Når livet er bra

Noen ganger føles livet nesten litt for bra. Hva har jeg gjort for å fortjene så fine venner og en så fin kjæreste som behandler meg så ufattelig fint? Det kribler fremdeles masse i magen, og han gjør meg så glad. I dag, på fredag, hadde vi fri fra skolen, noe som vil si at jeg i dag fikk sove helt til klokken to. Startet dagen med en kjeks-og kakao-date med Merete, og senere koste jeg meg masse og så film med Merete og Kim . Har hatt en veldig fin dag, og elsker tanken på at helga ikke tar slutt helt ennå. Skal prøve å gjøre masse kult resten av helga, og ikke bare rote bort tid på facebook!Elsker sangen! Og jeg ga vokalisten i bandet en klem under Jugendfest, starstruck, wiho

Banking i bord og knuste glass


(stjelte bildet fra anna, håper det gikk fint)

Med andre ord: et nytt par på skolen. Det er tradisjon på denne sære skolen å plinge i glasset midt under lunsjen, hyle ut navnet på det nye paret, for så å banke helt villt i bordet. I dag tok guttene helt av og det endte i som vist på bildet ovenfor, haha. Denne gangen var det meg de klappet for. Så, woho. Jeg har fått shææshte, knis fnis. Var ikke dette jeg hadde tenkt i år, men sånn ble det. Og jeg angrer absolutt ikke. Har det kjempefint og det kribler masse i magen.

Har ikke blogget så masse for tiden. Er (som dere har lest om ufattelig mange ganger allerede) veldig skolelei, så med en gang skoledagen er ferdig har jeg enten sovet eller vært hos bra folk. Trøster meg med at jeg har fri på fredag og at helga som var var helt ufattelig koselig. Hang med utrolig bra folk, spiste masse godt, gikk tur og lå på midten av en fotballbane og så på stjernene. Haha, høres jævla klisjé ut, og det var det også, men det var en finfin dag!

Jeg og Merete prøver en ting som går ut på å være i seng innen klokken 23:00, men som dere ser har ikke det funket så bra.. Men  skal jeg sove! God natt.

21.09.2012

"Bare gjør ditt beste, det er bra nok", sier de. Hva om jeg ikke orker det en gang, da? Hva om over tolv over med skole har gjort meg så dritt lei av jeg ikke orker å gjøre mitt beste. Hva om jeg er så ukonsentrert i timen at jeg ikke får med meg noe? Hva om jeg heller ikke fatter en ting av det historielæreren snakker om, og i tillegg ikke orker å jobbe med det på fritiden? Hva om jeg er så lei at jeg ikke lenger orker å gjøre leksene mine?
Ja, jeg vet det er min egen feil.
Ja, så er jeg kanskje også lat.
Men jeg er så dritt lei.

Besteforeldre.

Vi har dem alle. Noen av oss har kanskje mistet dem, noen av oss har kanskje ikke hatt kontakt med dem. Jeg er en av de heldige som både har dem i live og som har kontakt med dem. Bestemor heter Karen og bestefar heter Willy. Jeg har vært så heldig å bodd i samme hus som dem i ganske mange år. Det er rart å bo i et annet hus nå, med bare mamma (ikke en gang her bor jeg ofte nå lengre, siden jeg bor på internat). Det er rart og annerledes, men jeg er glad for at det er lett for oss å "svippe innom" likevel. Vi bor tross alt fremdeles på den samme, lille øya. Jeg tror ikke helt at bestemor og bestefar vet hvor masse de betyr for meg. Likevel om jeg ikke sier at jeg er glad i dem hver dag, håper jeg de forstår at jeg er det. De betyr, og har alltid betydd utrolig masse for meg, og livet mitt hadde vært ganske annerledes i dag uten dem. Bestefar er så søt hver gang han snakker om hvordan det var i "gamledager". Han har så mange fortellinger og livserfaringer på lur. Han er også veldig søt der han sitter i godstolen sin og følger engasjert med på fotball, spesielt når Brann spiller kamper. Man må bare digge bergensere. Han er også veldig hjelpsom, omtenksom og grei. Bestemor er den sprekeste 82-åringen jeg vet om. Hun er seriøst helt sinnsyk. Går tur hver dag, sykler og går på fjellturer og er med på både kor og dans. Tviler på at jeg blir så sporty om jeg blir 82 år en gang! Hun har en herlig og smittende latter og steller alltid i stand en god middag (før spiste jeg alltid middag hos henne når jeg kom hjem fra skolen) til meg. Jeg digger dere begge to, og jeg hater at jeg ikke ser dere like ofte som før!

Dere er så fine å ha, og jeg er evig glad i dere begge to.

På skattejakt.

Har en alt for fin mamma. I dag spiste vi frokost på Burger King (sunt kosthold og alt det der ja) for så å kikke litt rundt. Fant utrolig masse fint på Fretex, og greide å svi av en del penger der. Men er veldig glad for alle innkjøpene! Fant verdens herligeste jakke som jeg er helt forelsket i (har hatt lyst på en lignende lenge, og nå fant jeg en som var sennepsgul (litt vanskelig å se fargen på bildet) med kult mønster på) og da måtte jeg slå til!


Kjøpte også to skjorter, to topper, en strømpebukse, en tights, en knæsj oransje og ufattelig stilig ryggsekk, og verdens styggeste dongribukse (som jeg prøvde å gjøre om til en shorts siden jeg så for meg at den kom til å bli kul som shorts. vet ikke helt hva jeg syns ennå. tror den får ræva mi til å se ganske stor og teit ut, haha). Her ser du en av skjortene (orker ikke ta bilde av resten nå, siden jeg glemte kameraet mitt på skolen og derfor må bruke webcamera):


I kveld skal jeg drikke kakao, se serier og filmer, lese bok, kose med hunden og høre på Bon Iver. Er så hekta at det er sykt. Kan høre den samme sangen om igjen og om igjen uten å gå lei. Flere som har det sånn når de er hektet på en sang? Ha en fin lørdagskveld!

Never gonna break, never gonna break.

I flere timer nå har jeg stirret på skjermen i håp om å komme opp med noe bra å skrive. Det klør fælt i fingrene, og hjernen vris rundt omkring og leter etter noe jeg vil formidle til dere. Jeg kommer opp med; ingenting.

Spiller Minnesota, WI av Bon Iver på replay hele. fuckings. tiden. Hvem trenger sex når man har denne sangen? Den er rene definisjonen på orgasme.

Jeg hadde nesten (men bare nesten) glemt hvor deilig det er å være hjemme. Å komme hjem til et hus som føles både nytt og gammelt på samme tid er spesielt, men fint. Å komme hjem til taco og tente lys på bordet er enda finere. Men ingenting slår det å komme hjem til en fantastisk mor med et fint smil om munnen og en ivrig hund som vil kose med deg.

I morgen skjer to fine ting: frokost på burger king og en tur innom fretex. Fretex er som en skattekiste. Jeg gleder meg til å åpne den.

Og til alle folk der ute: smil oftere. Dere er så fine når dere gjør det.

Untitled

Tankefugler.

I norsktimen nå nettopp, snakket læreren vår om tankefugler.

En tankefugl er en person som kan sitte i f.eks. klasserommet og la tankene fly som en fugl. Ut av vinduet og langt, langt bort.

Jeg er en sånn tankefugl.

Skole er hardt for tiden. Det er vanskelig å finne konsentrasjon, og i timene tar jeg ofte meg selv i å drømme meg bort i helt andre tanker. Tanker om alt fra fremtidsplaner, ting jeg savner, følelser, steder jeg vil besøke til hva som er til middag i dag. Jeg blir overrasket over hvor mange tanker jeg får tid til å tenke i løpet av en skoletime hvor jeg egentlig bare burde ha ett tema i tankene.

Jeg har også tatt meg selv i å drømme meg bort masse utenfor klasserommet. Jeg tenker så forferdelig masse på fremtiden. Jeg har aldri før vært en av dem som har hatt på ønskelisten: "å bli rik", siden jeg aldri har følt at penger er det som virkelig gjør en lykkelig, og jeg tror at en overflod av penger kan gjøre en til en person man ikke vil være. Men i det siste har jeg tenkt at det å ha ubegrenset med penger faktisk hadde vært ganske ok. Dette fordi jeg er så utrolig eventyrlysten for tiden. Etter vgs er det så masse jeg vil. Jeg vil reise hit og dit, bo her et år og der et år, studere noe, bli flink i noe, ta livet med ro, bo i en by, oppleve det og det. Men jeg vet at penger kommer til å begrense alt.

Jeg tenker så forferdelig masse hele tiden. Men aldri på det jeg burde tenke på. I morgen har jeg historieprøve og jeg har såvidt lest enda. Jeg finner ikke konsentrasjonen. Motivasjonen.

Tankene mine flyr ut av vinduet og langt, langt bort.


Bildet er tatt av fine Rebekka. Har ikke spurt om tillatelse, men har linket til bildet, og håper det går fint at jeg bruker det.

Inspirasjon på en tirsdag

 
 Jada, så burde man linke rett til den som har tatt bildet, men valgte i dag å være litt badass og legge ut bilder rett fra weheartit.

Æ vil bære dans

I dag har jeg komt meg gjennom en hard PIS-fagdag med prøve, hvor jeg til sammen skrev tre sider for hånd og fire sider på pc. Var herlig å bli ferdig og å endelig ta helg, som startet med nachos til middag. Ellers har jeg danset i gangen og sett litt film. Nå skal jeg legge meg, siden jeg og Merete skal opp tidlig i morgen fordi vi skal på moa! Gleder meg, og håper at jeg får råd til noen nye klesplagg.Elsker denne!! De er faktisk dritsøte.

Bibelgruppe og mindre stress

I dag har vært en fin dag! Lå og las bok til halv to i går kveld, så jeg var sykt trøtt i dag tidlig, men fikk likevel ræva i gir og tok en dusj før jeg gikk til frokost. Var trøtt gjennom omtrent hele skoledagen, hvertfall mot slutten av dagen. I tillegg hadde vi ingen fritimer og masse tunge fag (sånn som f.eks. historie i sistetimen. var såvidt jeg fikk til å holde meg våken og lå med hodet mot pulten omtrent hele timen). Etter skole hadde jeg egentlig planer om å gjøre masse, sånn som: norsklekse, øve til pis-prøve og å vaske rommet. Hva gjorde jeg? Jo, jeg lå inne hos Merete og Isabel og snakket, slappet av, tullet og drakk min tredje kopp kakao denne dagen (elsker at jeg endelig liker en varm drikke!) Etter kvelds var det bibelgrupper, noe jeg egentlig ikke hadde meldt meg på i år, men som jeg i siste liten fant ut at jeg ville. Jeg fikk en helt fantastisk bibelgruppe, og angrer ikke på at jeg ble med. 1. Vi har bibelgruppe hos den læreren (ja, vi drar hjem til lærere, spiser mat, har det gøy og leser i bibelen) som er aller flinkest å lage mat aka jeg legger meg med en veldig mett og god mage i kveld. Vi fikk alt fra himmelske pizzasnurrer til lakris og seigmenn. 2. Folka i gruppa er fantasiske. Heldigvis er det mange av dem jeg kjenner godt og henger masse med, noe som gjør at jeg ikke blir så sjenert og klein. 3. Det var deilig å lese og snakke litt om Bibelen/Jesus. Jeg ante ikke hvor masse jeg faktisk savnet det før nå. 4. Det er veldig fint å få bedd sammen. Vi ba om masse ting, og det føltes godt etterpå. 5. Kvelden ble kjempekoselig og jeg har hatt en veldig fin dag!

Jeg skal prøve en ny ting her i livet: stresse mindre. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, siden jeg er en person som stresser utrolig over små (og store) ting. Jeg skal hvertfall prøve heretter å ikke gjøre ting mer innviklet enn de er, og ikke stresse så fælt over ting. Er det noe som ligger i bakhodet og gjør meg stresset skal jeg prøve å være fornuftig og få gjort det. Eller om jeg er lat, skal jeg rett og slett prøve å glemme det. Det er ikke bra å være "care", men når jeg vet det er noe jeg ikke kommer til å få gjort, er det bedre å glemme det, og heller bli flinkere neste gang, enn å stresse sykt og ha det som en klump i magen hele tiden. Dette ble kanskje vanskelig og teit forklart, men det hadde mening i hodet mitt. Et eksempel: i morgen er det romsjekk. 1. Det er ikke farlig om jeg får dårlig på den (har ikke så masse å si. får kanskje prikk eller nedsatt internatorden eller noe tull, men det har jo ikke noe å si når jeg ikke skal gå her til neste år) 2. Jeg var trøtt i dag, og siden jeg dro på bibelgruppe fikk jeg ikke tid til det. 3. Jeg har to fritimer i morgen jeg kan gjøre det kjapt på, så hvorfor stresse? Eksempel nummer to: Jeg burde gjort norskleksa til i morgen, men saken er; jeg har ikke fått gjort den. Det er ikke bra, det vet jeg, men nå er det seint, og jeg får uansett ikke gjort den nå, så i stedet for å stresse over det og ha "dårlig samvittighet" er det bedre å bare glemme det, og lære til neste gang.

Jeg har også en pis (politikk, individ og samfunn) - prøve på fredag, som jeg vet jeg burde ha øvd mer på hittil. Men gjort er gjort, og spist er spist. Det er ikke vits å stresse og bli sur pga. at jeg ikke har giddet å gjort noe før nå. Da får jeg heller stå på som søren i morgen, gjøre mitt beste, og komme meg gjennom det. Jeg er så lei av den teite klumpen i magen av ting jeg hele tiden stresser over, derfor prøver jeg heretter å stresse mindre!

Fikk litt skrivediaré nå. Om ting som sikkert ikke en gang er interessant for deg, men det var deilig å bare la tastene trykke i vei, og få ut litt unødvendig informasjon om hva som foregår i livet mitt. Til dere som ikke gidder å lese hele dette innlegget, her er konklusjonen: Jeg har hatt en veldig koselig dag!

Orgasme til ørene

Fatter ikke hvorfor jeg ikke har hørt på Bon Iver før nå. Kort oppsummert: musikken er magisk, fantastisk, nydelig, rå og herlig. Jeg drømmer meg bort og får frysninger over hele kroppen. Jeg elsker det. Har mange sanger igjen å sjekke ut, men de jeg liker best nå er Holocene og denne her, Minnesota, WI:

Bon Iver


Er så glad for at det finnes musikk som dette her ute i verden, og ikke bare artister som f.eks. Rihanna (sier ikke nødvendigvis at Rihanna er dårlig, innrømmer faktisk at jeg liker en del av sangene hennes, men det kan selvfølgelig ikke sammenlignes med musikk som dette)

Mål i livet: se Bon Iver live.

Å fake natt

Siden jeg egentlig ikke er så glad i søndager, men elsker natten, skal jeg prøve å gjøre dette til en fin søndag. Derfor later jeg som at det er natt. Jeg har lukket gardinene og dempet belysningen. Tent stearinlys, satt på Bon Iver på høytalerne, funnet frem bøker og lekser. Dette er en søndag hvor jeg føler for å være litt alene og slappe av. Jeg må gjøre litt fornuftige ting, som å vaske klær og gjøre litt lekser, men skal også kose meg med en film, potetgull og lese masse (siden jeg ikke er flink nok til å sette av tid til det ellers).

Klokken fem i natt, så rommet mitt sånn ut:Til tross for at jeg var ufattelig trøtt, ville jeg lese bok før jeg la meg.

Nå ser rommet mitt sånn ut, og jeg skal ha en fin søndag:

Stakkar Isabel har feber og har vondt i halsen. Jeg har kanskje virket litt frekk mot henne, siden jeg holder bittelitt avstand. Det er rett og slett fordi jeg kan være en bakteriefreak til tider, og er noen ganger livredd for å bli syk. Spesielt når jeg nettopp har vært syk selv. Så beklager, det er ikke meningen å være så teit! Men håper du blir frisk snart, vennen, god bedring ♥ Ilu. (du er forresten velkommen til å sitte nede her med meg om du vil, men ikke forvent at jeg er til så veldig godt selskap, siden jeg skal prøve å begrave meg litt i boka, hihi)

Til dere andre der ute som heller ikke liker søndager så godt: prøv å gjør den til en fin dag. Gjør en blanding av fornuftige ting du vet du burde gjøre (så blir du ikke like stresset over at det ligger i bakhodet), men husk også å slapp av og gjør ting du vil. I dag er en dag uten skole, nyt det. 

Nattedyr

Er så trøtt. Men liker natten masse bedre enn dagen, og hater også at helgen går så fort. Jeg vet at å legge seg sent ikke gjør helgen lengre, fordi jeg ender opp med å sove halve dagen etterpå, men jeg liker natten masse bedre enn morgenen. Om natten er det ingenting man  gjøre. Man skulle jo tross alt egentlig sovet. Men det er fint å sitte oppe om natten, alt blir så masse finere. Det er fint å tenne lys, sette på Bon Iver eller Joy Division, se en serie, kanskje lese en bok eller bare tenke. Det er også fint å sitte med noen du er glad i noen ganger og snakke om alt mellom himmel og jord.

Tidligere i kveld så jeg film sammen med Sofie og Elise Rebekka. Vi spiste masse godt og hadde det kjempekoselig. Jeg sovnet nesten noen ganger, men det var koselig å være med dem. Øynene mine har vært røde i hele dag (hva skjer, dette skjedde sist helg også. et hint om at jeg burde få mer søvn eller? haha) og jeg vet jeg egentlig burde sove nå. Nå har jeg hatt besøk av Isabel, Kim og Ørjan. Men  sier kroppen at det er nok. Nå skal jeg virkelig sove.


HVORFOR HAR JEG IKKE HØRT PÅ BON IVER FØR NÅ?!

Så synker søndagsdepresjonen inn, og man føler man ikke har fått utrettet så masse. Døgnet har alt for få timer.

.

Så forvirret. Man vet egentlig hva man vil, men følelser er ikke alltid lette å kontrollere. Man blir usikker. Usikker på hva man virkelig vil og på hva man burde gjøre. Hva man burde tenke. Føle.Noen ganger hadde det vært lettest å ikke følt noe i det hele tatt.

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits