangene du overnattet med meg på vb og vi liksom skulle sove, men så endte vi opp med å snakke om alt mellom himmel og jord (seriøst. alt. mulig) hele natten. Alle latterkrampene vi har hatt. De gangene når vi har køddet med rånebilene utenfor. Vår vesle obsession av Justin Bieber (som ennå ikke har tatt slutt) og.. gosh. Det er så utrolig masse mer jeg kunne ha ramset opp. Vi har gjort så masse koselig og gøy, og jeg gleder meg utrolig til det neste skoleåret sammen med deg og alle de andre fine folkene! Du gjør hverdagen min utrolig masse bedre, og Vestborg hadde ikke vært like bra uten deg. Du er en person som jeg kan snakke seriøst med, kødde med, gråte med, slappe av med og ha latterkrampe med. Akkurat sånn man skal ha det med en ekte venn.

Takk for at du er du, du er fantastisk og en utrolig god venn. Gratulerer så ufattelig masse med 18-års dagen (wohoooo!!! snart champagne-date, vennen!), gleder meg til alt sprellet vi skal finne på i fremtiden. Utrolig glad i deg! ♥

Image and video hosting by TinyPic

i dag

Sånn ser jeg ut i dag, med ny topp og nytt hår:


innkjøp

Hei. I dag var jeg og min søte mor en liten tur i Molde. Jeg endte opp med å kjøpe denne fantastiske toppen som jeg nå er litt småforelsket i, til bare 29,- på Cubus! (HERREGUD ELSKER SALG) Kjøpte også rød hårfarge, så om ting går etter planen blir jeg om rundt 8 minutter redhead igjen. Har ikke prøvd denne hårfargen før, så håper bare at den funker bra. Resultatet får dere se senere!
Åh, denne ^ sangen er så finfinfinfinfinfinfin.

bilder

Som jeg sa, tok jeg mange bilder i går. Alle disse er tatt fra før selve St.Hans feiringen, da vi var på stranda for å sole oss. Tok mange bilder på selve feiringen også, og disse kommer etterhvert. Her kommer et helt bildedryss av hvordan litt av gårsdagen min var:


Forresten!!: Tusen hjertelig tusen millioner trillioner takk til alle de som tok turen innom bloggen min i dag (eller, i går blir det vel, siden klokken er over tolv nå)!! Statistikken min gikk til værs etter at en del har likt noen innlegg jeg har skrevet og noen har delt og linket til ting jeg har skrevet. Setter så utrolig pris på alle som tar turen inn hit og leser det jeg skriver. Jeg liker virkelig å blogge og det å få respons/likes/besøkende er selvfølgelig gøy. Så; takk til alle sammen som leser bloggen min! Dere er noen søte søtinger, ass!

hvorfor jeg ikke drikker alkohol

WARNING: Dette blir sikkert et langt innlegg!

I går var det St.Hans aften. Tilbringte omtrent hele dagen på badestranda. Først bare for å sole meg, så for å feire St.Hans med både gamle og unge. Så på fest. Tok ufattelig mange bilder tidligere på dagen (seriøst. alt for mange. fy f***, trenger en harddisk. HEI JEG ØNSKER MEG DET TIL BURSDAGEN MIN HE-HE), så jeg skal snart redigere de og velge ut hvilke jeg skal legge ut senere.

På festen, eller fester generelt, som jeg er på (lol. har bare vært på et vors og to fester i hele mitt liv) spør ofte folk meg hvorfor jeg ikke drikker. "Er ikke du hun avholdskjærringa?", "Er ikke du sånn som ikke drikker, da?" o.l. kommentarer får jeg ofte høre. Haha. Syns egentlig bare det er morsomt, blir ikke fornærmet eller noe. Men siden mange lurer på det, tenkte jeg å skrive grunnen her: (lol, ikke det at så mange av de jeg møter på fest leser bloggen min, da. bortsett fra to søte jenter som kom bort i går og bare: jeg elsker bloggen din, leser den hele tiden, den er så bra!! haha. dritsøtt. og takk.)

Det er altså mange grunner til at jeg ikke har drukket/drikker. Her er dem, kort oppsummert:

1. Mamma har på en måte alltid forventet at jeg skal vente til jeg er atten.
2. Jeg vil ikke være en av de som starter når man er fjorten.
3. Man gjør masse dumt i fylla.
4. Man bryter rett og slett loven.
5. Det er en 18-års aldersgrense for en grunn.
6. Jeg har aldri hatt så mange venner rundt meg som drikker.
7. Jeg var medlem av JUVENTE.
8. Jeg har funnet ut at jeg kan ha det like gøy uten alkohol.

Jeg vet ikke helt hvordan det hele startet. Mamma er ikke avholds, hun tar seg noen øl i blandt på fest, så det er ikke sånn at folk her i huset er sånn NEI IKKE ALKOHOL WÆÆH. Jeg og mamma har alltid hatt et nært forhold, og hun har vel gitt utrykk for at alkohol, er noe man skal være 18 år for å drikke. Så jeg har vel egentlig bare respektert henne. Men det er altså flere grunner til at jeg ikke drikker. Mange tror sikkert det er fordi jeg er kristen, men det er det faktisk ikke. Jeg sier jeg er kristen, jeg tror på Gud, men det er så utrolig masse som er vanskelig å forstå. Alle kristne tolker ting i Bibelen forskjellig, og man kan vel si at jeg ikke er en av de aller mest konservative/strenge. Jesus drakk jo selv vin, så jeg tror ikke det er ille å drikke. Men selvfølgelig kommer det ann på mengden. Men for meg handler det ikke akkurat om religion.

(shit. dette er så vanskelig å skrive om uten at det blir et rotete innlegg. håper dere skjønner det meste jeg prøver å si likevel, da)

Når jeg var yngre og gikk på ungdomsskolen, var jeg utrolig mot alkohol. Jeg skulle ikke drikke, og syns det å drikke var dritteit. Jeg var virkelig i mot det. Jeg syns det er morsomt å se tilbake på at jeg var så engasjert, og jeg syns det er kult at jeg turte å stå for noe sånn, så sterkt, i den alderen. Men det jeg ikke liker med den personen jeg var da, var at jeg automatisk tenkte av personer var "teit" når de drakk, noe jeg vet den dag i dag ikke er sant. Jeg har nå et ganske annerledes syn på det å drikke alkohol. Slik ser jeg det nå:

Det å drikke alkohol er noe mennesker selv velger. Om folk har lyst å drikke, vær så god. Om folk ikke har lyst å drikke; vær så god. Selv mener jeg at det er lurest å vente med å drikke til man er eldre, gjerne 18, siden det er det loven sier. Og tro meg, det er aldersgrense for en grunn. Jeg tror det er sunnere og bedre å starte å drikke som attenåring enn fjortenåring, siden man kanskje greier å begrense seg litt, eller hvertfall vite litt mer hva man gjør. Man gjør det kanskje også av andre grunner. Ikke for å "tøffe seg", men for å rett og slett ha det gøy.

Grunnen til at jeg vil vente med å drikke til jeg er atten år, handler nå for meg mest om å bevise for meg selv at jeg kan få det til. Likevel om det bare er to uker til jeg blir atten, valgte jeg i går å si nei når jeg ble tilbudt alkohol. Fordi, vel, som sagt, av mange grunner, men mest for å bevise for meg selv at jeg får til å vente til jeg er gammel nok. Jeg vil ikke at alt jeg har stått for når jeg var yngre skal være forgjeves. I helga har jeg også hatt besøk av søskenbarnet mitt, som er mange år yngre enn meg, og jeg vet hun ser utrolig masse opp til meg nå, og da vil jeg ikke komme hjem beruset. Jeg vil være et godt forbilde for henne. Jeg sier ikke at jeg ikke hadde vært et godt forbilde for henne om jeg drakk, men jeg ønsker ikke at hun skal drikke før hun blir gammel nok, og om jeg selv hadde gjort det, hadde jeg jo motsitt (motsagt? hva f. å motsi, er det jeg prøver å bøye på et eller annet vis) meg selv.

Jeg har heller ikke et særlig stort behov for å drikke. Jeg klarer å ha det like gøy uten alkohol, så noen ganger ser jeg ikke helt meningen. Men nå som jeg begynner å nærme meg 18 år, skal jeg ikke nekte for at jeg begynner å bli litt nysjerrig. Selvfølgelig er det stas å faktisk kunne ta seg et glass med en eller annen alkoholisert sak, lovlig! Jeg ser for meg at jeg kommer til å drikke litt når jeg blir gammel nok. Nå i sommer skal jeg f.eks. på Sommerfesten på Giske, og det hadde jo vært koselig å drikke litt da. Men; jeg tror aldri jeg kommer til å bli en stordrikker som går på fylla hver helg, akkurat. Ser ikke helt meningen i å drikke seg sørpa full.

Det eneste negative jeg ser i at jeg ikke har drukket, er at jeg sikkert hadde hatt mange flere venner og folk å henge med om jeg faktisk hadde gjort det. Eller, gått på fest hvertfall. Man kan gå på fest uten å drikke, det har jeg jo bevist nå, men når jeg var yngre, var jeg i tillegg enda mer sjenert, derfor gikk jeg ikke da. Jeg vet at dette har gjort sånn at jeg ikke har blitt like godt kjent med folk her, og jeg hadde sikkert hatt en større omgangskrets om jeg hadde festet. Men alt i alt, angrer jeg ikke på noe. Jeg har hatt en bra ungdomstid, tross i at jeg ikke har drukket alkohol.

Nå i dag har jeg venner som drikker, og respekterer dette. Hadde dette vært for noen år siden hadde jeg sikkert styrt unna dem, men nå i dag forstår jeg at det ikke har noe å si, så lenge de er bra folk.

En liten oppfordring til folk der ute som drikker, men ikke aksepterer at andre er avholds er at dere kan begynne å respektere folk mer for de valgene de selv velger å ta. Ikke press noen til noe de ikke vil gjøre.

Som sagt, dette er bare hvorfor jeg har valgt å ikke drikke i disse atten årene, jeg har full respekt for folk som drikker, og ikke drikker.

du er bra nok

Hei du. Ja, du. Du som sitter og leser dette. Du som kanskje føler du ikke er bra nok, pen nok, kul nok, populær nok. Du som kanskje er sjenert, eller kanskje utadvendt. Du som har blitt mobbet i mange år, eller du som bare har følt deg usynlig. Du som alltid har hatt mange rundt deg, men likevel har følt deg ensom. Du som gjemmer bort den nydelige kroppen din under mange lag av klær, fordi du har fått det for deg at du ikke ser bra ut. Gi slipp på disse tankene. Du er fantastisk. Du er nydelig. Du er pen. Du er rå. Livet handler om så masse mer enn å streve etter å være "perfekt". F*** da, det har jo ingenting å si om man ikke har flat mage, om man kanskje har litt stor rumpe, eller kanskje veldig liten rumpe, om du er tynn eller tykk, om du er blond eller brunette, om du liker svart eller rosa, om du kanskje har en rar føflekk i ansiktet, om du har en nese du ikke er fornøyd med osv. Du er likevel pen. Ikke kast bort livet på å konstant tenke på og streve etter å få det samfunnet nå til dags ser på som "perfekt". Ja, det er bra å spise sunt, og trene i blandt, jeg nekter ikke for det. Men - ikke la dette bli alt her i livet. Jeg er så lei av mennesker som ikke snakker om noe annet enn kropp, helse, sunnhet og trening. Livet handler om så utrolig masse mer! Å gjøre det du liker, å utrette noe i verden, å ha det gøy, å bli kjent med folk, å vise kjærlighet og masse mer. En dag jeg og venninna mi var på Esso, så vi utover massen av blad og magasiner som lå der. Jeg vedder på at vi fant minst seks magasiner på rad hvor det sto noe på forsiden om den perfekte magen, om å være perfekt for bikinisesongen, om å trene o.l. Jeg hater at samfunnet har blitt sånn.

Og når det gjelder det der bikinisesong-tullet. Drit i det. Våg å gå i bikini og vis frem den fine kroppen din, uansett hva du mener er galt med kroppen din, eller som det kanskje står i alle disse teite bladene som er "galt" med kroppen din. (nå mener jeg alltså ikke at du skal gå og blotte deg, eller dytte puppene oppi trynet til folk eller bli superhøy på pæra eller noe sånt. haha. men å være litt selvsikker er ikke ille.) Jeg vet at dette er lettere sagt enn gjort, jeg har selv følt det. Jeg har store hofter, og når jeg sitter får jeg valker på magen. Før (og da snakker jeg om for ikke lenge siden) hatet jeg dette ved meg selv. Jeg kunne ikke fordra dette. Men så så jeg på andre rundt meg, og oppdaget at mange har dette, og det ser jo ikke ille ut i det hele tatt, så hvorfor skulle det da se stygt ut på meg, og ikke andre? Det er jo helt naturlig! Så nå velger jeg å drite i det. Herregud, det har da ingen verdens ting å si. Det viser bare at jeg er menneske, og ikke en eller annen dukke, eller photoshoppa person. Jeg bryr meg virkelig lite om sånne småting som ikke har noe å si nå. Og jeg lover deg - alle disse feilene du ser når du ser deg selv i speilet. Det meste er bare ting du selv tenker over. Jeg har mange venner som sier at de ikke liker det og det ved kroppen dems, men selv, så ser jeg ikke annet enn skjønnhet når jeg ser på dem. Tenk om alle skulle vært høy, tynn, blond, hatt flat mage osv. Da hadde jo alle vært like! Det hadde jo ikke vært gøy? Vær stolt av kroppen din, for om du tror på meg eller ikke, er du nydelig. Når jeg tenker meg om, har jeg ikke noen gang sett en stygg person her i verden.

Du er nydelig, og awesome. Ikke la noen få deg til å tro noe annet.

-

I dag var jeg, mamma, tante og søskenbarna mine på badestranda. Det var herlig! Vi solte oss og grillet. Her kommer et lite bildedryss av den fine dagen: (beklager alle ego-bildene)


-

Siden jeg hadde så lyst å være sosial i går og gjøre noe morsomt, tok jeg og Silje en spontan telttur - i hagen. Det var kjempekoselig. Vi spiste først taco inne og så Mord og Mysterier (hjerte på den serien. ingen får til krim så bra som britene) med min mor, for så å se Never Say Never (fjerde gangen jeg har sett den nå) ute i teltet. Etter det lå vi (eller rettere sagt: jeg) og bablet som bare det. Seriøst, noen ganger får jeg den sykeste munndiaréen før jeg skal legge meg og prater om alt mellom himmel og jord. Håper du ikke kjedet deg alt for masse, Silje. Det var veldig koselig, da! Ser ikke Silje så masse når jeg er på Vestborg, så får satse på å møte henne masse i ferien.

Her er min fantastiske Justin Bieber CD, min fine dagbok (som jeg skal prøve å skrive i hver kveld. skal få det til denne gangen), og den nydelige bikinien min, som jeg er helt forelsket i. Den er enkel, men likevel  fin:Er det noe jeg elsker, så er det å få post. Ikke regninger eller kjedelige bank-brev o.l., men brev og koselig post. I dag fikk jeg verdens søteste bursdagsfest-invitasjon av verdens søteste Merete. Så ut som noe fra Galtvort elns, haha:Gleder meg sånn til å feire bursdagen hennes neste helg. 18 år, wiho! Blir kjempegøy, og gleder meg til å møte mine søte venner igjen.

I dag skal jeg på badestranda med mamma. Elsker at været er ganske fint nå. Kos dere, folkens, og nyt ferien!

-

I dag har vel vært den første dagen i sommerferien hittil hvor jeg virkelig har fått sommerferie-følelse. Hvorfor? Fordi i dag bestemte sola seg for å dukke opp og det var utrolig herlig. Har ligget ute i hammock'en en stund, hvor det var lunt og null vind. Utrolig deilig, og endelig fikk jeg brukt for bikinien min. Jeg fikk til og med skille i dag! Håper og satser på at det vil komme mange flere sånne dager, men det er tross alt Norge, så jeg tør ikke ha for store forhåpninger.

Jeg har vært utrolig usosial i ferien hittil. Har omtrent ikke møtt noen mennesker bortsett fra familien. Det har vært deilig og jeg har virkelig trengt det. Bare stillhet. Og det å slappe av helt alene er fint i blandt. Det er viktig for meg i blandt. Men nå, etter nesten to uker, begynner jeg å bli veldig klar for å være sosial igjen. Det er mange folk jeg savner, og mange jeg vil møte igjen. Jeg har så lyst bort! Ut på eventyr. Ut å reise. Pakke kofferten og bare reise et sted. Om det så er til utlandet eller bare en liten hyttetur med jentene. Eller kanskje bare en liten telttur. Jeg vil ut på eventyr. Nå har jeg fått mine to uker med avslapping, nå er jeg klar for sommeren 2012! På tide å kontakte venner og booke kalenderen full, hiho!-

Noe som irriterer meg sykt, er trenerene i Slankekrigen. Måten de starter å trene på på Slankekrigen er f*** meg ikke sunn. Og de trenerene, Bob og Jillian, irriterer meg grenseløst. Ja, selvfølgelig forstår jeg at de må presse folkene, men det finnes da grenser. Så nettopp første episode av en eller annen sesong, og når alle deltakerene løper inn, gir trenerene stygge blikk og himler med øynene, for så å sette i gang treningen med en gang. Det at Jillian står og roper til dem to cm fra trynet dems, og behandler dem med null respekt irriterer meg. Hun kan prøve å veie flere hundre kilo selv, og så kan hun se hvor hardt det er. Det at den tynne streken der skal stå der og presse dem til de gråter, spyr og besvimer, er helt teit. Det er bare hele holdningen og attituden hennes som irriterer meg. Himling med øynene, og måten hun presser dem på, uten å vise et eneste lite fnugg av medfølelse. Er du enig/uenig? Hva irriterer du deg over her i livet?

-

Folk sier at det er når ting er tøft man virkelig ser hvem som bryr seg. Men jeg føler nesten det er omvendt. Enhver person kan si: "åh, går det bra med deg?", "hvordan har du det?" og "tenker på deg" i en tøff situasjon, men hvem av disse folkene er der for en når man er glad, når man bare vil være med noen eller når man kjeder seg? Ja, så ser man selvfølgelig hvem som bryr seg mest når noe er tøft også. Noen sier kanskje: "tenker på deg, håper det går bra" f.eks. mens andre vil være der sammen med deg, hjelper deg, vil være hos deg. Men det er like viktig å ha noen rundt seg på helt vanlige dager også. Når man bare vil ha noen der. Likevel om man kanskje ikke går gjennom en spesielt tøff periode.

Nei, jeg snakker ikke spesielt om meg, eller noen andre. Dette er bare generelt, og noe jeg har tenkt på i det siste.

ENDA EN VIDEO OG SÅNN.

I går fikk jeg den nye cd'en "Believe" av Justin Bieber, pluss plakat. Oooog i dag så jeg det om når han var i Oslo på tv. Bestemor og bestefar bare lo av meg, mens jeg satt der og sang med og gliste. Ellers har jeg kjøpt en dritsøt, men svart og enkel bikinioverdel, elsker den. Også har jeg fått en dagbok og en søt bok fra mamma. Kan vise bilder i morgen. Nå er jeg for lat til å ta noen bilder. Nå sitter jeg bare og pakker i meg brownies og potetgull og cola og skal se litt serier før jeg legger meg. Tidligere i kveld, testa jeg ut den nye Wii-en vår. Vi kjøpte nemlig en Wii i dag, og tre spill til! Jeg lagde til og med en video av når jeg testa det ut, siden det kanskje kunne bli litt komisk med tanke på at jeg.. vel.. suger. Jeg elsker å lage videoer, og prøver å tørre å legge de ut, men noen ganger er det så flaut at jeg sletter dem. Men fuck haters, skal gjøre det jeg liker her i livet, uten å tenke på hva andre kommer til å syns! Wiho. Her er videoen: (gjerne like, subscribe,kommenter) (om du ikke har noe positivt å si. la være å si det. på forhånd: takk).

VIDEO: SOMMERFERIE OG SÅNN DA.

Til mitt forsvar er dette satt litt på spissen. Nei, egentlig ikke, for det er akkurat sånn ferien min har vært hittil. Sove, spise, se serier, spise. Spise. Men jeg skal faktisk kule ting i ferien, men det meste skjer ikke før.. senere i ferien. Og, altså. Det å være singel er ikke så ille, altså..........

GENIALT.

INGEN MENING.Hei. Jeg heter Karen Anna og jeg blir glad av glade bussjåfører som faktisk kan å smile. Jeg liker å være wannabe-ginger, men etterveksten min er ekkel nå. Jeg er en person som noen ganger ikke liker forandringer, men stort sett er jeg en person som trenger forandringer veldig ofte. Jeg er glad i mennesker, og å henge med venner, men noen ganger trenger jeg litt tid for meg selv. Jeg liker klær og musikk og gleder meg utrolig til festival i sommer. Jeg savner å være forelsket. Eller. Jeg vil bli forelsket. Sånn skikkelig. Dypt og inderlig, ikke bare fjortiss-versjonen av det. Jeg er definitivt et hundemenneske fremfor et kattemenneske. Katter er skumle. Jeg liker når ting og klær er stygg-fine og spesielle. Jeg liker sol, varme og shorts-vær. Det gjør meg glad. Jeg blir glad av fine mennesker, som jeg kan være meg selv med og som er lette å snakke med. Desverre er jeg ikke den letteste å snakke med selv, da. Jeg blir litt for sjenert og jeg føler det lett kan bli kleine stillheter rundt meg. Men om jeg virkelig stoler på deg og åpner meg opp for deg, kan jeg snakke som en foss. Jeg liker å skjule meg bak fine solbriller, for da kan jeg stirre på fine menn med halvlangt hår, converse og fine øyne uten at de merker det. Dette innlegget har egentlig ikke så masse mening. Jeg kunne snakket om meg selv i evigheter, og jeg er ikke alltid sikker på om det er en bra ting. Nå skal jeg se Skins (UK) og faktisk en episode av Skins (US), bare fordi jeg er nysjerrig på om det er så dårlig som alle skal ha det til. Hadet. Hade. Hade bra. Vettasøren hvordan det skrives. FARVEL/adjø/snakkes/blogges/hvaf***duforetrekker. For nå.

NYE SOLBRILLER


Kjøpt på Cubus for 79,-
ELSKER DEM.

MATERIALISTISK GLEDE.

Jeg er helt enig i at de største gledene i livet er de som er gratis. Venner, sol, familie, gode minner, kjærlighet o.l. Men jeg er et menneske jeg også, og jeg kan ikke nekte for at jeg også får innført litt glede via materialistiske ting. Nå for tiden, er det uffatelig masse ting på ønskelisten min. Her ser dere en del av det:

1. 
Kjole fra drop dead (herregud elsker den må ha den vil ha den wæh) 2. Briller fra Cubus (tror jeg) 3. Genser fra Cubus. 4. Lana Del Rey album. 5. Justin Bieber album (når det kommer ut) 6. Singelen til Lars Vaular & Sondre Lerche. "Øynene lukket". 7. The XX album. 8. Badedrakt fra.. husker ikke hvor. 9. Koss headset. 10. Livelavalive t-skjorte (åh, mitchell davis, elsker han <3 sjekk ut livelavalive på youtube om du ikke vet hva jeg snakker om) 11. Vans sko. 12. Converse, fordi jeg bare har fake converse som er helt sykt slitt nå. 13. Platespiller. (heldigvis har jeg snart bursdag. hihi)

Fikk litt uventet penger på kontoen i dag (feriepenger<3), så jeg lurer på å ta meg en liten tur til byen og kanskje kjøpte meg solbriller. Eller converse. Søren, kommer sikkert til å bruke litt penger i morgen. Men, men. Også må jeg på Fretex. Herregud, jeg elsker fretex.

TRIST DAG.

I dag er en trist dag. En person som sto mamma nær har gått bort, noe som er helt ufattelig. Hvorfor tar Gud de fine, snille, (ofte ganske unge) menneskene først? Noen ting her i verden er så uforståelig.Og mamma, jeg er så glad i deg ♥

BOKFINT

Noe jeg virkelig elsker er å gå rundt i biblioteker. De er så rolige og stillheten der er deilig. Å bare gå rundt og kikke på filmer og ikke minst alle de fine bøkene, er så fint. I dag lånte jeg tre bøker og en film:1. En utrolig bra bok for unge folk. Av: Andreas Gravdal. 2. Damenes detektivbyrå nr.1. Av: Alexander McCall Smith. 3. Den relativt store DVD'en om Radioresepsjonen. 4. Frelseren. Av: Jo Nesbø.

Allerede i bilen når mamma var inne og handlet startet jeg på denne boken:Denne virket både lettlest, morsom og bra. Jeg leste den ut nå nettopp, så den tok alltså ikke lang tid å lese. Det er 95 sider, men mange av de har bilder og lite tekst på. Likevel om den er litt kort, får den fram utrolig mange gode poeng. Her ser dere noen av favorittsitatene/sidene mine:


"Det viktigste bildet i verden henger ikke på et kjent kunstgalleri i London, Paris eller New York. Verdens viktigste bilde er det du som eier. Ditt eget selvbilde."
Andreas Gravdal skriver morsomt, engasjerende og lett forståelig! Dette, i tillegg til alle bildene og fargene, gjør boken veldig lett og interessant å lese. Alt som står i denne boken er utrolig bra, får en til å tenke, og får en til å føle seg bedre med seg selv. Les den!

Jeg har forresten profil på bokelskere.no, der heter jeg raindrops, så om dere søker etter det (http://bokelskere.no/raindrops), finner dere meg sikkert.

SNIKKSNAKK PÅ EN MANDAGSKVELD

Jeg er så glad nå! Nå er jeg bombesikker på hva jeg skal ha som tatovering. Plasseringen har jeg visst en stund, og også at det skulle være skrift, men akkurat hva det skulle stå, var jeg ikke sikker på. Men nå har jeg funnet det ut, og jeg tror det blir kjempefint! Tatoveringen skal alltså være på brystkassen/under kragebeina (ja, jeg er fullt klar over at jeg må ha den hele livet, til og med i brudekjole, og at den kanskje ikke blir fin når jeg blir gammel.. men jeg velger å gjøre det fordi jeg vil leve i nuet, og gjør det som gjør meg glad nå. og med tanke på hva det skal stå, så er jeg veldig sikker på at jeg ikke kommer til å angre. uansett: jeg tviler på jeg kommer til å se ut som en hot babe som 80-åring uansett, så whatever) Jeg og mamma skal høre med en tatovør i Molde og se om vi får time rundt bursdagen min (6.juli). Håper den blir like fantastisk som jeg ser for meg inni hodet mitt!I dag var jeg på tannlegen. Det var skummelt. Jeg hadde desverre hull, og må tilbake om en uke eller to for å å borre, hjelp.
Ellers har jeg egentlig bare ikke gjort en dritt i dag. Men jeg prøvde å gjøre noe litt fornuftig, så jeg fannt frem kameraet mitt, og prøvde å være litt.. kreativ. Bildene i dette innlegget (og noen flere som jeg legger ut i et senere innlegg) var det jeg kom frem til.

Annbefaler dere forresten å se filmen "Larry Crowne", den er kjempesøt.

NÅR MAN SKAL FINNE SEG TIL RETTE IGJENDette er hva min søndag går ut på. Jeg skal pakke ut alle tingene jeg har dratt med meg hjem igjen. En del ting står på lageret på skolen, og vet ikke om jeg gidder å gjøre så utrolig masse ut av rommet mitt her hjemme, med tanke på at jeg bare skal være her i sommer. Men på den andre siden så er det tross alt helt til den 18.august jeg skal befinne meg her, så jeg har litt lyst å pynte og ordne det litt ved å henge ting på veggene og gjøre det litt mer "karen anna-ish" enn det er nå. Uansett så må jeg først få pakket ut! Ønsk meg lykke til.

THIS IS THE BEGINNING OF SOMETHING GREAT

Wow. Shit. Herranmin. Wæh. Yess. Gash. Jeg har sommer føkkings ferie folkens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skal ikke sitte ved en stygg, vinglete skrivepult, måtte ha alarmen på 07:15, tenke "hm, hvilke prøver har vi denne uken?" eller i det hele tatt sette min fot innenfor et klasserom på 72 dager!!!!!!! Nå skal jeg gjør det jeg vil, ha det gøy, henge med venner, dra på festival, bli brun, fylle atten, shoppe, dra på stranda, ligge i telt og masse annet fantastisk.

I dag hadde vi nemlig avslutningsfest på Vestborg videregående skole. Det er helt sinnsykt å tenke på at jeg nå har avsluttet mitt andre år på denne skolen. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg godtok plassen min der. Jeg har møtt så utrolig mange bra mennesker, fått føle på internatlivet - både på godt og vondt, forandret meg en hel del, blitt litt mer selvsikker og opplevd så sinnsykt masse bra. Tenk - til høsten starter jeg i vg3!! Gleder meg utrolig. Spesielt til russetiden.

Sånn så jeg ut på festen i dag:Nå krysser jeg fingrer for at været blir helt sykt bra fremover! Trenger sol, varme og glede.

OM TING SOM GJØR LIVET FINT Å LEVE

Ofte kan livet her på jorden føles håpløst, teit, unødvendig, kjedelig kanskje til og med forferdelig. Men jeg tror vi alle kan innrømme at denne planeten som vi kaller så fint for jorden/earth/tellus/o.l. kan være et fint sted også. Dette innlegget kommer til å handle om alt jeg synes er fint med jorden. Fint med livet. Fint med å leve.

- dager hvor man bare ligger på rommet og slapper av. det blir lett kjedelig i lengden, men gud hvor dyrebare disse dagene er i blandt.- månen. fordi den rett og slett er vanvittig nydelig å se på.
- å sitte i en bil/buss når det er mørkt ute, lene hodet inntil vinduet, høre på fin musikk og se på alle de fine lysene fra hus, gatelykter og stjernene og bare tenke på fine ting og føle glede.
- konserter. fordi det får én til å føle levende og lykkelig og man glemmer alt som er vondt eller teit.
- tatoveringer. fordi de er så fine og det er fint å tenke på at det (forhåpentligvis) betyr noe for den som har det.- kjærlighet. det å kjenne kribling i magen og skjelving i hendene fordi man føler så mange fine følelser på en gang. det å prøve og feile, og til slutt vente på den store kjærligheten. om den i det hele tatt finnes. men det tror jeg den gjør. også bare det å føle seg elsket er fint. ikke nødvendigvis av en kjæreste, men en venn også.
- internett. fordi det ikke bare har negative sider, men mange positive også. et sted man kan gi utløp for kreativiteten sin, og i tillegg få respons tilbake, ganske fort. eller bare se på youtube-videoer. eller snakke med folk man kjenner. 

- naturen som er så fin og flott, men som man i blandt glemmer litt av.
- klær. jenter er jenter, og jeg skal ikke nekte for at shopping og klær er ting jeg liker her i verden. jeg liker å mikse og matche og prøve ut rare ting. noen ganger vil jeg bare ha joggebukse og hettegenser. men det er også fint å kunne ha på i blandt.
- mennesker som bare rett og slett er fine tvers igjennom. som støtter deg, gjør deg glad, får deg til å le. for deg til å føle at du lever.
- familie. fordi det er fantastisk å ha.
- musikk. fordi det bringer glede i hverdagen.- rolige sommerkvelder med solen som er på vei ned, men som fremdeles skinner mot nakken din. følelsen av å ikke ha noe spesielt man må gjøre og det å drikke cola eller spise noe godt og bare slappe av. og kanskje tilbringe denne tiden sammen med noen. en kjæreste. en venn. et familiemedlem. eller kanskje også bare alene.
- mat. fordi det er godt. og jeg blir glad av å spise. haha.
- det å ha bursdag. å ha en dag i året som bare er din. ok, så er den mange andre sin her i verden også. men man får litt ekstra oppmerksomhet. og man finner på morsomme ting med venner og får gaver (som jeg må innrømme er veldig kjekt. ah, materialistisk glede er også fin glede)
- 60-70 og 80-tallet. fordi klærne og musikken og masse var veldig fint på den tiden.- store, gode, deilige strikkegensere, hettegensere eller t-skjorter. fordi det rett og slett er utrolig deilig og behagelig.
- det at vi i det hele tatt har evnen til å tenke. det høres teit ut, men det er utrolig fantastisk om man tenker over det (høhø, ironisk) man er ikke bare styrt av en robot, eller programmert til å tenke noe. man kan velge selv. føle selv. tenke det man vil. drømme seg bort i fine tanker om fremtiden og tenke på alt det fine som allerede har skjedd.


Jeg kunne ramset opp hundrevis av flere ting jeg liker her i verden, men tror jeg velger å stoppe her.

To syke barn

Når vi dro hit i helga var vi begge to litt småsyke, men etter å ha frøset en del i helga og undervurdert kulden når vi har kledd oss, har vi nå blitt mer syk. Så begge er ganske så forkjøla, noe som er veldig kjedelig. Jeg har også utrolig lite lyst tilbake til Vestborg, og siden vi ikke hadde vært i form til å hatt gym i dag, hadde vi bare hatt to skoletimer i dag. Så da valgte vi heller å være litt badass og ikke dra hjem før nå i ettermiddag. Så i går koste vi oss hjemme her med mamma og spiste pizza, så tv og film. Koselig! Ellers føler jeg meg ekkel og bæsj og blah og gleder meg til denne uken er ferdig. If ya know what I mean, girls...


Lana Del Rey - Summertime sadness. (dette er verken hele sangen eller den rette musikkvideoen, men jeg likte den. så. ja. og jeg elsker sangen)

OUTFIT #1

I dag er det noe som kalles "Aukradag" her på øya. Det består av musikkinnslag fra blandt annet kulturskolen, en del folk og boder med gratis mat <3333 Jeg og Johan skulle spille og synge, noe som til slutt gikk helt ok. Tror du ikke vi greide å miste capoen i bilen, noe som gjorde at to minutter før vi skulle på scenen, sprang vi rundt som en gal på let etter capoen (den var veldig nødvendig for at jeg skulle få til å synge sangen), eller noe annen sin som vi kunne låne. Til slutt hadde visst Johan funnet en, så plutselig hører jeg fra scenen: "Kan Karen Anna komme på scenen?". Litt flaut, men alt gikk ganske fint når vi fant capoen. Var veldig kaldt, og slet litt med å ikke skjelve i stemmen. Men, men! Det var gøy, da. Det eneste negative med Aukradagen, var at de solgte heliumsballonger, og når jeg først fikk ræva mi til teltet hvor de ga de bort, var det tomt :(:((:((((:(:( Også så jeg forresten sånn verdens kjekkeste fyr og bare gæh sikle sikle wooh. Og her ser du hva jeg kledde min kropp med i dag:
Min pro fotograf: Merete
Redigering: Michhhh

Besøk av min kjære, søte, snupp

Hei og hopp! I dag tok jeg med meg den vesle piken på bildet under her med meg hit til øya. Deilig med helg etter en unødvendig uke på skolen med masse fritimer og film i omtrent hvert eneste fag. Har med andre ord ikke vært en slitsom uke, men det er deilig med helg uansett. Det er første gangen hun har besøkt meg her, så hun har fått masse guiding rundt omkring. Vi har "rånet" litt med Johan siden han har fått lappen (elsker at jeg nå kan utnytte vennene mine og få dem til å kjøre meg litt rundt), gått en tur, spist taco, slappet av og øvd til "Aukradagen" i morgen. Jeg og Johan skal nemlig spille/synge. (jeg: vokal. han: gitar) Det er en ting vi har gjort en del ganger, på ting som; skoleavslutninger, aukradagen i fjor, ukm og lignende. Så vi ble spurt om å gjøre det i år også på denne "Aukradagen", og sa ja. Problemet er at vi har ikke øvd før i dag, så vi tar det veldig på sparket. Satser på det går ok, da. Jeg gruer meg veldig, noe jeg alltid gjør før jeg skal synge et sted, men prøver bare å tenke på den fine følelsen jeg får etter jeg har gjennomført det. For jeg liker jo å synge. Sånn egentlig. Nå skal vi legge oss til å sove så vi kommer oss opp til morgendagen. Sov ufattelig, ubegripelig, ekstremt, sinnsykt godt, og drøm mange søte drømmer!PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits