Roslyn - Bon Iver & St Vincent

Har egentlig massevis av blogglyst i meg for tiden, men har ingen anelse om hva jeg vil skrive om. Så da har jeg vel på en måte ikke så forferdelig masse blogglyst i meg likevel. Men deler uansett denne sangen med dere, fordi den er helt utrolig nydelig:I dag har vi gym i sistetimen. Gym er et fag jeg hater så sterkt at jeg bare vil legge meg ned i fosterstilling og gråte. Krysser fingre for at vi ikke skal spille fotball og gleder meg til skoledagen er ferdig.

Sliten

Merker at med en gang jeg er tilbake på Vestborg, blir bloggingen min masse dårligere med en gang. Grunnen er rett og slett: jeg er mer sosial, og bruker ikke fullt så masse tid foran pc'en som i ferier. Men jeg vil blogge, og jeg vil blogge bra. Og jeg skal blogge oftere.

I helga har jeg vært våken alt for lenge. Jeg merker at kroppen er helt utslitt, og at jeg egentlig bare burde ha en fornuftig døgnrytme akkurat nå. Jeg har vært syk siden søndag. De første dagene var det feber og sår hals, nå er det hoste og røde, ekle øyne. Vet ikke hva det er, men i kveld har øynene mine vært såre, litt røde, blanke og ekle. Føles nesten som om jeg har øyebetennelse. Fra det ene drittet til det andre. Men i stedet for å være fornuftig og legge meg tidlig har jeg hengt med bra folk og sett på at Merete bakte muffins til oss. Koselig. Jeg elsker virkelig å være her. Rommet mitt er fint (kommer bilde i morgen) og det er deilig å ha gode venner man kan være med hver eneste dag.

Akkurat nå sitter jeg og tenker på alt jeg har hatt lyst å gjøre i helga, men som jeg ikke har fått gjort. Sånn jeg alltid føler det når helga er på vei til å ta slutt. Jeg har lyst å se film. Spille sims. Se TV. Tilbringe tid med enda flere folk. Sitte mer i russekiosken. Bli bedre så jeg får mer energi. Skrive. Høre på musikk på full guffe. Ja, så kan jeg gjøre disse tingene i hverdagen også, men alt blir masse bedre i helgene. Én uke med skole, og jeg er allerede stressa.

Kakaokveld

 


Åh, det er så herlig å være tilbake! Ble en litt kjip start med tanke på at jeg ble syk med feber rett etter at jeg hadde vært på Jugend, men det er likevel utrolig deilig å være tilbake. Er ikke hundre prosent frisk ennå, men er masse bedre. I går kveld/natt var det så koselig! Jeg og Merete hadde en liten kosekveld hvor vi drakk varm, belgisk sjokolade som vi stappet full av stratos - og kindersjokolade mens vi så de to nyeste episodene av Pretty Little Liars. Herrlighet, elsker den serien! Rommet mitt er fremdeles et kaos, men nå i helga skal jeg gjøre det koselig der. I mellomtiden bor jeg omtrent inne hos Merete, som har et helt utrolig koselig rom. Isabel har desverre rom i etasjen over oss, noe som suger, men vi er jo fremdeles på samme internatbygg, så det er ikke så ille. Er gira på ei koselig og bra helg, med blandt annet filmkveld og baking midt på natten. Ha en fin fredagskveld!

Hvil i fred, Labben.

I dag er det ett år siden min fine hund Labben døde. Jeg savner han noe så ufattelig og det er så utrolig rart å ikke ha han her lengre. Det er utrolig hvor sterkt et bånd man får med kjæledyrene sine. Labben var jeg vandt med å ha rundt meg hele tiden, siden vi fikk ham da jeg var tre år, og jeg husker ikke akkurat så masse fra før jeg var tre år. Med andre ord; jeg kan ikke huske et liv uten ham. I over fjorten år var han en del av livet mitt. Nå er han en del av hjertet mitt. Jada, klisjé og alt det der, men han betydde noe helt spesielt for meg, så da driter jeg i om dette blir et klissete innlegg. Jeg elsker hunder, og jeg elsker vår nye hund Colin som vi fikk for litt under et år siden, men det betyr ikke at jeg kommer til å glemme Labben, for det er umulig. Han var så god, nydelig, vanvittig fin, snill og på en eller annen måte skjønnte jeg hele tiden hvor glad han var i oss. Om jeg gråt, kom han og koste med meg. Han skulle alltid ligge ved siden av oss når vi sov, eller kose med oss i sofaen når vi så tv. Det siste året var det fælt å se han, for jeg så hvor dårlig han begynnte å bli. Jeg så at han hadde det vondt. Men jeg velger å tro at det finnes et fint sted for dyr etter at de dør. En slags dyre-himmel der de alle har det fint og ikke kjenner smerte.

Det er ikke lett å vite hva man skal skrive om en hund akkurat, men det er et et bånd mellom hunder og mennesker som ikke andre enn hundeeiere forstår.

Jeg savner deg, og jeg er uendelig glad i deg, Labben. Hvil i fred. En dag skal jeg ta en tatovering av deg, hihi!

Første skoledag og syk

I dag er dagen hvor jeg egentlig skulle hatt min aller første skoledag, men etter tre slitsomme dager med lite søvn, masse hyling, regn, kulde og frysing, ble jeg i går kveld syk. Har hatt feber i dag, er svimmel, vondt i hodet og halsen min er ekkel og sår. Jeg burde kanskje hyle av glede over å ha fått en ekstra dag med ferie, men det er ikke gøy å være syk, så jeg ville masse heller vært på skolen. Her på skolen er det også rundt 60 nye elever, og jeg vil gå rundt og bli kjent med folk og ha det gøy, ikke ligge på rommet med feber. Så humøret er ikke akkurat på topp akkurat nå.Men over til en positiv ting: jeg er veldig fornøyd med rommet jeg har fått, og gleder meg til å ordne det ferdig. Mamma kom med alle tingene mine hit i går, men har ikke fått alt på plass ennå, så det er ganske rotete. Jeg har store vindu med en stor vinduskarm som jeg kan sitte i. Elsker det!

Jugendfest 2012

På torsdag, fredag og lørdag var jeg på Jugendfest 2012. Jeg reiste sammen med Solveig, Guro, Tonje, Kine og Isabel, med andre ord; veldig bra folk. Vi lå i telt på en campingplass veldig nært stadionen hvor Jugendfest ble arrangert, noe som var ganske praktisk. På campingen var det masse folk og masse mer liv enn sist gang vi lå der, og vi ble kjent med fire kjempesøte jenter som lå i telt ved siden av oss. Alle konsertene var bra, og jeg fikk sett artister og band som f.eks.: Blodig Alvor, Kaizers Orchestra (for fjerde gang i mitt liv!!! det var fantastisk), Alina Devecerski, Maria Mena, Lars Vaular, John Olav Nilsen & Gjengen, LidoLido (desverre ikke hele siden vi måtte tilbake til Stranda), Avicii, The Prodigy, Mikhael Paskalev, Roxette, Jenny Langlo, Susanne Sundfør og enda flere. Jeg hadde det virkelig dritbra disse tre dagene, og de var noen av de beste dagene i hele sommerferien. Tok ikke så masse bilder selv, men stjeler noen Guro og Kine tok: (hadde forresten med meg et engangskamera. det blir genialt å se bildene som er blitt tatt, haha!)
Fikk tatt bilde med både Maria Mena, Mikhael Paskalev og vokalisten i Blodig Alvor!

Jugendfest 2012 var fantastisk rått.

Jeg lever!

Hei alle sammen! Tenkte bare jeg skulle la dere vite at jeg faktisk lever. Reiste på torsdag til Ålesund og lå i telt der til lørdag. Var på Jugendfest og det var så ufattelig bra!!!! Hadde det virkelig fantastisk. Skal skrive et innlegg om det senere da jeg har litt bilder, akkurat nå er jeg på Merete sin data siden dataen min ikke har komt hit ennå. I natt i 3-tiden var jeg, Solveig og Isabel fremme på Vestborg igjen. Det er sykt mange nye folk og det er helt rart å være her igjen. Men det er herlig. Og jeg ser frem til et år som jeg skal sørge for blir awesome. Senere i dag kommer mamma med tingene mine og jeg kommer til å bruke dagen dagen til å fikse litt på rommet, henge med folk (overnattet med merete i natt. det var så koseliiiig, vi hadde så masse å snakke om, så vi var våkne helt til fire-tiden. er ganske død i kroppen nå) og litt sånn. Nå skal jeg og Merete på Esso en tur. Vi blogges senere når jeg har fått internett på dataen min og jeg har tid til det! Har hvertfall hatt tre fantastiske dager. Håper dere har hatt det også!

Snart skolestart

Wow, plutselig har vi komt til den siste uka av ferien. Jeg stikker faktisk fra øya allerede på torsdag, siden jeg da skal til Ålesund på Jugendfest (herreguuuuuuud jeg gleder meg), for så å kjøre til Stranda om natten rett etter siste konsert på lørdag. Åpningsfesten på Vestborg er klokken seks på lørdag (internatskole, så vi kommer til skolen i helga, drar på tur på søndag og har første skikkelige skoledag på mandag), så den går jeg glipp av, men for å være ærlig bryr jeg meg ganske lite, siden den aldri er så morsom uansett. Gruer meg ufattelig til å sette meg på skolebenken igjen, siden jeg virkelig aldri har vært like skolelei som jeg er nå. Men på den positive siden gleder jeg meg noe sykt til å komme tilbake til skolen, og ikke minst det å få se de fine folka hver dag. Og det å faktisk føle at jeg har et sosialt liv. 

Nå som ferien snart er over, kommer jeg på utallige filmer jeg har hatt lyst å sett, mennesker jeg burde møtt oftere, bøker jeg har hatt lyst å lese og ting jeg har villet gjort. Men sånn er det alltid i ferier. Ferier blir aldri sånn man tenker de skal bli. Jeg har ikke gjort så masse, men det har vært deilig å slappe av. Kunne gjerne fått noen uker til med fri, men..Har hatt en fin ferie, da! Har du?

Emeli Sandé - Heaven

Shit, jeg elsker denne sangen. Repeat, repeat, repeat.#

Når skal jeg slutte å bry meg om hva andre folk tror? Når skal jeg få til å bryte ut av det teite skallet som noen ganger sperrer meg inne? Jeg blir så lei av meg selv når jeg føler det sånn. Så lei og sint at jeg bare vil ligge under dyna og aldri komme ut igjen. Jeg vil kunne være sprudlende, utadvendt, snakkesalig og sosial. Jeg vil være en av dem som blir kjent med folk fort, en person som ikke er redd for å snakke med folk, en person som elsker å være rundt andre folk. Jeg vil kunne slappe av og ikke grue meg til å møte folk, og jeg vil kunne være mer utadvendt uten å drikke alkohol for å bli det.

Jeg kunne ønske jeg brydde meg mindre. Om alt. Rett og slett. Jeg tar ting alt for lett inn på meg. Sier noen "haha, skreiv du det, karen anna?" synker selvtilliten min sykt fort ned. Jeg blir så fort flau. Leser folk f.eks. bloggen min høyt fremfor meg blir jeg så flau at jeg får lyst til å grine. Likevel om folk kanskje ler av noe som står der fordi det er gøy tenker jeg automatisk at de syns alt som står der er tragisk, dårlig og ufattelig teit. Når skal jeg greie å bare drite i ting? Får jeg ett negativt ord slengt etter meg, ligger det og svirrer i hodet lenge. Jeg får det ikke bort. Det blir til en klump i magen som ikke vil bort. Jeg tar til meg alt det negative med en gang, mens jeg er alt for dårlig til å ta til meg det positive jeg får høre. Noen ganger skriver jeg innlegg, men sletter de i ettertid, fordi jeg er redd folk skal syns det er teit. Det kan være et veldig personlig og seriøst innlegg, eller bare et innlegg med litt mindre mening som jeg er redd folk ikke skal like.

Alt handler vel i bunn og grunn om å ha selvtillit. Selvtillit nok til å ikke bli brutt ned etter ett negativt ord. Selvtillit nok til å bryte ut av skallet og snakke med de man vil snakke med. Selvtillit nok til å ikke bry seg om noen ikke liker det du skriver/sier/gjør. Selvtillit nok til å tro på seg selv. Tro på at en er bra nok. Og ikke minst om å lære å elske seg selv. Men det er faen ikke lett når man ikke er fornøyd med seg selv.

Nydelig skilleHahhahaha, så sykt fail.

Sol

Shit, som jeg elsker sola. Det er noe magisk med den. Humøret blir så ufattelig masse bedre når det er sol og varmt ute. Både regn, torden & lyn og snø har sin sjarm, men sola gjør en virkelig glad. Jeg føler jeg har alle mugliheter foran meg, at alt er fint og bra, og man tenker ekstra masse på alt som er fint og alt man gleder seg til. Alle små bagateller eller store problem forsvinner på en måte. Hvertfall for nå. Man bryr seg ikke, for alt er for fint til å gjøre det.

Akkurat nå sitter jeg ute på den lille verandaen vår og soler meg. Resten av folka dro til badestranda, men jeg liker meg bedre her på verandaen. Ingen irriterende innsekter og det er lunt og varmt! Lana Del Rey synger for full hals på kjøkkenet og jeg drikker cola med isbiter i og leser "Millie's flørt". Jeg har til og med fått skille allerede! Alt er rett og slett fint og bra når man får en så fin dag. Åh, som jeg trengte dette.


(måtte dekke til tatoveringen fordi den ikke skal få så masse sol på i begynnelsen, så da var det frem med teip og papir, haha! kommer til å få tidenes skille etterpå, føkk)


(takk til merete som jeg rappa boka fra) herregud elsker deeenLørdagskos

I dag har jeg ordnet mer på rommet mitt og hengt opp ting på veggen. Kommer bilde i morgen! Ellers har jeg kjørt litt rundt med Johan i kveld, og hatt det koselig med søskenbarnet mitt. Vi så på E.T. og spiste godteri! Kjempekoselig.
10.08.2012

Og der var den første natta i vårt nye hus over! Jeg sov veldig godt, og våknet av en søt mamma som sa at hun hadde fiksa frokost til oss. Alt fra kokte egg til mango, nam. Hun er så søt!
Hunden vår ser ut til å like det nye huset, og storkoser seg på dette myke teppet fremfor peisen:


Hade internett, hei Sims!

Første natt i et nytt hus

I dag i tolv-ett tiden fikk vi beskjed om at alt var klart til at vi kunne flytte inn huset. Vi ble dritgira og jeg hoppet opp av senga med en gang for å pakke siste rest. Vi hadde masse ting som skulle flyttes, så vi var så heldige å få flink av masse søte folk; Silje, Marita, Ingvild, Stine, Synnøve og Nils Arne. Takk til dere, dere er fine, og det var til stor hjelp! ♥

 
Etter en lang dag med kjøring frem og tilbake med store flyttelass, satt vi oss ned i sofaen i den nye stua vår (synnøve er fremdeles på besøk!) og spiste oss god og mett på grandiosa.

Vi sa "skål!" mens vi drakk cola fra søte, prikkete kopper og smilte glad og fornøyd til hverandre.

Jeg har tent mange fine stearinlys på rommet mitt, og det eneste som lyser opp rommet nå er de og en søt globus som gjør alt fint og koselig.

Sånn ser rommet mitt ut nå. Er ganske fornøyd - men ikke helt, så kommer sikkert til å forandre på ting litt de neste dagene til jeg finner ut helt hvordan jeg vil ha det.

Rommet mitt nå - 1 (der ser du forresten livelavalive-plakaten jeg snakket om)

Rommet mitt nå - 2

Ellers så elsker jeg kjøkkenet vårt. Og herregud, badet. Og. Okei, jeg elsker hele huset. Jeg elsker at vi endelig har fått oss et eget hus, meg og min mamí. Dette trengte vi begge to. Og mamma fortjente virkelig å få dette huset. Hun fortjener det beste, men har gått gjennom masse tøft denne sommeren. Derfor trengte vi begge to denne fine oppturen! Åh, livet er ganske fint nå. Nå skal jeg legge meg snart, og sove for aller første gang i dette huset! (krysser fingrer for at det ikke går igjen en sint, gammel dame her og at jeg får sove bra, haha)

God natt! 

Siste natt

Vi trodde vi skulle få flytte inn i dag, men det gikk visst ikke likevel. I morgen er datoen de har satt på at vi skal få flytte inn, så i morgen burde det skje! Det er rart at dette kan være den siste natten vi sover i dette huset på en stund. Jeg kommer til å besøke bestemor og bestefar ofte, men med tanke på at jeg om en uke stikker tilbake til Vestborg, blir jeg jo ikke så masse her på øya. Det blir rart å dra "hjem" til nyhuset i helgene/feriene og ikke "hjem" til dette huset.

I kveld har jeg sett film sammen med mamma og de to søskenbarna mine Ingvild og Synnøve. Det er så koselig å ha dem på besøk! I dag har jeg og Synnøve spillt masse sims. Har en liten periode hvor jeg er skikkelig hekta igjen nå!


Jeg burde kanskje være lei av denne sangen nå, men seriøst, hvem kan motstå en så fengende sang og i tillegg denne kjekkasen i bare skjorte og truse? (jeg og mikhael paskalev er forresten gift. ja, på sims altså.)

Om det er sånn at vi får flytte i morgen, vet jeg ikke helt hvordan det blir med internett de første dagene, men jeg tror det skal funke, så blogging blir det mest sannsynlig.

Juli 2012

I juli tok jeg min aller første tatovering (lover deg at det ikke er den siste!) og jeg elsker den.
I juli fylte jeg atten år.
I juli har jeg feiret bursdagen min med fine folk. Den ble ikke helt som den skulle, men den ble likevel fin, da.
I juli har jeg hatt og vært på besøk med gode venner.
I juli har jeg ledd masse.
I juli har jeg slappet av og fått masse tid til å gjøre ingenting.
I juli har jeg overnattet i telt.
I juli har jeg vært på festival.
I juli har jeg vært på grillparty.
I juli har jeg skaffet meg tumblr.
I juli har jeg blitt kjent med nye folk.
I juli har jeg fått nye erfaringer.
I juli har jeg spist sukkerspinn.
I juli har jeg vært på moldejazz.
I juli har jeg vært på biltur med Silje som har fått lappen.
I juli har jeg kjedet meg noen ganger.
I juli har jeg og mamma sett masse Gilmore Girls.
I juli har jeg drukket alt for masse cola.
I juli kjøpte jeg meg en fin hatt.
I juli kjøpte mamma seg hus (og vi flytter mest sannsynlig inn i morgen!!)
 

Det har skjedd ting jeg ville skulle skje, og ting jeg ikke ville skulle skje. Jeg har gjort bra ting, og dumme ting. Jeg blir stadig minnet på hvilken person jeg vil være og hvilke valg jeg vil og burde ta i forskjellige situasjoner. Jeg har hatt perioder hvor jeg har vært fornøyd med meg selv, og perioder hvor selvtilliten har vært så lav at det eneste jeg ville var å grave meg ned i bakken. Men alt i alt føler jeg at jeg har lært masse, gjort masse og hatt en utrolig fin sommermåned (minus sommeren, da. for sol og sommer har det vært alt for lite av) Hvordan har din juli 2012 vært?

August skal bli bra.

Hairupdate

I går kveld farget mamma håret mitt brunt. Men det å gå fra rødt-oransje til brunt, endte med en god blanding. Haha! Ser noen ganger veldig brunt ut, men i dagslys får det et voldsomt til rødskjær. Det er også gjort hjemme og det er kanskje litt "flekkete" og "amatørmessig" og ikke lik farge her og der. Men jeg liker det! Jeg er ikke en person som vil at alt skal være perfekt, jeg liker når det er litt.. rart... her i lyset ser dere at det er enda sterkere rød-skjær i. Men, men. Liker det!


Hva syns du?

Pakke fra Districtlines

Dere har kanskje fått med dere at jeg elsker Mitchell Davis, en fyr fra USA som lager videoer på youtube. Har sett videoene hans i flere år nå, og absolutt digger fyren! Derfor var det på sin plass å endelig få en "Live Lava Live" (det youtube-accounten hans heter) t-skjorte. Wihu! (fikk også en awesome plakat for noen dager siden som jeg kan vise bilde av senere)

Brunt hår?

Om bare tre-fire dager kan vi flytte inn i huset! Herregud som jeg gleder meg! Hele stua er bomba av store, svarte søppelsekker og pappesker, og det begynner å bli ganske tomt overalt. Det er uvant, men som sagt gleder jeg meg noe sykt. Det har vært ei rar helg, men jeg hører på fin musikk (jeg så travis live, motherfuckers!!) som gjør at det går fint. I morgen vurderer jeg å farge håret mitt brunt, noe som er litt sprøtt siden det egentlig er min naturlige hårfarge og jeg hatet det før. Men jeg begynner å bli litt lei av rød/oransj-ish nå, og har rett og slett lyst på noe annet. Jeg er en person som trenger forandringer alt for ofte. Jeg er bare litt redd jeg kommer til å gå lei brunt hår etter to dager, siden jeg som oftest liker litt mer sprø hårfarger. Hva tror dere?

03/08/2012

Noen ganger er det så vanskelig å blogge. Jeg er alltid så usikker på hva jeg vil med bloggen min. Om jeg vil være seriøs eller morsom. Om jeg vil blogge om alt som skjer i livet mitt (altså hverdag), om bare én ting eller noen faste temaer. Kanskje dere andre som blogger kjenner dere igjen? Spesielt i denne alderen her, når jeg prøver å finne ut hvem jeg er, hvem jeg vil være og hva som interesserer meg aller mest, kan det være vanskelig å finne ut av hvordan jeg vil blogge. Derfor får dere bare smøre dere litt med tolmodighet om det går litt lang tid mellom innleggene mine i blandt. Hva liker dere best at jeg blogger om, egentlig? Jeg blogger jo mest for min egen del, men det er greit å vite hva folk liker å lese om. Er det musikktips, meningene mine om ting (dette er noe jeg elsker å skrive om, likevel om det ikke alltid er lett å komme på ting å skrive om), seriøse innlegg eller køddete innlegg? Eller rett og slett bare når jeg skriver om hverdagen min og ting som opptar meg? Eller er det andre ting?

Noe man brenner for

Jeg kunne ønske jeg var en av dem som var sikker på at "det vil jeg bli!", "det vil jeg jobbe med!", "dette brenner jeg for!", "dette er det jeg elsker å bruke tiden min på!". Akkurat nå føler jeg at jeg bare vandrer rundt og gjør ingenting. Usikker på hvem jeg er, hvem jeg vil være, hva jeg vil drive med, og til og med hva jeg liker å drive med. Jeg vil også føle at jeg er god i noe. Følelsen av å mestre noe er noe jeg savner. Jeg vil finne noe, om så bare en liten hobby, som jeg virkelig elsker. Noe jeg kan legge hele sjelen min i, noe jeg liker, men også føler jeg mestrer - eller bare noe jeg liker så godt at jeg får tålmodighet til å orke å bli flinkere i det.

Ja, så liker jeg å ta bilder. Men jeg har ikke tolmodighet til å lese og lære om alle slags innstillinger osv. Med andre ord; jeg gidder ikke lære. Jeg er ikke så interessert i det.
Ja, så liker jeg å synge. Men på en annen side hater jeg det. Jeg syns det er flaut og ekkelt å synge fremfor folk. Mesteparten av tiden. Andre ganger elsker jeg det. Men jeg føler ikke stemmen min har noe særpreg, noe som skiller seg ut. Noe som gjør at det er noe å satse på.

Du skjønner tegninga.

Følelsen av å føle at man ikke er flink i noe suger. Men følelsen av å ikke brenne for noe så sterkt at man orker å øve/trene/bruke tid på det så man blir bedre, suger enda mer.

Jeg vil finne noe jeg virkelig brenner for.
Da hadde jeg fått så masse mer energi og motivasjon til.. alt. Skole, jobb, fremtiden. Alt.

Pappesker og søppelsekker

Bestevenner er de du kan slappe av med og ikke nødvendigvis ha en dagsplan av ting man skal gjøre, men likevel ha det fint med. Isabel satt seg nettopp på bussen på vei hjem igjen, etter å ha vært med meg siden søndag. Vi hadde det fint og har slappet av masse, sovet, sett Gilmore Girls, snakket en hel del og spiste jordbær dyppet i sjokolade (heller hvit sjokolade dyppet i jordbær, siden vi til slutt endte opp med å bare spise sjokoladen, nam). Kommer til å savne henne, men ser henne heldigvis på Jugend om noen uker, og det er heller ikke lenge til vi skal tilbake til Vestborg.

Nå skal jeg starte å pakke tingene mine. Neste uke en gang (sitter og krysser fingre for at vi får flytte inn tidligere, men tviler) får jeg og mamma flytte inn i ny-huset vårt, og jeg gleder meg noe sykt. Mamma har allerede startet å pakke litt (sykt smart å pakke ned alle kopper og fat, mamma, når vi skal bo her enda en uke til) og jeg holder på med rommet mitt nå. Det blir rart å flytte. Litt trist å flytte fra bestemor og bestefar, men jeg tror det for det meste er en positiv ting at mamma nå får sitt eget hus.

Har forresten fikset meg tumblr. Er ikke helt inni det enda, men. Trykk på bildet ovenfor for å komme inn på den.

Om alkohol.

Hvorfor er det sånn at det skal ha så utrolig masse å si om man drikker eller ikke?
Etter jeg ble atten år, har jeg drukket noen ganger. Jeg skal innrømme at det er morsomt, men det er ikke noe jeg angrer på at jeg ventet med til jeg ble gammel nok. Nå som jeg drikker noen ganger, har folk som før aldri en gang sa hei til meg, begynnt å skrevet/snakket til meg. Jeg vet at en stor del av grunnen til dette er at jeg nå faktisk er mer sosial. Man går ut oftere, og sitter kanskje ikke inne hver helg på pc'en. Og da er det jo logisk at man får flere som snakker til en. Men det jeg føler i blandt, med noen, er at nå som jeg drikker, blir jeg mer akseptert. Først nå er jeg også "kul".

La meg starte med å si at; ja, så forandrer man seg kanskje litt når man tar dette valget. Men jeg prøver likevel å la det at jeg drikker litt alkohol og går ut litt oftere enn før, ikke forandre meg som person. Hvertfall ikke negativt. Jeg er fremdeles Karen Anna. Den jenta som noen dager hater å være sosial, den jenta som er veldig sjenert til tider, den jenta som kler seg i de klærne hun føler for, den jenta som går på kristen-skole og trives med det. Og jeg er ikke den jenta som drikker for å være "kul" eller for å "passe inn". Om den eneste grunnen til at flere mennesker nå tar kontakt med meg, er at jeg drikker, er ikke dette mennesker jeg vil henge med. Jeg er noe mer enn det flytende innholdet i koppen jeg holder i helgene.

Jeg vet jeg har noen yngre lesere (da snakker jeg om søskenbarn og vennene dems som er så unge at de går på barneskolen), og jeg vil råde dem alle til å vente lengst mulig før de starter å drikke. Kanskje ikke starte i det hele tatt. Det er gøy å drikke, men man kan ha det like gøy (les: kanskje også gøyere) uten alkohol. Og jeg velger å ha venner jeg kan stole på og kose meg like masse med som jeg er edru som når jeg er beruset.

Image and video hosting by TinyPic
(skrev forresten et tidligere innlegg om hvorfor jeg ventet med alkohol til jeg fylte atten her, om du ikke har lest det)

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits