Well I was the one who showed you the sky

Easy To Love - The Jezabels. Elsker den.Ja, det er den kule sangen fra Imsdal-reklamen.

Sommerfesten på Giske 2012

Når jeg tenker tilbake på helga, var ikke alt bare dritt. Hadde det også veldig gøy. Her får dere noen bilder: (tok også noen med engangskamera. de bildene skal det bli gøy å se når de blir fremkallt, haha!):
vårt andre bilde med denne bra fyren!mikhael paskalev <3<3


Jugendfest om tre uker skal bli bra.

Når ting ikke går som planlagt

Etter en etterlengtet dusj var det deilig å sitte hjemme i sofaen og slappe av.  Denne helgen var morsom. I begynnelsen. Festivalen ble fiasko og ingenting ble sånn det skulle bli. Er i ganske dårlig humør nå. Hadde gledet meg sinnsykt, men ingenting ble som det skulle. - Emoblogging, peace out.

Klar for regn, støvler, våte telt, fine folk og bra musikk

Nå har jeg funnet frem støvlene og soveposen, og pakker ned siste rest til i morgen. I morgen stikker jeg til Ålesund, for å ligge i telt der til søndag. På lørdagen stikker vi innover til Giske, der det er "festival" (kalt "sommerfesten på giske" og varer én dag). Når lommeboken sier nei til festivaler som f.eks. Hove, må man nøye seg med lokale, "små". Sommerfesten på Giske tar inn 20 000  mennesker, og for meg, er ikke det så lite. Jeg gleder meg ufattelig masse, men gruer meg også litt. Sånn jeg alltid gjør til sosiale begivenheter. Vi er åtte folk som reiser og camper sammen, og det blir sikkert kjempekjekt, men som vanlig gruer jeg meg for at jeg skal bli teit og trekke meg tilbake. Men jeg føler meg ganske så trygg på alle som er der, og har blandt annet bestevenninnen min der, så dette skal bli kjempekoselig. Har med kamera, så bilder skal det bli! Nå må jeg pakke resten av tingene mine (sånn som faktisk litt fornuftige ting: varme klær osv. siden omtrent alt jeg har pakket hittil er shortser (det er meldt regn hele helgen he-he)), før jeg burde legge meg før klokken blir alt for masse. Ha det fint i helga, det skal jeg!

Hove17
(bilde fra hove 2012. ikke mitt. bildet er linket)

Hatt

I dag kjøpte jeg en hatt på Carlings! Har hatt lyst på det en stund nå, og ble glad for at jeg kjøpte det nå, så jeg kan ha den på festivalen i helga! Håper jeg ikke ser helt dust ut i den, da. Men jeg liker den hvertfall selv.

humør

Noen ganger synker bare humøret noen hakk, av ingen spesiell grunn. Man kan glede seg til ting og egentlig være glad, men plutselig bli i dårlig humør. Jeg skal drømme meg bort i en fin og god bok nå. Drømme meg bort til en verden der problemer blir løst etter noen kapitler. Drømme meg bort i fine karakterer jeg kunne ønske jeg kjente i virkeligheten. Jeg liker å lese. Det er så mange bøker jeg har lyst til å lese. Bare synd jeg setter av alt for lite tid til det. Men jeg skal bli flinkere. For bøker er fine å drømme seg bort i når humøret ikke er på topp. Etter jeg har drømt meg bort en stund, skal jeg drømme enda mer, bare at da skal jeg gjøre det mens jeg sover. God natt.

Books usually follow the leaves.


Nevn én ting du gjør når du blir lei deg/i dårlig humør/føler deg.. tom og vil føle deg bedre.

extreme makeover

Før:


Etter:


Før:


Etter:


Før:


Etter:


Har vondt i ryggen av all ryddingen. Holdt på en god stund, siden det var så ufattelig rotete. Men jeg er stolt av det ferdige resultatet og endelig kan jeg slappe av på rommet mitt igjen. Krigen er over.

H O M E A G A I N

Etter fem timer, én biltur, én hurtigbåt, to forskjellige busser og to ferger sitter jeg plantet i sofaen hjemme hos mor igjen. Har hatt det utrolig koselig og gøy hos verdens beste venninne! Savner henne allerede, men trøster meg med at jeg får se henne igjen om tre dager, og da skal vi ha det enda mer gøy. Nå skal jeg spise pasta og kjøttdeig snart, før jeg må rydde rommet mitt. Ble sjokkert når jeg gikk inn på rommet mitt når jeg kom hjem, siden jeg hadde glemt hvordan jeg forlot det. Jeg lover dere, det ser virkelig ut som om det har vært tredje verdenskrig der inne!

M U S I K K T I P S

Annbefaler dere alle sammen å sjekke ut denne gruppen kalt "Highfields". En i Isabels familie er med i den, og vi sjekket ut sangene deres nå i helga. Elsker musikken og alle er utrolig flinke! "Waste of space" er sykt rå. Lik, del og hjelp dem få den oppmerksomheten de fortjener! Det er sånne folk som dette som fortjener det, ikke alle disse jentene der ute som kler seg halvnakne og synger dårlige sanger med refreng man lærer utenat etter å ha hørt den én føkkings gang.Sjekk også ut soundcloud'en deres her og lik dem på facebook her!

ISABELPUS
Storkoser meg her hjemme hos Isabel. Vi har snudd døgnet noe fælt, sett både E.T og Peter Pan, spist masse taco, ledd og hatt det gøy og tatt et romantisk bad, hiihihh! Tror jeg skal hjem igjen i morgen, da, så jeg får noen dager hjemme igjen før jeg drar igjen, siden jeg skal på Sommerfesten på Giske i helga!! Skal du dit? Eller skal du noe kult i helga?

22/07

♥♥♥

Oslove - Markering Oslo Sentrum 25 juli 2011

♥♥♥

Heime med min kjære

I går dro jeg først til Ålesund for å dra på Grillparty med noen jenter i klassen. Alle var invitert hjem til Kristin, og det var utrolig koselig! Vi fikk sykt masse godt og spise og hadde det veldig koselig. Vi som hadde hatt bursdag nå i sommerferien fikk til og med sunget bursdagssangen til oss! Etter grillpartyet ble jeg hentet av mamma og vi kjørte litt rundt, før vi til slutt fant frem til Isabels hus. Der ble jeg møtt av en stk søt Isabel, og et hus fullt av stearinlys. Var ufattelig koselig, herregud! Jeg var ganske trøtt, men vi endte opp med å se litt tv og snakke i mange timer før vi endelig sovnet. I dag fikk jeg frokost på senga av min kjære (mamma: herregud, dere oppfører dere som et gammelt ektepar!), søtt! Nå er det kanskje på tide å stå opp! Skal være her hos Isabel i noen dager, det blir dritkoselig. Tror vi aldri har gått så lenge uten hverandre før, dette er første gangen vi møtes nå i sommerferien, wæh!Min kjære mamma har bursdag!

I dag fyller mamma 42 år. Oi, nei. Kremt. Jeg mente selvfølgelig 29!!

Mamma er en av de personene som har stått, står og alltid vil stå meg nærest. Hun er den jeg både kan le meg skakk i hjæl med - men også den jeg kan gråte og få trøst med om jeg er lei meg. Jeg prøver å minne mamma på hvor glad jeg er i henne hver dag. Jeg vil aldri storme ut av huset, reise bort eller noe om vi har kranglet, jeg vil ordne opp igjen med en gang, og si jeg er glad i henne. Men krangler har det vært få av her i huset. Heldigvis. Jeg kan ikke huske en eneste gang vi har hatt en skikkelig krangel. I de stundene vi blir høyrøstet og kverrulerer litt, handler det mer om hvem som skal bære ut søpla eller hvem som skal lufte hunden. Altså, det er bare små bagateller. Jeg er så utrolig glad for at jeg har et så sterkt og bra forhold til mamma, og at jeg ikke krangler med henne og kaller henne stygge ting.

Det jeg elsker med mamma er at hun lar meg være meg. Hun bryr seg ikke om at jeg farger håret mitt i crazy farger (likevel om hun kanskje syns jeg burde roe ned litt i blandt for å spare håret mitt all lidelsen), tar tatovering, piercing om jeg hadde villet det, går i rare klær eller noe. Hun lar meg være meg. Hun forstår at så lenge jeg er en bra person, har det ingenting å si hvordan jeg ser ut, hvilken farge jeg har på håret eller hvilke klær jeg går i. Hun er heller ikke en sånn forelder som har så ufattelig høye krav til deg at det eneste man tenker er: "må være perfekt, må gjøre alt bra, ånei hva skal jeg gjøre nå når jeg gjorde noe litt dårlig, jeg må være perfekt hele tiden". Hun vil alltid jeg skal gjøre mitt beste i ting, men hun blir ikke skuffet over meg om jeg gjør det dårlig. "Så lenge du prøver og gjør ditt beste, er det godt nok".

Mamma er en så herlig person. Og man kan absolutt ikke kalle henne kjedelig. Hun liker å tulle, spøke og komme med morsomme kommentarer, noe jeg er sikkert på at alle rundt henne setter pris på.

En annen ting jeg elsker med henne, og som gjør at jeg ser opp til henne, er at hun er så flink til å stå for meningene sine. Er det noe hun mener, sier hun det, og hun står for det. Hun er en dame med bein i nesa og hun lar ikke noen pille henne på nesen.

Jeg er glad for at hun har de verdiene hun har (oida. dette hørtes jo supervoksent og skole-aktig ut. men det er sant). Hun står for masse bra og har bra meninger, mener jeg hvertfall. Hun har lært meg opp fra jeg var liten av å være meg selv, gå i det jeg vil uten å bry meg om hva andre sier eller om hva som er "in", tørre å stå for det jeg mener, at f.eks. homofili er ok (husker da bestefar så et homofilt par på tv og sukket og sa æsj og jeg, som pitteliten unge sa: "dah! bestefaaar, dee ej joo baje naturjli!", at Gud er bra, at man skal respektere folk osv. Hun har nok lært meg enda mer en hva hun tror!

Mamma vil alltid det beste for meg, og tenker mer på andre rundt seg enn seg selv. Hun har et stort hjerte og er der for folk når de trenger det.

Jeg er en person som er veldig dårlig med ord (én ting er å skrive om følelser, det greier jeg fint, men å snakke om det er jeg ikke ekspert på) og er ikke alltid den som er best til å trøste om noen er lei seg. Men jeg håper du skjønner at hver gang du er lei deg, såret, føler alt er dritt, eller du bare er i litt dårlig humør, at du kan komme til meg. Jeg kan kanskje ikke si så alt for masse trøstende, men jeg kan gi deg en god klem og.. være der.

Livet er virkelig urettferdig. Du har opplevd masse kjipt og trist her i livet. Jeg forstår virkelig ingenting. Noen ganger føles det ut som at noen visse personer for gjennomgå enda mer enn andre. Jeg ønsker hele tiden alt godt for deg. Hvorfor skal en så fantastisk person som deg oppleve så masse trist? Jeg fatter det ikke. Du fortjener det ikke. Vi fikk heldigvis en opptur nå når vi fikk huset vi ønsket oss, da! Likevel om du opplever masse tøft, er du en ufattelig sterk person, som kommer seg, på et eller annet vis, gjennom det meste.

Det er så masse jeg kunne ha skrevet om deg, for du har en så utrolig stor plass i hjertet mitt. Vi er jo som Rory og Lorelei i Gilmore Girls, ikke bare er vi mor og datter, men nesten som bestevenner! Elsker alle kosekveldene våre (potetgull og dip eller pizza og en god serie som f.eks. gilmore girls eller mord og mysterier, og colin oppi sofaen ved siden av oss) og all tiden jeg tilbringer med deg. Hver dag når jeg er på Vestborg savner jeg deg noe utrolig, likevel om det kanskje ikke hele tiden virker sånn. Men tro meg, det gjør jeg! Du er virkelig verdens beste mamma.

Det at jeg ikke har kontakt med pappa, er overraskende noe jeg tenker utrolig lite på. Du er en så bra mamma at jeg har aldri følt så masse på at jeg manglet noe. Du har liksom alltid vært der for meg. Uansett.

For at dette ikke skal bli til en endeløs stil, tror jeg at jeg avslutter med disse ordene:

Gratulerer så masse med dagen, jeg er ufattelig, grenseløst, sykt glad i deg! ♥(måtte skrive litt ekstra langt siden jeg ikke har fått kjøpt bursdagsgave til deg ennå. så dette får bli bursdagsgaven din for nå, hihi)

ShoppingTopp 199,- H&M (elsker den!)                                                             Skjørt 50,- H&M


To stk bh'er 149,- Cubus


Sokker opp til knærne 79,- (?) H&M

Veldig fornøyd! Likevel om skjørtet så masse kulere ut i prøverommet :(

MoldejazzI dag dro jeg, Silje og Silje Eirin (mine to fine venner siden første klasse på barneskolen) til Molde for å se på jazz-livet! Med en gang jeg hørte det var salg på H&M ble jeg plutselig litt mindre interessert i å se på alle jalla-bodene (som er det samme hvert år) og ville heller på kjøpesenteret. Men først spiste vi på Milano (nam!), så så vi litt i gatene på bodene og så dro vi til Roseby. Jeg fikk kjøpt meg noen plagg som jeg eeelsker, herregud, er så glad. Skal vise dem i et innlegg senere! Silje fikk lappen i sommer, og det var utrolig gøy å sitte på! Hun er en flink sjåfør, haha! Hadde en sykt koselig dag!

På besøk

På tirsdag sto jeg virkelig opp med feil fot. Jeg var sur, grinete, lei og hele rommet mitt ble rasert i forsøk på å finne noe å ha på meg. Jeg fant ikke noe jeg ble fornøyd med, men til slutt måtte vi bare dra, så jeg var i litt dårlig humør siden jeg følte meg ekkel og bæsj. Men etter noen bra sanger i bilen som fikk humøret mitt bedre, og etter å ha ankommet Sunnmøre/rettere sagt huset til søskenbarna mine, ble ting bedre. Søskenbarnet mitt, Synnøve er kjempesøt! "Ej trur du å ej e bestevenna, ej. Vi flira jo so mykje å he de kjekt heile tida!". Likevel om jeg ikke ser henne ofte, er hun som den lillesøsteren jeg aldri fikk. Hun leser bloggen min i blandt, så: hei synnøve, jeg hadde det kjempekoselig på besøk! Hun ble 10 år på tirsdag, og vi feiret bursdagen hennes med kake og god mat. Jeg overnattet inne hos henne, og som vi gjør hver gang vi overnatter hos hverandre, snakker vi om alt og ingenting og ler og får latterkrampe før vi legger oss. Utrolig koselig! Vi tok masse tannpussing-bilder på tull før vi la oss, og dagen etterpå fikk hun til og med dratt meg med ut for å hoppe trampoline!
Mamma hjerte

Søteste bestemor!

Det var utrolig deilig å bare.. komme seg bort litt, likevel om vi bare overnattet én natt. Jeg trengte det! I morgen stikker jeg til Molde for å kikke på jazz-livet sammen med mine to gode venner Silje og Silje Eirin. Blir sikkert bra!

Kveldens høydepunkt: ny pretty little liars episode!!!! oh joy.

Om å være selvsikker

Det er rart hvor utrolig lett det er å si til andre at de er fantastiske og å oppfordre andre til å være selvsikre og glad i seg selv, men hvor utrolig vanskelig det kan være å gjøre dette selv. Jeg skrev en gang dette innlegget her (takk til alle 16 som har likt det. herregud, det betyr så masse), som jeg må innrømme at jeg faktisk ble ganske fornøyd med. Men tenker jeg nok på at jeg selv er bra nok? Nei. Det er så lett å si disse tingene til andre, men så vanskelig å ta de innover en selv. I det siste har mange sagt til meg: "herregud, karen anna, du må få bedre selvtillitt!" Og det er sant. Det er noe jeg prøver å jobbe med hver dag, men det er jaggu meg ikke lett. Jeg hater at jeg er så sjenert. Jeg hater at det så utrolig ofte blir kleine stillheter rundt meg. Jeg hater at jeg er så dårlig til å føre en bra samtale med folk jeg vil bli kjent med. Noen dager hater jeg det så sterkt at jeg ikke vil være sosial. Rett og slett. Jeg blir redd for å henge med folk, fordi jeg tenker bare på at det skal bli kleint. I mange år har jeg vært den jenta som i store folkemengder har sittet inne med så utrolig masse, men aldri turt å fått det frem i en samtale, i frykt for at andre skulle se rart på meg og tenke at det jeg sa var teit. I så mange år. Og det er ikke bare bare å komme seg ut av det. Men ikke misforstå, jeg har en del mennesker rundt meg som jeg kan være meg selv med, og snakke høyt og le og ikke være sjenert med i det hele tatt. Jeg blir bare så sint på meg selv når jeg ikke får til dette med så mange andre. Men jeg prøver hver dag å bli flinkere. Og jeg er bra nok. Det er jeg.

Er alt dette helt absurd for deg, eller kjenner du deg igjen?

(I morgen stikker jeg til Sunnmøre for å feire bursdagen til mitt skjønne søskenbarn som har bursdag.) God natt!
(Og til den nye følgeren min på bloglovin: JEG ELSKER DEG!!)

VIDEO HVOR JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL WIHO

Nå har jeg strevd med dette i flere timer. Filmet, redigert, utsatt meg selv for å fryse nede i kjelleren vår, fått hodepine av all redigeringen på en video som var på over 20 minutter, men nå har blitt kortet ned til rundt 9. HVA GJØR JEG VEL IKKE FOR ALLE DE GÆRNE FANSA MINE. Hahahah, jeg kødda. Jeg hadde det gøy med å lage denne videoen, hvor jeg svarer på noen av spørsmålene deres. No hate, please:

Ti Flickr-favoritter

I dag vil jeg legge ut ti av mine favorittbilder fra flickr. Klikk gjerne på bildene du liker, og kommenter noe fint til fotografen. Det er så mange flinke her i verden som fortjener oppmerksomhet. Flickr er en nettside jeg kan drømme meg bort i i timesvis og en side hvor jeg selv henter masse inspirasjon til å ta bilder.

Untitled

Untitled

When I feel lost, it feels like this


Untitled

.

.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

My saturday

This is my saturday, while all the other teenagers at this island are at a festival at Midsund. I like it here at home with a good book, some kind of drink with alcohol in it (haha, I'm tasting different things to see what I like and not. this was not that good) and a lot of candles. I found out I've hardly read anything this vacation, so I decided to find a book and start reading again! This book is a book I've barrowed by my friend Merete, and it's called "Millie's flirt" by Jill Mansell. I'm only at page 41, but I already love it. Do you know any books that are easy and nice to read to just relax in the vacation? I like girly-romantic stuff (also crime-novels and other books. but now i mostly feel like reading romantic novels), so write a comment if you know an awesome book I should read!(if you are wondering why i am writing english instead of norwegian, it's because: 1. i just wanted to give it a try. 2. because i want to improve my english. 3. so that my aunt mimmy from america can read it. if you are reading this: i love you, and miss you!)

Bildedryss på en lørdag

Fikk brukt mine nye sko for første gang i dag når jeg gikk en liten tur med mamma. Fikk dem til bursdagen, og først må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk, men nå liker jeg dem bare bedre og bedre (masse spisse nagler fremme og bake):
/
Today I got to use my new shoes for the first time, when me and my mom went for a short walk. I got them for my birthday, and I have got to admit, at first I was a bit skeptic, but now I like them even more and more.

Hey, I put some new shoes on

så hadde jeg på meg strømpebukse og jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er å gå i strømpebukse
/
i wore pantyhose and i had almost forgotten how lovely it is wearing pantyhose

Untitled

så tok jeg en del bilder og har funnet ut at jeg liker veldig godt svart-hvitt redigering. føler alt blir finere da
/
then i took a few photos and i have found out that i really like black and white-editing. everything looks better then

IMG_5242

Flowerpower

IMG_5286_2

Untitled

Untitled

Untitled

og ofte blir det bildet du syns ble aller dårligest når du så det på kameraet rett etter du hadde tatt det, et av de du føler ble best etterpå når du fikk redigert det litt:
/
and often, the picture you think is the badest when you see it on the camera after you have taken it, is one of those you love the most afterwards when you edit it a bit:

Everything gets better in black and white

Jeg er ingen profesjonell når det gjelder å ta bilder, men jeg liker det, så da fortsetter jeg med det. Det handler ikke alltid om å være flinkest, likevel om jeg gjerne kunne ønske jeg var litt flinkere og kunne litt mer om det. Liker du å ta bilder? Hva syns du om bildene?
/
I am no professional when it comes to taking pictures, but I like it, so then I will carry on with it. It's not always about being the best, even though I wish I could be better and know a bit more about it. Do you like to take pictures? What do you think about them?

14/07/2012Misunner folk som er flink i ting. Jeg er bare helt ok på alt. Jeg vil føle at jeg mestrer noe jeg også.
/
I envy those who are good at things. I am just ok at everything. I also want to feel like I am good at something.

Et mål

Helt tilfeldig, kom tanken om å studere i utlandet opp igjen. Det er ikke første gangen denne tanken har poppet inn i hodet mitt, siden jeg alltid har snakket om å ta et år i USA eller noe. Men nå i kveld gikk det opp for meg at; herregud, det her er virkelig noe jeg har lyst til!! Jeg vil ikke det bare skal være en fjern tanke, jeg vil at det skal skje. Det er et mål jeg har her i livet. Jeg vil studere i utlandet i hvertfall ett (kanskje flere) år. Akkurat nå kikker jeg litt på England, for likevel om jeg er forelsket i USA, er det ikke det eneste landet jeg kunne ønske å studere i. Jeg vil få til dette. Jeg skal lete og kikke masse på nett dette året her, og se om det kunne gått ann. Åh, jeg har så lyst! Har du noen nettsider du annbefaler?
/
Randomly, the thought about studying abroad popped into my head again. It's not the first time, since I've always been thinking about taking a year in USA or something. But now, tonight, I just realized that; oh my god, this is really something I want to do!! I don't just want it too be a distant thought, I want it to happen. It is a goal I have in life. I want to study abroad at least for one year (maybe even longer). Right now I am reading a bit about England, because even if I am in love with USA, this is not the only country I would like to study in. I want to do this. I am going to keep on looking and searching a lot on the internet this year, to see if it can be done. Oh, I want to! Do you have any webpages you recommend?

Fredagskos

Fredag. Mammas fantastiske hjemmelagde pizza. Ullsokker. Onepiece. Cola. Mord og Mysterier.
Friday. Moms fantastic homemade pizza. Socks. Onepiece. Coca Cola. Midsummer Murders.Ha en fin fredagskveld! Hva gjør du denne fredagskvelden?

En ting som får meg til å føle meg levende

Jeg syns det er fint å leve. For det meste. Eller, vet du hva? Jeg syns det er veldig fint å leve, likevel om ikke hver dag er like bra. Jeg kommer sikkert en gang til å oppleve noe som gjør at livet ikke føles så fint lenger, det er jeg fullt klar over. Men akkurat nå, syns jeg det er veldig fint å leve.

En ting som får meg til å føle meg levende. Ekstra glad. Ekstra lykkelig. Det er konserter. De aller fleste mennesker får en lykke-følelse av å høre på musikk, og det å høre det live og å stå og føle på stemningen er ofte enda bedre. Selvfølgelig, ikke alle foretrekker store folkemengder, og noen liker kanskje musikken best via iPoden og rett inn i sitt eget øre, men jeg er et definitivt et konsert-menneske (likevel om jeg liker musikk uansett hvilken måte det trenger seg inn i øret på)

Jeg har ikke vært på så ufattelig mange konserter i mitt liv, men jeg har fått erfart både innekonserter og utekonserter, ståplasser, sitteplasser der alle sto likevel og sitteplasser der.. alle satt. Alle konsertene har vært fantastiske uansett. Jeg elsker alt ved konserter. Det å få se et band eller en artist du har hørt på i bilen, på Spotify eller mens du danset i bare undertøy på stuegulvet, "in real life" rett fremfor deg, er så fantastisk. Det er høy og bra lyd, bassen dunker i hjertet, man kan hyle og rope og vifte med hender og til og med danse og hoppe litt, og man kan drite i hvordan man ser ut. Sjangsen for at du kjenner alle rundt deg er lav, så hvorfor gidde å bli flau?

Åh, jeg bare elskerelskerelsker konserter! I sommer skal jeg jo på to festivaler. Har aldri vært på festival før, men tror det blir råbra. Skal campe også. Skal på Sommerfesten på Giske og Jugendfest (jada, jeg vet, snakker om det alt for ofte, men jeg liker å ha ting å glede meg til, og jeg liker å repetere hvor masse jeg gleder meg til det) og gleder meg til å få den fine følelsen som strømmer gjennom kroppen når jeg står der og får fin musikk inn i øret og alt bare føles bra og man glemmer alt annet rundt seg.

Dubai concert

Mikhael Paskalev by:Larm 2012

Mikhael Paskalev på John Dee

Kaizers Orchestra

Kaizers Orchestra

Kaizers Orchestra Nibe 2012

Hove 2012 Torsdag

Hove 2012 Torsdag

Hove 2012 Torsdag
(bildene er linket. bare trykk på dem)

Hva får deg til å føle deg levende?

Houseeeeeeeeeee

Dagens nedtur: Merete skulle bestille Justin Bieber-billetter til oss, men etter 1 og 1/2 time med ventetid på nett, var det utsolgt da hun kom gjennom. Vi skal prøve å lete etter sånne siste-liten-billetter (om du allerede - eller senere kjenner noen som må selge sine, tips meg om det!!), men om vi ikke får det, får vi heller se ham live en annen gang.

Dagens opptur: I går var jeg og mamma på visning på et hus her på øya. (det var en av grunnene til at jeg i går drømte meg bort i hus og interiør osv (les sist innlegg)) Og i dag fikk vi vite at vi fikk huset!!!! Vi ble så utrolig glad! Jeg og mamma har nesten bare bodd i leiligheter hele livet, og de siste - og fleste årene har vi bodd i enden av huset til bestemor. Vi ble dritglad når vi fikk huset, herregud!! Blir på noen måter trist å flytte fra bestemor og bestefar, siden jeg er vandt med å bare gå opp en trapp for å besøke dem, men vi bor jo fremdeles på samme, lille øy, og jeg skal besøke dem ofte! Så jeg syns det er aller mest positivt at vi flytter, siden jeg har vært gira på at mamma skulle få sitt eget hus lenge nå. Kommer til å ta noen uker for å få fikset alt papirarbeid, så i slutten av sommerferien kan vi sikkert flytte inn.

Her ser dere da huset:

Villa Semarapura


Neida. Tulla. He-he. Her er det selvfølgelig:

Modern House and Interior - MUNGE LEUNG

Neidaaaa. Kødda. Her er det:Fint, koselig, og stort nok til oss to! (vi skal leie ut nede) Glad barn! Har allerede sett ut hvilket rom som skal være mitt, og har allerede startet å møblere det inni hodet mitt. Haha.

Fremtid, hus og interiør og sånn

Etter å ha lest et innlegg på Mariell sin blogg om kildebruk, bestemte jeg meg for å skjerpe meg når det gjelder det å oppgi kilder. Derfor lette jeg på flickr etter bilder i stedet for på weheartit. På flickr er det utrolig mange flinke mennesker som har tatt mange fine bilder, så det å lete der var omtrent som en skattejakt. Skal definitivt gjøre det oftere. Så nå har jeg altså funnet bilder fra flickr og alle bildene er linket direkte til den som har tatt dem (bare trykk på bildet). Annbefaler andre å gjøre det samme.

I dag er en sånn dag hvor jeg drømmer meg bort i fremtiden da jeg skal få mitt eget sted. Ikke nødvendigvis til når jeg skal få mitt eget hus og "slå meg ned". Det er for meg alt for fjernt og skummelt å i det hele tatt tenke på nå. Men til jeg etter vgs skal få min egen lille leilighet eller hybel. Gleder meg også til å komme tilbake til Vestborg da jeg får utdelt mitt nye rom. Det er alltid gøy å innrede det og pynte det i begynnelsen av skoleåret. Men dette innlegget er i hovedsak om fremtiden, da jeg får min aller første egne leilighet/hybel.

Jeg ser bilder av helt enkle rom, som dette:

Bedroom

My apartment in stockholm - Living room

og kjenner det kribler i magen når jeg tenker på at det en gang skal stå et helt tomt rom fremfor meg, og jeg kan innrede det og pynte det som jeg vil. Jeg liker mange forskjellige farger og stiler når det gjelder interiør. Jeg liker det ofte enkelt, lyst, litt "voksent" og fint, men noen ganger kommer jeg ikke helt over tenåringsrommene, med plakater, mange bilder, hello kitty-sengetøy og tullete veggpynt. Jeg tror min lille hule i fremtiden kommer til å bli en god blanding av dette. Fint, lyst, ryddig, med litt barnslig og koselig veggpynt og mange bilder og minner.

Bedroom Resort

Bedroom

Bedroom - MidMove

Teenage Bedroom by Bob Gruen 2007

Me and My New Wall

My room: fisheye

my wall

My wall

the wall.

Jeg gleder meg til å flytte til en stor by. Jeg kunne ikke tenkt meg å bodd i en stor by for resten av livet, men i noen år fremover, enten som student, eller om jeg bare skal jobbe. Sånn jeg tenker det nå blir det Bergen, men jeg hadde ikke sagt nei til en sykt stor by som New York eller noe, om lommeboken hadde sagt seg enig i det:

The first evening glow from my room in 2008

Empire from my apartment

My New Room

Det kribler i magen av å tenke på fremtiden. Samtidig er livet så utrolig uforutsigbart, og ingenting blir hundre prosent som man tenker det, både på godt og vondt. Jeg håper at jeg får meg en fin, liten kåk i fremtiden, som jeg kan gjøre til min egen.

Og til min nye følger på bloglovin: Hei til deg, du er søt!

Bakgrunnen bak tatoveringen min

Hva jeg syns om tatoveringer: Tatoveringer er alltid noe jeg har syntes var fint, og for noen år siden ble jeg enda mer opptatt av det. De siste årene, spesielt det siste, har jeg hatt utrolig lyst på det. Jeg ser på tatoveringer som kunst, som noe personlig som skal være med deg hele livet, oppmuntre deg, gi deg glede og som rett og slett kan få deg til å føle deg fin. Jeg forstår ikke helt hvordan mennesker får til å hate tatoveringer. Én ting er om det er meningsløse, teite tatoveringer som ikke betyr noe for personen og som man tok "bare på gøy", men de aller fleste tar tatoveringer som betyr noe for dem. I hvertfall er det sånn det burde være.

Mamma har alltid støttet meg når det gjelder det med tatoveringer. Hun har sagt at; så lenge det betyr noe, er det greit at jeg tar det. Så det siste året har jeg tenkt masse på hva jeg ville ta. Jeg hadde egentlig tenkt å ta tatovering i fjor sommer (da var jeg 17, men noen steder kan man ta det når man er 17 om man har med og har tillatelse av foreldrene), men jeg er glad jeg ikke tok det da, for da hadde jeg ikke tenkt nok over det. For en del måneder siden, ble dette med tatovering veldig viktig igjen, og vi fannt ut at jeg skulle prøve å få time på 18-års dagen min. Og det gjorde vi. På Tattoos i Ålesund.

Om teksten: På tatoveringen min står det "For The Ones I Love". Jeg gir all creds for denne fine setningen til min beste venninne, Isabel. Jeg hadde aller først tenkt å tatovere et bilde av den tidligere hunden min, Labben, i nakken, fordi han har alltid betydd utrolig masse for meg. Jeg har fremdeles lyst på det, men valgte å ta noe annet først. Jeg fikk nemlig øynene opp for det å ha tatovering på brystkassen/under kragebeina, og oppdaget at det var utrolig nydelig. Etter min mening. På et sånt sted, passer det best med tekst, og jeg har alltid syntes at tekst-tatoveringer er veldig fine. Men så kom det store spørsmålet: "Hva skal det stå?". Jeg ville det skulle være noe som betydde noe for meg, noe jeg kunne kjenne meg igjen i, eller noe som rett og slett stod for noe veldig fint. Jeg tenkte først på "Believe in yourself", fordi jeg alltid er for hard med meg selv, og rett og slett trenger å oppmuntre meg selv i blandt til at "jeg er bra nok", "jeg kan få det til", "bare tro på deg selv". Jeg syns det er veldig fint, og har lyst å ha denne tatoveringen, men jeg følte ikke at det var dette jeg ville ha på den plasseringen. Jeg vil heller ha det på hånden eller noe. Jeg lette rundt på nett, tenkte som det knaket og spurte folk rundt meg om idéer. Isabel har selv lyst på tatovering, og sa hva hun selv har tenkt på. "For The Ones I Love", sa hun. Og etter det tenkte jeg på denne hele tiden. Jeg syns det var så utrolig fint. Og ingen andre ord og setninger jeg fannt var like fine. Jeg snakket med Isabel, og sa at jeg elsker idéen hennes, men at jeg absolutt ikke ville stjele den fra henne. Men hun sa det var helt greit at jeg tok den teksten. Hun skal ta den samme en gang, men ikke på samme sted, så da fant vi ut at det gikk fint. Jeg følte i begynnelsen at det kunne bli litt teit, og ikke så "personlig", siden jeg først følte at jeg "tok" idéen hennes. Men jeg syns det var så fint, så vi ble enige, og jeg fikk ta det.

Jeg ville masse heller ta en tatovering "til de jeg er glad i" som den første tatoveringen enn en "til meg selv". Likevel om denne er til meg selv også. Men ja. Dere skjønner.

Grunnen til at jeg elsket denne setningen som Isabel kom på, og grunnen til at jeg spurte henne om jeg kunne tatovere det var:
Det finnes så utrolig mange bra folk der ute i verden. Vi bruker ofte masse energi og tid på å tenke på folk som gjør dumme ting og som vi rett og slett.. ikke liker så godt. Men tenker du noen gang på hvor utrolig mange fine, bra, herlige og fantastiske mennesker det finnes der ute? Jeg har aldri følt at jeg er en person med den største omgangskretsen og med utrolig mange venner. Men når jeg tenker over det, har jeg utrolig mange. En venn, og en person du er glad i, er ikke nødvendigvis bare de menneskene du tør å fortelle alt til og som du henger med hele tiden. For meg er folk jeg er glad i, folk som jeg føler verden ikke hadde vært like bra uten. Det er alt fra nydelige familiemedlemmer, til fantastiske bestevenner, til venner du ser alt for sjeldent, men som alltid har hatt en spesiell plass i hjertet ditt, den koselige naboen nede i gata, læreren som fikk deg til å tro på deg selv, smilende bussjåfører, koselige folk som sier at de syns bloggen din er bra, at du skriver bra, at du tar fine bilder, eller at du rett og slett bare er fin på håret. Det er så utrolig mange fine folk her i verden, og så mange folk jeg er glad i. Denne tatoveringen er til meg selv, men også "til" dere. Rett og slett fordi dere er bra og ha. Dere vet selv hvem dere er ♥Til dere som lurer på om det var vondt: Ja, det var ganske vondt til tider. Men husk: no pain, no gain. Jeg angrer ikke ett eneste sekund hittil, og smerten var absolutt verdt det. Jeg trøster meg selv med at dette er en av de vondeste stedene å ta tatovering på, og da skal jeg søren meg få til å ta flere. (ja, sorry, bestemor, men jeg kommer til å ta flere) Og dere der ute kan trøste dere med at jeg er utrolig pysete og syns at alt er vondt, så da burde hvertfall du få det til.

Overredigering. Fordi det er gøy.Hei. Dette var meg i dag. Eller, ikke hele dagen, for jeg orket ikke ordne meg før klokken seks. Da dro jeg på familieselskap til mitt søte søskenbarn som i dag hadde bursdag. Ellers har jeg fått besøk av søte Rebekka og tenkt en hel del på fremtiden, folk jeg savner, ting jeg ikke liker, skolestart og ting jeg gleder meg til.

Noen dager er bare sånn

I dag er en sånn dag hvor jeg hadde tenkt å gjøre det og det, men det har ikke blitt noe av noe. Jeg prøvde å rydde rommet, men ble aldri ferdig. Jeg prøvde å lage en video tidligere, men ble plutselig trøtt og orket ikke gjøre mitt beste, så jeg ble ikke fornøyd. Også savner jeg Isabel noe ufattelig. Trenger å møte henne igjen snart, skype og tlf er ikke lengre nok :( Nå skal jeg bare ligge på sofaen i behagelige koseklær, se på Gilmore Girls med mamma, drømme meg bort i en drømmeverden/serie hvor alt er bra og spise usunne saker.

18-års feiring

I går feiret jeg 18-års dagen min. Vi spiste først taco hjemme hos meg, før vi dro til et kjempekoselig hus ved stranda som vi hadde leid. Ting ble ikke helt som jeg tenkte. Jeg fikk litt dårlig samvittighet i blandt, haha. Men jeg håper folk koste seg, da. Jeg selv koste meg og hadde det utrolig morsomt!! Her er noen bilder av kvelden (jeg følte meg litt fin når jeg var litt pyntete og hadde ny tatovering og sånn, hihi):

 

   

Og jeg har fått så masse fine gaver!!!! Tusen takk alle sammen. Og takk til dere som kom på besøk hit i helga, dere er søte, jeg håper dere koste dere, sorry om det ble kjedelig for dere, jeg er glad i dere og æh smask ;-*

Tatovering!!!

Wiho. I dag har jeg bursdag (ELSKER Å VÆRE 18 ÅR!!!), og dagen brukte jeg til å dra til Ålesund for å ta tatoveringen jeg har snakket om kjempelenge. BLE SÅ UTROLIG  FORNØYD FHEJHFYEUJ!!!! HERRLIGHET, LIKER DEN SÅ GODT. Skal skrive et lengre innlegg om hvorfor jeg tok akkurat den osv. Har Merete på besøk nå og må også rydde og ordne i stand til bursdagsfeiring i morgen, så blir ikke så utrolig masse blogging denne helgen. Her ser dere tatoveringen min, som ble tatt på Tattoos i Ålesund. DRITFORNØYD!Dagen før dagen

I dag er det dagen før bursdagen min. I morgen er en sykt stor dag for meg. Jeg skal ta tatovering. Jeg gleder meg, men gruer meg også, får jeg har hørt både positive og negative ting om folkene og stedet jeg skal ta tatovering. Er så redd for at tatovøren skal være dårlig og ødelegge alt. Hva har dere hørt om stedet "Tattoos" i Ålesund?

Siden en del av de fine folkene som skal i selskapet mitt må reise et lite stykke for å komme til meg, og noen av dem jobber, skal jeg feire på lørdag i stedet for fredag. Jeg gleder meg helt sykt til å feire bursdagen min, men gruer meg også. Jeg hater at jeg alltid bryr meg alt for masse om hva andre folk sier eller tenker om meg. Jeg tenker alltid det værste, og nå før bursdagensfeiringa mi tenker jeg ting som: "hva om de kommer til å kjede seg skikkelig?, "hva som de tenker: åherregud, karen anna er så teit, bursdagen hennes er lame" og lignende ting. Det er teit, jeg vet det, siden de som kommer er gode venner av meg, men jeg blir rett og slett litt nervøs av at ni (ja, ni. for meg er det mange, med tanke på at jeg før bare har hatt jentekvelder med ca. tre stk) mennesker skal komme for å feire meg, og jeg blir på en måte "midtpunktet", om man kan si det. Jeg vet ikke en gang hvorfor jeg er så nervøs. Jeg blir bare det. Vil ikke de skal kjede seg og syns feiringen min er teit. Men det blir sikkert kjempegøy. Vi skal ha god mat og vi skal faktisk til og med ha litt drikke (annet enn cola, altså).. Jeg er stolt av å kunne si at jeg har hatt 18 fine år, uten alkohol. Man trenger ikke alkohol for å ha det gøy! Men nå er jeg snart atten, og når jeg blir det, har jeg litt lyst å smake litt. Jeg tror det blir en utrolig bra bursdag, jeg må bare slutte å stresse sånn, og bare tenke at det blir koselig. Og i morgen kommer Merete til meg, wiho!Jeg elsker denne sangen! Svensk er masse finere enn norsk!

Noen svar

Det går fortsatt an å stille spørsmål her. Har kanskje tenkt å lage en video hvor jeg svarer på spørsmål, men siden jeg fikk ganske mange (ikke av nok folk, da :( spør, folkens!) spørsmål, blir det så masse å svare på alle i en video. Derfor besvarer jeg noen av dem nå. Skal lage en video etter helga!

Har du en crush?
Justin Bieber <3<3<<3<3<3;*;*;:*

Blir du lett forelska?
Ja. Alt for lett.

Føler du det er vanskelig å holde trua di når det finnes så masse ''ukristne'' ting her i verden?
Vel, både ja og nei. Jeg syns det kan være vanskelig å holde troen min i blandt, men det handler mer om at jeg syns det er utrolig vanskelig å tro i det hele tatt, det handler ikke akkurat om at det finnes "ukristne" ting her i verden. Vet ikke helt hva du ser på som "ukristent" heller.

Beskiv deg selv som person.
Snill. Litt for dårlig selvtillit. Til tider veldig pratsom. Veldig pysete. En person som er glad i mange, og blir fort glad i folk.

Gråter du lett?
Både og. Jeg er ikke en sånn person som gråter av filmer. Jeg gråter lett når jeg er lei meg, skuffet, stresset (spesielt da), eller når planer jeg har gledet meg til går i vasken. Og ikke minst når jeg er stresset over skole. Jeg kan ikke en gang telle på fingrene hvor mange ganger jeg har grått fordi jeg har vært lei av skole. Jeg gråter ikke veldig lett til vanlig, men "den uken" (if u see what i mean) skal det veldig lite til.

Har du blitt hjerteknust før?
Nei.

Favoritt mat?
Taco, pizza, biffsnadder, burger king/mcdonalds-mat og annet junkfood.

Favoritt TV serie?
How I Met Your Mother, Pretty Little Liars, Vampire Diaries, Gilmore Girls, Skins UK og That 70's Show.

Hva føler du er vanskeligest med å voke opp?
Regner med du mener vokne* opp? Vel. Når vi ikke har ferie, er det definitivt tanken på at jeg må stå opp til skolen. I feriene er det det at jeg har snudd døgnet og at det rett og slett bare er vanskelig å våkne.

Har du alltid vært kristen? Hvis ikke, så hva tidspunkt innså du at kristendom var noe du ville vær en del av.
Mamma er kristen, og hun har dratt meg med til bedehus og kirken en del i alle år. Så kristendommen har bare falt meg naturlig i grunn. Jeg tenkte aldri så masse på hva kristendommen faktisk var eller sto for når jeg var yngre. Det var vel først på vgs jeg virkelig tok "valget". Jeg er ikke en av dem som er aller mest "konservativ"/streng. Det er bare Gud som kan dømme oss, og jeg er lei av alle kristne som rakker ned på andre og tror de har forstått alt i Bibelen rett. Det er masse jeg ikke forstår, og til og med ting jeg ikke er helt enig i. Men jeg syns kristendommen står for masse bra og jeg tror på Gud og Jesus. Så, ja.

Liker du å lese?
Ja, men ikke hele tiden. Noen ganger får jeg en liten periode hvor jeg elsker å lese, men det ender ofte opp med mange uleste bøker, siden jeg plutselig finner serier og pc mer interessant.

Leser du ofte bibelen?
Nei. Jeg har prøvd, men jeg skal helt ærlig innrømme at jeg finner den alt for innviklet og.. kjedelig. Det er utrolig masse spennende inne der om man først får til å sette seg inn i det, da.

Hva er fordelene og ulempene med å gå på den skolen du går på?
Fordeler: utrolig bra miljø, masse bra mennesker, internatlivet er dritgøy, man blir mer sosial, man bor sammen med bestevennene sine og kan gå noen meter for å besøke dem.
Bakdeler: mange har fordommer mot skolen og dømmer deg veldig lett, man bor litt i sin egen, lille "boble", man bor tett innpå folk, noe som kan være litt vanskelig/intenst/for masse i blandt, ikke alle lærerene er like flinke.

Har du vært sammen med mange før?
Fire.

Hvor lenge har ditt lengste forhold vært?
3 måneder.

Savner du noen akkurat no?
Ja.

Er du noe du hadde like å ''forbedre'' med deg selv? Hvis svartet er ja , hva hadde du ville forrandret?
Selvtilliten min.

Sprøeste du noen gang har gjort?
Jeg har rett og slett ikke anelse. Kan ikke skryte om at jeg har så utrolig mange spennende historier om sprø ting jeg har gjort. Litt kjedelig i grunn.

Flaueste du har gjort?
Har hatt mange pinlige stillheter, og det er alltid like flaut. Men jeg kommer ikke på noe skikkelig flaut som har skjedd. Men det har sikkert skjedd.

Har du masse mensen smerter?Har du noen gang badet naken?
Dusjer jeg med klær daaa, likzåm?

Er du en utadvent person?
Nei, desverre ikke. Jeg er veldig sjenert når jeg ikke kjenner folk, men blir du godt kjent med meg, er jeg helt annerledes!

I dag er en fin dag

I dag var det vanskelig å stå opp. Jeg var så utrolig trøtt. Har snudd døgnet noe sykt i ferien. Men jeg liker det. Jeg liker å være våken om natten. Da er alt rundt meg stille og rolig. Jeg er heller ikke noe særlig til morgenmenneske, så det å sove over morgenstunden gjør meg rett og slett veldig lite. I dag spiste jeg frokost, så Dr.Phil, og gikk tur med mamma og hunden. Nå nettopp fikk jeg et lite innfall hvor jeg fikk lyst å lage en video igjen. Jeg har ikke helt komt over det at det er flaut, men jeg prøver å bare gi f i hva andre syns. Jeg har det gøy når jeg lager videoer, så hvorfor skal jeg bry meg? I går ryddet jeg rommet mitt og vasket det. Det ble kjempefint og koselig her, spesielt etter jeg tente stearinlys. Humøret steg mange hakk i går pga. at jeg gjorde rommet koselig. Og i dag gleder jeg meg til så masse at jeg får ikke til å være i dårlig humør. Her er fine ting jeg ser frem til:

♥ Å ta tatovering på fredag (herregud. nå gleder jeg meg bare. ok, det blir sykt vondt. men jeg gleder meg!!!!!!!!)
♥ Å feire bursdagen min, og bare det å faktisk fylle atten år!
♥ Moldejazz (skal ikke på noen konserter der i år, men liker å se på jalla-bodene i gaten)
♥ Grillparty med søte jenter i klassen
♥ Sommerfesten på Giske med camping og sykt bra folk!!
♥ Jugendfest!
♥ Gleder meg faktisk pittelitt til skolestart, men det er bare fordi jeg gleder meg til å ordne til rommet mitt og til å bli kjent med nye folk og møte igjen alle de gamle og sånn
♥ Justin Bieber-konsert i April (haha. har ikke bestilt billett enda, men jeg og merete skal, så vi må bare bestille billett med en gang salget starter. vi må!!!)

Skal altså på to festivaler i år. Bare lokale da, men tror det skal bli bra likevel. Sommerfesten på Giske og Jugendfest. I sommer skal jeg altså mest sannsynlig se alle disse live:

Travis. Sivert Høyem. Karpe Diem. Kvelertak. Melissa Horn. Jahn Teigen. Sondre Lerche. Jonas Alaska. Anna Ternheim. Graveyard. Larkin Poe. Gabrielle. Team Me. Highasakite. A-Laget. Earlybird Stringband. Man Get Out. Roxette. The Prodigy. Avicii. Kaizers Orchestra. Kent. The Hooters. Bjørn Eidsvåg. Maria Mena. Susanne Sundfør. Eva & The Heartmaker. Lars Vaular. P.U.S.A. Jenny Langlo. Mikhael Paskalev. LidoLido. Blodig Alvor. Mahogni.

Gleder meg sånn. Følelsen man får når man er på konsert/festival er virkelig en av de beste. Man glemmer alt annet rundt seg og føler at man virkelig lever. Jeg elsker det.


(minner om spørsmålsrunden jeg har. still masse spørsmål!!!!!!!!!!!!! trykk her om du vil være søt)

Spørsmålsrunde

Det å ha spørsmålsrunde på bloggen, og hvertfall når man ikke har så utrolig mange lesere, er egentlig litt teit. Men jeg liker å svare på spørsmål (blir nok mest sannsynlig skriftlig. eller kanskje video. hvem vet). Det er litt gøy. Kanskje ikke fullt så interessant for dere, men. Nå har dere hvertfall sjangsen til å grille meg skikkelig og spør masse rare og kule og fine og teite spørsmål. Så - fyr løs, folkens!Fotokonkurranse

Aurora, som blogger på http://georguess.blogg.no/, har en fotokonkurranse på bloggen sin, og jeg tenkte jeg skulle delta i den. Man kan vinne en tegning av seg selv, og det er jo utrolig kult! Temaet var sommer, og siden jeg føler alle disse tre bildene beskriver sommer ganske godt, velger jeg å delta med disse bildene:

Kalde føtter

Herregud. Nå begynner de tå gå opp for meg at jeg faktisk skal ta tatovering om bare fire dager. Fire. Fire dager til jeg skriver noe på huden min som aldri i livet skal bort igjen. Får rett og slett litt "kalde føtter" av å tenke på det!!! Det svirrer så mange tanker rundt i hodet mitt på én gang. "Kommer jeg til å angre?", "Skal det virkelig stå det der?", "Er det grammatisk rett skrevet?", "Tenk om den ikke blir sånn jeg vil ha den!", "Kanskje det ikke blir så kult likevel?", "Det skal være der resten av livet!!", "Det blir sikkert vondt også, siden det er på et sted med såpass tynn hud!", "Tenk om tatovøren suger!". Men aller mest tror jeg at jeg gleder meg. Jeg har funnet ut hva det skal stå, men av en eller annen grunn bestemte jeg meg for at det skal være hemmelig inntil alle får se den. Mwaha, må gjøre det litt spennende for alle som er nysjerrige også. Jeg forventer ikke at alle skal like den. Eller, teksten som skal stå er ganske fin og ikke noe ille, så jeg hadde ikke akkurat forstått om noen hadde hatet det. Men jeg vet det er mange som er skeptiske til plasseringen. Altså på brystkassen/under kragebeina. Og mange krysser sikkert armer og bein for at skriften skal være skrevet kjempesmått. Men sånn blir det ikke, folkens. Jeg vil ikke ha det så lite at det såvidt synes. Jeg syns tatoveringer er fint. Det er kunst. Og det bør vises. Men selvfølgelig, med tanke på at jeg ikke har en så utrolig stor brystkasse, finnes det grenser over hvor stor den blir. Men det blir altså ikke sånn kjempekjempesmått. Jeg personlig, elsker tatoveringer på brystkassen. Jeg har heller aldri vært en person som har brydd meg noe særlig om hva folk rundt meg sier, så hvorfor skal jeg høre på folk når det gjelder tatoveringen min, som skal være på min kropp? Det er jeg som må våkne og se den i speilet hver morgen. Det er jeg som skal elske den aller mest, eller hate den aller mest om jeg ikke liker den. Jeg er fult og helt klar over at det kan hende jeg angrer. Jeg tviler, men det kan jo hende. Men det er en "risk" jeg er villig til å ta. Man må leve i nuet, folkens! Gjør det som gjør deg glad! Jeg tror ikke jeg angrer når jeg er 80 på at jeg gjorde noe som gjorde meg utrolig lykkelig da jeg var yngre.

Og til dere som maser utallige ganger om: "tenk hvor stygt det blir når du blir gammel da!! eller om du legger på deg/blir gravid/etc." Jeg er også klar over at det kanskje ikke blir så nydelig lenger når jeg ligger på gamlehjemmet. Men det er mange ting som ikke blir like fint på meg da som det er nå. Jeg vil gjøre det som gjør meg glad nå, man vet aldri hva som skjer i livet. Og 1. jeg bryr meg ikke så fælt om hvordan jeg ser ut når jeg blir gammel. Jeg skal ha rosa hår og rocke gamlehjemmet uansett hvor rynkete jeg har blitt. 2. Jeg syns det er søtt når jeg ser gamle mennesker nå i dag med tatoveringer.

Uansett. Jeg gleder meg ufattelig, men gruer meg også litt. Det er en stor ting å gjøre, med tanke på at det aldri går bort. Men jeg har tenkt nøye gjennom det, fått tips og råd av venner, og komt frem til en kjempefin tekst som jeg liker veldig godt.

Når man vil få orden på ting

(Følelsene jeg beskriver i dette innlegget er noen rare følelser jeg får i blandt. Kanskje kjenner du deg igjen i det, kanskje ikke)

Noen ganger kan livet, uten noen spesielt go grunn, bare føles.. rotete. Uoversiktelig. At dagene bare flyter forbi og at man ikke akkurat får utrette noe. Men den største grunnen til at denne følelsen kommer, er som oftest at omgivelsene rundt deg rett og slett er.. rotete. Haha.

Andre ganger kjeder man seg.

Og noen ganger føler man at det som er ditt hjem for sommeren, ikke akkurat er ditt hjem. Da hinter jeg til rommet mitt her hjemme, som jeg, når jeg er borte på Vestborg (internatskolen), ikke bruker så masse. Derfor føles det ikke som... meg. Som mitt rom. Jeg har prøvd å gjort det til mitt eget, men har ikke helt lykkes.

I dag føler jeg litt av alle disse tre følelsene. Men på en annen side er livet utrolig fint. Det er så vanskelig å forklare følelser i blandt, siden man noen ganger kan føle så masse på én gang. Men siden jeg i dag føler litt av disse tingene, skal jeg gjøre noe med det.

Ting som hjelper når man føler det sånn:

Å rydde. Og forandringer.

Jeg skal rydde rommet, og få orden på saker. Få mer oversikt over både rommet, og livet mitt.
Jeg skal skrive enda flere lister.
Og jeg skal begynne å planlegge bursdagen min litt, så ikke alt blir i siste liten.
Kanskje jeg skal ommøblere rommet mitt? Det hjelper ofte.
Jeg tror jeg skal ta ut gulvteppet, og vaske rommet godt. Det føles fint etterpå.
Jeg skal rydde i spotify-listene mine.
Og når jeg har gjort det, skal jeg sette på bra og fin musikk på full guffe og sette i gang.
Og så skal jeg skifte sengetøy. Fordi det føles så utrolig bra etterpå.

Og nå begynner dette innlegget bare å bli.. sært. Hade. Hadet. Ha det. HVORDAN SKRIVES DETTE ORDET HJELP MEG.

Min mening om: Homofili

Jeg har overhodet ingen verdens ting i mot homofili. Det at to mennesker er i et forhold og er glad i hverandre, er noe jeg syns er veldig fint. Så hvorfor skal det være annerledes bare fordi noen folk blir tiltrukket av det samme kjønn? Nedenfor er en video av to supersøte folk som jeg elsker på youtube, som snakker om homofobi. Er så utrolig enig i alt de sier!(subscribe 'livelavalive' og 'dailygrace' på youtube for å se flere geniale videoer av disse to geniale folkene)

Home again

Hei lille søte snupper. Kødda. Men dere er søte da. Tror jeg. Men ok. I helga overnattet jeg, Matheus, Solveig og Maria hos Merete, fordi hun skulle feire bursdagen sin på lørdag. Jeg hadde det kjempekoselig hele helgen. Vi spiste utrolig masse godt (seriøst. merete ordnet dødsmasse godt til selskapet sitt. nam), snakket, tullet og hadde det fint og koselig! Tok desverre ikke så masse bilder av alle folka som var i selskapet, noe jeg angrer på i ettertid:
Søte bursdagsbarnet ♥


Gaven jeg ga til henne (pluss justin bieber cd'en. haha)Hadde det kjempekoooooos! Gleder meg til neste helg nå. Da er det min tur!!!

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits