reisefeber

nå er jeg litt trist, litt stressa, litt nervøs, men aller mest gira og spent! har hatt en koselig kveld med mami, fått pakket ferdig, og i morgen tidlig er jeg klar for avreise. (har ikke internett de første ukene, men stikk gjerne innom bloggen min en gang i blandt likevel, for etter noen uker bor jeg med noen som har internett og da kommer jeg sikkert til å blogge en del) (be/kryss fingrene for at flyturen går fint a'! (har litt flyskrekk skjønneru, hihi)) hade norge, sees ikke før om to måneder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (men med tanke på at jeg har noen timer til overs i oslo i morgen blir dette sikkert ikke helt hade, for kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å oppdatere dere litt i morgen også) 

01:40jeg eier ingen selvkontroll. jeg skulle ikke kjøpe noe i byen i dag, men jeg greide ikke dy meg når jeg så denne toppen som jeg har siklet etter en stund. men jeg angrer ikke på kjøpet, jeg syns toppen er kjempefin og deilig! i dag var jeg nemlig i byen sammen med søte silje og silje eirin. dette blir siste gang jeg møter dem på en god stund. det er veldig trist. det blir liksom bare færre og færre anledninger hvor vi får møtes. men jeg ser frem til reunion til høsten en gang! vi hadde hvertfall en koselig tur til byen hvor vi kikket i butikker og spiste på burger king.

omg omg omg nå er det tirsdag, noe som betyr at jeg kan si "i morgen stikker jeg til usa". åhhhhhh, jeg gleder meg! jeg gruer meg til flyturen, gleder meg til å vandre rundt omkring på flyplasser (jeg elsker nemlig flyplasser, men hater fly), men gruer meg til å være borte så lenge fra så mange fine folk. men jeg skal ringe/skype/skrive med dem. jeg er så spent, herremin!!

st.hans

i går skulle jeg egentlig synge på st.hans-feiringa på stranda her på øya. det hele endte med at jeg måtte baile noen minutter før jeg skulle synge, rett og slett fordi jeg ikke turte. jeg sa ja for en stund siden, men de siste dagene har jeg tenkt "hvorfor?! jeg vil jo ikke uansett". for greia med meg og sang er at: noen ganger elsker jeg det, andre ganger hater jeg det. og da mener jeg hater. skjelver, gråter og føler meg helt sinnsykt ukomfortabel. jeg finner rett og slett ingen glede i å synge de gangene jeg føler det sånn. humøret var litt dårlig etter jeg hadde sagt nei, siden jeg følte jeg skuffet familien min litt som hadde gledd seg til å høre meg synge. men det gikk fint. etterhvert ble humøret bedre og jeg spiste sjokolade, kake, grillet pølse (i lompe selvfølgelig, fordi det er best), hørte koselig trekkspill-musikk, snakket, tok bilder, så på bål og grillet enda mer. det ble altså en fin kveld. mot slutten ble det kaldere og jeg ble spist opp av mygg, så vi endte med å dra hjem. når vi kom hjem så jeg og mamma en kjempekoselig film (med queen latifah som hovedrollen, og når hun er med, vet man at filmen er råbra)
22/06/2013
i dag har vært en fin dag. jeg har besøkt bestefar og jeg og mamma har kost oss med fine, britiske serier (britene kan det med koselige serier altså!) og gilmore girls samtidig som vi har spist taco. det tristeste med å dra snart blir å være borte så lenge fra mamma og hundene. hundene er uvanlig kosete for tiden, hvertfall colin, akkurat som at han merker at jeg snart skal reise. på turen på vei til usa på onsdag skal jeg gjøre noe jeg har hatt lyst til lenge. jeg sitter nå og lager mange søte, små lapper med fine ord på. disse skal jeg legge igjen på rundt omkring på stoler, benker, inne på toaletter, osv. målet mitt er å prøve å gjøre noens dag litt bedre eller få noen til å smile. gleder meg!! hva synes dere om ideen? gjør det samme da, vel!

om å holde ut og sånn

dette innlegget er til alle dere der ute som er skolelei, akkurat sånn som jeg har vært de siste årene.

gjennom hele barneskolen og ungdomsskolen var jeg en ganske flink elev. jeg fikk gode karakterer, gjorde leksene mine, øvde til prøver og sto på. når jeg startet på videregående, ble fagene vanskeligere, nivået annerledes, internatlivet mer spennende enn lekser og jeg begynte bare generelt å bli lei av skolearbeid. karakterene jeg går ut med nå i vg3 er langt fra like gode som de var når jeg gikk ut av tiende. etterhvert som tiden på vgs fløy, ble jeg mer og mer skolelei. før vgs tenkte jeg "herrlighet, tenk at folk dropper ut av vgs, da!" men nå, etter tre år med vgs forstår jeg dem utrolig godt. jeg har aldri før i hele mitt liv vært så skolelei som jeg var i vg3. jeg fikk ikke til å gjøre lekser mer, og karakterene sank en del. hvertfall om man sammenligner de med ungdomsskole-karakterene mine. jeg merket godt at dette påvirket selvtilliten min. tanker som "jeg får ikke til en dritt lengre", "hvorfor er jeg ikke flink lengre?!", "er jeg bare lat?" gjorde at jeg ble sint, sur og irritert på meg selv. jeg prøvde mange ganger å ta meg sammen, og det funket noen få dager før det ble like ille igjen. men, samtidig som jeg ofte prøvde å presse meg selv til å bli flinkere, hadde jeg alltid denne tanken i bakhodet (en gang hadde jeg den faktisk på en lapp ved siden av senga mi): "karen anna. karakterer er ikke alt her i livet!" og vet du hva? det var noe av det smarteste jeg kunne gjort! det høres kanskje teit ut, hæ? for karakterer er viktig. absolutt. det kan avgjøre mye om valgene du tar i fremtiden og mulighetene du har foran deg. men er karakterer det viktigeste? nei. og jeg bestemte meg for at noen karakterer ikke skulle få definere meg som person, hva jeg er i stand til eller hvor "flink" jeg er. for vet du hva? likevel om jeg kanskje ikke er flink i økonomi eller historie, så kan jeg være sabla flink til en haug med andre ting! jeg innså etterhvert i vg3 at jeg ikke hadde energi eller motivasjon til å få like gode karakterer som før. jeg prøvde det som  var mitt beste, og dette fikk være nok. det er kanskje ikke den innstillingen alle foreldre og lærere vil høre, men det var dette som fikk meg til å holde ut. jeg prøver ikke med dette innlegget å få dere til å drite i skolen. langt i fra. jeg prøver bare å få dere til å ikke gi opp på dere selv, bare fordi dere kanskje ikke får gode karakterer. prøv å gjør deres beste, men om ditt beste ikke alltid er nok til å nå de høyeste kravene på skolen, ikke la dette bryte deg ned! du er så mye mer enn disse karakterene!!! jeg har troen på at vi alle har noe vi er god i, som vi kommer til å finne ut av før eller siden. jeg kommer aldri til å bli flink i matte, økonomi eller å huske viktige årstall (med mindre jeg plutselig får en stor interesse for dette, som gjør at jeg vil og får til å jobbe hardt med det), men hallo! jeg kan da vel være flink i andre ting!

til alle dere som er helt utrolig skolelei og ikke vet hvordan dere skal holde ut x antall år med ungdomsskole/vgs; prøv å hold ut! følelsen dere får av å være ferdig med tretten års skolegang er fantastisk. det er deilig å få alle tretten årene unnagjort. men husk at om dere ikke får det til, så er det ikke krise. du er flink, likevel. og skole og fag kan man alltids ta opp igjen senere.

(og til foreldre: oppmuntring til å gjøre det bra på skolen er kjempefint, fortsett med det! men pass på å ikke krev så mye av barna deres at det ødelegger troen dems på dem selv om de ikke når målene hver gang. please. foreldre som krever 6'ere av barna sine etter hver prøve, og kjefter på dem om de ikke alltid gjør det bra er det styggeste jeg ser)

brownies og eksamensresultati dag når jeg våknet var det første jeg gjorde å ringe skolen, siden det i dag var kunngjøring av eksamenskarakterene. jeg var kjempespent og 89,7% sikker på at jeg kom til å stryke i økonomi, siden den gikk sinnsykt dårlig. men neida! 3'er i økonomi og 4'ere i norsk hovedmål og sidemål!!!! jeg ble ufattelig glad, og følelsen av å tenke "shit fyfasan, jeg er helt ferdig med vgs nå!" var farlig fin. jeg er utrolig glad for at jeg hadde innstillingen om at jeg kom til å stryke, for da er lettelsen og gleden enda større av å ikke gjøre det. hadde jeg strøket og hatt innstillingen over at det gikk bra, hadde jeg nok blitt utrolig skuffet. men herregud, nå skal jeg ta en velfortjent sommerferie og feire at jeg er ferdig med videregående!! (mange utropstegn her men hallo!!!!) nå feirer jeg med å lage brownies, nam. til høyre der oppe ser dere forresten den nydelige ryggsekken jeg kjøpte meg i går på fretex til bare 35,- herregud, forstår dere hvorfor jeg elsker fretex eller?!

nedtellingsupdate: det er nå bare fem dager til jeg sitter på flyet!!!!! 

grunner til at sommeren er best


- selvfølgelig: sol og varme. (altså det er jo norge det er snakk om, så sommeren (hvertfall her jeg bor) blir sjeldent sånn superfantastisk når det kommer til sol og varme, men det er hvertfall 34567x bedre enn vinteren og de få virkelig fine dagene vi får settes stor pris på)
- musikk er bra året rundt, men om sommeren blir musikk bare sånn fjsfjshsjs åhh enda mer fantastisk
- man kan ligge i telt
- grilling, alkohol og sene, lyse kvelder sammen med venner
- jeg har bursdag
- man kan bare slenge på seg en shorts og en topp og gå ut i stedet for å tenke og gruble og måtte slenge på seg tusen varme plagg 
- verden ser rett og slett finere ut
- blomster
- kyss, klem og kos blir mye finere og koseligere - det er tiden på året hvor man som oftest kan unne seg en velfortjent ferie (helst til et annet land) sånn som at jeg i år skal til usa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jeg vet jeg tyter hull i hodet på dere om dette, men herregud jeg er så glad og jeg gleder meg sånn og i dag er det bare en uke igjen omg)

- man ser gjerne familie oftere
- se rundt deg. de aller fleste er mye gladere om sommeren. fint vær og litt ekstra fri gjør oss alle litt hyggeligere og gladere. det er fint
- det er festivalsesong!! og festival er f a n t a s t i s k (lol jeg har bare vært på jugendfest (tre dager) men det var rått, og da kan jeg tenke meg at de større festivalene er det også)
- konserter
- klærne i butikkene er finere, og shopping blir mye bedre
- jordbær og drikke med isbiter i blir masse bedre
- man kan sole seg og bli brun!!! (jeg må innrømme at jeg liker å merke at jeg blir brun. tanorexi here i come lixm xDxD)
- mange av oss har sommerferie og får tid til å gjøre det vi vil og kose oss med venner og finne på ting man ikke har tid til til vanlig

hvilken årstid liker du best?
hva liker du best med sommeren? 
fortell meg noe kult du skal i sommer!
 
(eller noe du kunne ønske du skulle!)

Et nytt kapittel

En epoke i livet er nå over. Det er rart, fantastisk og trist - alt på en gang. Jeg føler på savn, glede, lykke over å være ferdig med videregående og vedmodighet (?) over å slutte på verdens mest fantastiske skole som har gitt meg de (hittil) beste årene i mitt liv. I løpet av disse tre årene har jeg fått tatt del i så utrolig masse fint. Så klart har det vært mange lange og kjedelige hverdager, og det har til og med vært noen dager hvor jeg har lagt meg ned i senga og latt tårene strømme ned ansiktet mitt i frustrasjon over skole, prøver, innleveringer, tentamener, lekser og eksamener (og noen ganger også over gutter) Noen ganger har jeg til og med vært dritt lei av internatlivet og å bo så nært andre mennesker 24/7. Men stort sett har internatlivet vært fantastisk koselig og i løpet av disse tre årene har det skjedd masse spennende, nytt, lærerikt og koselig. Jeg har fått venner jeg tror og håper på at jeg kan holde konktakten med resten av livet, hatt x antall filmkvelder og tacokvelder, overnattinger, gått på møter og lovsangskvelder, vært på UL, Giske, Jugend, Pit-Stop, tatt tatovering, feiret bursdager, forandret meninger, tullet med råne-biler utenfor internatene, baket cupcakes med Merete midt på natta (det vil si: hun baket, jeg så på (og spiste)), hatt vannkrig, blitt forelsket (kanskje litt for mange ganger), hatt ett forhold, vært på hyttetur, kysset, drukket, festet, hatt en ok russetid, gjort russeknuter, vært på shopping med venninner, ledd til magemusklene gjorde vondt og tårene sprutet og ufattelig masse mer. Takk til den fine klassen min, de fine vennene mine og alle andre som har vært med på å gjort disse tre årene så utrolig bra.

Disse tre årene, i en alder hvor man forandrer seg fælt, har på godt og vondt lært meg mer om meg selv og ikke minst lært meg mer om hvordan jeg vil være. Jeg har gjort fine ting, men også dumme ting jeg har angret på. Men samtidig har disse vært en oppvekker og en lærepenge. Jeg er fremdeles en forvirret, liten drittunge som den ene dagen vil ha dreads og den andre dagen krøller, men likevel har jeg vokst mye på disse årene og jeg har hvertfall kommet meg ett skritt nærmere det å "finne seg selv" eller hva søren det er alle prater om.

#blogg #livet #forandringer #vgs #videregående #opplevelser
(ja, hashtags er visst en ny ting på blogg.no. det er kanskje teit, men i grunn ikke så dumt, så jeg prøver meg på det) 

Draw My Life(se den i HD!)

sommerferie og video

5'er på engelsk eksamen muntlig!!!!!!!!!!!
3 dager til jeg flytter hjem igjen!
14 dager til jeg er på vei til USA!
ferdig med 13 år med skole!
lykkelig? neida, bare litt

youtube@karenannas


følger dere med om jeg starter å lage videoer i sommer?

7/06/2013

yess/hallelujah/wiho/glede
jeg kom opp i eksamen i dag!!!! det er digg fordi
1. jeg får hele fire dager å forberede meg på
2. jeg kom opp i engelsk og var så heldig at jeg fikk en veldig grei oppgave/tema
3. på tirsdag er jeg ferdig med eksamen/prøver/innleveringer/framføringer!!
4. nå slipper jeg å vente mer, nå vet jeg hva jeg har eksamen i og jeg er klar for å gjøre mitt beste og få det overstått!
5. åtte dager til sommerferie

(jeg kom forresten frem til at jeg kommer til å blogge på denne bloggen i usa i sommer)

rastløs

jeg tyter i ett sett om noe jeg vet dere egentlig driter i. dere bryr dere da vel ikke om hvor mange dager jeg har igjen av skolen, når dere selv har deres egen nedtelling. men jeg må bare minne meg selv hver dag på hvor få dager det er til jeg kan stikke herfra. jeg er så klar for å komme meg videre!!!!

10 dager

som går så alt for sakte

og det å bare vente er så kjedelig. jeg er så rastløs!!
gi meg muntlig eksamen så jeg kan få det overgjort, pakke tingene mine, vaske ned rommet og stikke!

er det ikke typisk, at når du faktisk vil at tiden skal gå fort, så går den treigere enn noen sinne?

jeg er så rastløs

h
e
r
r
e
g
u
d

spørsmål: jeg vil prøve å blogge så ofte jeg kan i usa, så sant jeg har tilgang til internett (noe jeg ikke har hele tiden, men for det meste av ferien tror jeg) en venninne foreslo at jeg kunne lage en egen usa-blogg, men jeg er usikker. tror i grunn jeg bare vil blogge på denne her. men hva syns (jeg suger forresten: skrives det egentlig syns eller synes? hjelp) dere? 

ønskeliste

vi mennesker er så teite
blir aldri fornøyde
har alltid lyst på noe nytt
og suger til å spare penger
(hvertfall er jeg sånn)

akkurat nå er det mye jeg ønsker meg:

for eksempel et polaroidkamera!!! åh, det har jeg skikkelig lyst på

 
ellers hadde det vært ganske ok med en ny pc, siden den jeg har nå begynner å se sine siste dager. men dette har jeg ikke råd til nå, da. men dette er tross alt bare en ønskeliste.


svarte converse har jeg hatt lyst på evig lenge. har hatt andre farger, men aldri noen helt svarte. men det er så greit, for svart går til alt og converse er så fine og ahhh. når jeg endelig fikk ræva i gir og kjøpte noen billige på ebay hadde jeg bestilt feil størrelse så jeg måtte selge de igjen, lol. men dette skal jeg kjøpe meg i usa i sommer, siden usa er billigere!

nå har jeg faktisk startet å bruke eyeliner til hverdags (hvertfall av og til)(før sminket jeg meg nemlig aldri) og da er det litt dumt at eyelineren jeg har begynner å gå tom, derfor ønsker jeg meg en ny en:

et nytt og stort minnekort er noe som hadde vært digg å hatt til i sommer da jeg kommer til å ta mange bilder og filme masse. tror jeg kjøper det i usa (igjen: det meste er billigere i usa)

bøker av keri smith har jeg også hatt lyst på lenge, hvertfall bøkene wreck this journal, finish this book og how to be an explorer of the world
åhh de skal jeg se om jeg får kjøpt i usa de også, jeg må ha dem

ellers så ønsker jeg meg ting som nye klær, rød leppestift (om jeg passer i det), ring i nesen (men jeg er for pyse til å ta det), flere hull i ørene, pastellfarget/blondt hår eller brunt hår med dreads (vet ikke om jeg gjør noe av dette, men kommer helt sikker til å gjøre ett eller annet med håret mitt i sommer) og sist men ikke minst; flere tatoveringer. aner ikke hva jeg vil ta, men vil komme på noe, så kanskje jeg kan ta det i usa også.

hva ønsker du deg for tiden? 

03/06/2013

er det ikke sånn at når man er møkk lei må man prøve å grave frem de fine
tingene og prøve å "tenke positivt" og alt dette bullshittet? jeg prøver;

♡ ting som gjør meg glad: ♡

én vakker himmel. to. tolv dager igjen til jeg skal brenne alle stygge skoleark og pakke sammen tre år av livet mitt i bokser og bagger. tre. tre bra sanger: rev theory - hell yeah, cocorosie - werewolf, the 1975 - sex. fire. (nå måtte jeg slutte med tall-systemet, for jeg kom ikke på mer, så da skriver jeg bare fine ting som gjør meg glad) at jeg bare har én eksamen igjen (!!!) fem. ei fin helg hjemme hos mamma og hundene, med besøk av fine elise rebekka. seks. at det egentlig ikke gjør så mye at rommet er litt rotete fordi jeg driver å pakke og da går det greit. syv. at jeg har fått solgt litt ting og klær jeg ikke bruker så jeg har tjent litt penger. åtte. amerikasnakk-og planlegging sammen med mamma. ni.  at jeg tror norsk sidemål gikk ganske greit. ti. at man får noen dager der man bare åhhh jaa yess nå ble eyelineren bra hallalujah.Hva er fint i livet ditt akkurat nå?

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits