..

Antall ganger jeg har grått over skole er utallige. Jeg er så lei. Har komt til et punkt hvor det er veldig lett å gi opp i stedet for å prøve. Har ingen energi når det gjelder skole, og får ikke til å gjøre det jeg skal. Blir sint på meg selv siden jeg ikke gidder å prøve lengre. Jeg vet det er siste året og alt er så jævla viktig, men jeg orker ikke mer.

Skjerp deg.Ja, så handler alle innleggene mine for tiden om hvor ufattelig skolelei jeg er, men dere får bare takle det.

O K T O B E R Ø N S K E

Jeg vil reise bort. Langt bort fra det som kan kalles klasserom, prøver og lekser. Om det så bare er en koselig hyttetur med kjæresten og gode venner rundt seg. Kledd i en myk og varm genser, ullsokker, en varm kopp kakao i hånden med krem og marshmellows i, fin musikk og massevis av latter mens vi sitter der alle sammen under varme tepper og ser ut vinduet der regnet og snøen herjer. Vi har ikke hørt om noe som kalles tidspress, og vi kan bare nyte tiden der og da. Ingen alarmklokker, ting man  gjøre og hverdagsstess. Bare tid.

Men neida. Hver morgen er enda en dag med selvpining. Vil ikke stå opp, vil ikke ut av den varme dyna. Vil ikke på skolen. Er så lei av skolearbeid. Er ikke konsentrert, og utsetter det som burde bli gjort og erstatter det med å finne på andre ting. Man er konstant trøtt, slapp og attpåtil har man blitt forkjølt.

Vær så snill å gi meg det som står i det første avsnittet.

S K O L E L E I

Så utrolig skolelei. Når jeg er ferdig med vgs skal jeg hyle så høyt av glede at innbyggere over alt i hele verden hører meg.

F R E D A G S K O SDet er helg og man sitter med en deilig hettegenser som tilhører kjæresten som lukter av god gutteparfyme og man savner han allerede. Ja, jeg er klissete og ekkel og forelsket, men deal with it. Helga startet med at jeg så litt av min favorittserie of all times; The O.C.! Det var herlig med tanke på at det var så lenge siden jeg hadde sett den. Så ble det jentekveld sammen med Rebekka, Elise Rebekka, Isabel, Merete, Sara og Wilde. Herregud så koselig det var! Dere er så fine! Tok en del fine, søte og tullete bilder som jeg kommer til å legge ut i morgen når jeg har giddet å redigere dem litt. Vi snakket, lo, spiste masse godt, ble overtrøtte og hypre og hadde det ufattelig koselig! Nå har jeg brukt litt mer tid på pc'en enn hva jeg tenkte og skal legge meg snart. Er litt sår i halsen og krysser fingre for at det går over til i morgen og at jeg ikke er i ferd med å bli syk. Sov godt, søte mennesker ♥

F R I T I M E R O G O M M Ø B L E R I N G

Det er fint å være tilbake på Vestborg! I går kveld, da jeg egentlig burde lagt meg, ommøblerte jeg rommet mitt. Det ser selvfølgelig litt sært ut å ha en sofa midt på gulvet, inntill en seng, det er jeg fullt klar over, men jeg liker det. Haha! Ryddet og pakket ut også, så nå er det fint, ryddig og koselig her.

Jeg elsker tirsdager. For da har vi bare fire (av egentlig åtte) skoletimer! Nå skal jeg og Merete ha kakao-date mens jeg skal slappe av, kanskje lese litt eller se en serie. Og så burde jeg prøve å gjøre litt lekser da..N Å R F E R I E N T A R S L U T TDet blir trist å reise fra mamma, hunden og øya i morgen, og det blir dritt å sette seg på skolebenken igjen, men fy søren som jeg gleder meg til å dra tilbake til vestborg og møte vennene og kjæresten igjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D I P D Y EI natt farget jeg håret mitt for 4567890876523 gang! Farget først hele håret brunt enda en gang (det var så rødt-brunt da jeg gikk fra oransje til brunt tidligere i år. er fremdeles rød-skjær i, det er jo umulig å få bort. men er litt mer brunt nå hvertfall) Etter det bleika jeg tuppene, sånn at det ble oransje/blond-ish. Ble kjempefornøyd og er stolt av å ha fått det til såpass bra med tanke på at jeg gjorde det helt selv. Ser sikkert ganske amatørmessig og skeivt ut bakfra, siden det var utrolig vanskelig å se hvor masse farge jeg tok på bak der, men jeg bryr meg ikke om det ikke er helt perfekt. Jeg liker det! Elsker å farge håret, elsker forandring. Hva syns du?

I går dro jeg og mamma til byen en tur for å shoppe litt. Kom hjem tre bh'er, to gensere, hårfarge, to topper og én bukse rikere. Alt for heldig!! På det nederste bildet ser du en av de nye genserene mine som jeg elsker.

B L O M S T E R

I dag truet mamma meg med ut på tur igjen. For at det ikke skulle bli for kjedelig tok jeg med kameraet, noe som resulterte i noen få bilder. Her er to av dem. Skal bli flinkere til å ta meg tid til å ta bilder en gang i blandt når det er tilbake til hverdagen igjen. Det er jeg nemlig alt for dårlig til.

I dag bestillte jeg forresten Justin Bieber-billetter til meg, Solrun og Merete. Er ikke en av de gale såkalte "beliebers'a", men liker han, og tror det blir rått å se han live. Gleder meg! 

O k t o b e r s o l

Tiden går og går. Vil på én måte at det skal bli søndag med en gang, på en annen måte vil jeg at ferien ikke skal ta slutt. Savner folk og kjeder meg litt, men nyter skole og lekse-fri og det er fint å være hjemme. Ferien min har hittil bestått av: å drikke alt for mange kopper kakao, gå tur med mamma, besøkt Matheus, sovet, spist, lest litt (alt for lite), startet på sesong én i vampire diaries igjen og sløst bort alt for mange verdifulle ferietimer på facebook og annet tull.


Jeg elsker den nye sangen til Kaizers som kom ut for noen dager siden! "Siste dans". Den er fantastisk! Kaizers did it again. (spol til 2:03, da begynner selve sangen)

Skal prøve å få litt mer ut av ferien nå de siste dagene!

ALL THESE CARS & CLOTHES & CALORIES

På repeat. hele. tiden. ♫
Takk til Isabel som viste meg denne sangen. Får den ikke ut av hodet og må høre den tusen ganger hver dag.


I høstferien..

..regner det masse. Da er det fint å enten kle på seg og gå tur ute i ruskeværet, eller det jeg heller foretrekker; å sitte inne i varmen og se på regnet som herjer utenfor.Hvor peisen varmer opp hele stuen og det er godt og varmtSå har man lest ferdig boken man brukte en evighet på (men som var veldig bra), og man skal starte på en ny, men vet ikke helt hvilken man skal begynne medOg man kan unne seg noen ekstra kopper kakao

Det er fint med ferie. Jeg slapper av, koser meg, slipper alt skolemas. Men samtidig er det mange folk jeg savner som jeg kunne ønske var her akkurat nå.

Matheus, del én - svarthvitt.

I går hadde jeg og Matheus en liten "photoshoot" siden vi hadde fri og ikke noe å gjøre på.

Dream.

Noen ganger tenker jeg: "så ironisk at bloggen min heter "following my dreams" når jeg ofte føler at jeg ikke har noen drømmer". Noen ganger føler jeg at jeg bare svever meg gjennom livet, uten mening, uten mål. Men når jeg tenker meg ekstra godt om så er ikke dette sant. Hver dag gir utrolig masse mening. Likevel om jeg kanskje ikke klatrer Mount Everest eller utforsker gatene i Roma en helt normal ukedag, er jeg så heldig at jeg får gå på en skole hvor jeg kan se vennene mine hver dag, tjuefire timer i døgnet om jeg vil. Jeg er så heldig at jeg har venner jeg kan snakke til om alt, som jeg ikke nødvendigvis trenger å gjøre så masse med for å ha det gøy. "Time you enjoy wasting is not wasted time". Hver dag gir utrolig masse mening, for det er ofte de små tingene som gjør alt så bra. En fin kommentar, et smil. Men tilbake til det med drømmer. I tiende drømte jeg om en ny start. Jeg drømte om å flytte bort og møte nye folk. Dette gjorde jeg, og det er noe jeg ikke angrer ett eneste sekund på.

Men hva er egentlig en drøm? Søker jeg etter en definisjon på nettet kommer det opp "drøm: håp, ønske". Jeg vil si at det finnes både små og store drømmer, men hva som er en liten eller stor drøm varierer fra person til person. For noen kan den største drømmen dems være å bli lege, for andre kan det være å få til å gå igjen. For noen kan det være å flytte for seg selv, for andre kan det være å ta en betydningsfull tatovering. You get my point. Noen drømmer kanskje det de vil regne som store drømmer, men andre føler kanskje de har mange små drømmer. En drøm er ikke noe med en merkelapp hvor det står "made in china" på, en drøm er noe du, ved hjelp av hjertet ditt, lager helt selv. Er ikke det fint å tenke på?

Så når jeg tenker meg godt om, er det masse jeg drømmer om.
Jeg drømmer om å flytte for meg selv.
Jeg drømmer om å flytte til en by.
Jeg drømmer om å finne noe jeg elsker å bruke tiden min på.
Jeg drømmer om å ta enda flere tatoveringer.
Jeg drømmer om å en gang samle mot nok til å kanskje ta en piercing.
Jeg drømmer om å en gang gifte meg (dette er noe som virker alt for fjernt nå, så les: en gang).
Jeg drømmer om å farge håret mitt igjen snart.
Jeg drømmer om å bo i England et år.
Jeg drømmer om å ligge å se på stjernene enda en gang.
Jeg drømmer om å lage den fineste inspo-veggen noensinne.
Jeg drømmer om masse.

Grav dypt inn i hjertet ditt du også, så skal du se at du har mange drømmer selv.
La ikke andre folk stoppe deg for å drømme, og ikke minst å realisere dem. 

Hvilke blogger leser du?

Har endelig skaffet meg en header, wio wio! Matheus har tatt bildet (tusen takk!), og jeg har redigert det. Likte bildet veldig godt med farger, siden det var veldig høst-ish, men har en liten ting for svart-hvitt-bilder for tiden, så da ble det sånn.Har ikke vært flink på å lese andres blogger for tiden. Men nå har jeg massevis av tid, så jeg hadde blitt kjempeglad om dere skrev i kommentarfeltet et par blogger dere virkelig annbefaler meg å lese. (æsj, hater egentlig sånne innlegg, men trenger litt hjelp akkurat nå)

Happy birthday.

Tente lys, en flau Karen Anna som sjenert overekker et kort og en hjertesjokolade, latter, bra musikk, fine folk og masse godt å spise. I går kveld feiret nemlig jeg, Matheus, Isabel og Kim Kims bursdag. Han har bursdag i dag, men siden han skal på skolen, passet det best å feire i går kveld. Tror han ble ganske overrasket, siden han ikke visste at vi planla den lille feiringen, og jeg tror og håper at han ble glad! Jeg syns hvertfall det var utrolig koselig!

Så, Kim; gratulerer så utrolig masse med dagen! Vi har bare vært sammen i snart to uker nå, men likevel betyr du allerede veldig masse for meg. Du er så alt for snill, omtenksom, herlig, morsom og jeg stoler virkelig på deg. Du behandler meg så fint, og vi har det så utrolig gøy sammen. Du får meg til å føle meg bra, rett og slett. Og jeg har blitt veldig glad i deg.

I dag har jeg fri, noe som betyr at i går klokken halv fire fikk jeg høstferie. Det er ubeskrivelig deilig og ikke minst etterlengtet. Jeg ventet med å dra til i dag, så vi fikk feire Kim litt, og i tillegg passet det godt for mamma som kommer og henter meg i dag. Vi skal kjøre til Volda (Kim og Matheus skal sitte på) på grava til en mamma var glad i, og er hjemme på øya senere i kveld. Blir deilig å komme hjem. Savner øya, hunden, mamma, huset, bestemor og bestefar, stillheten, avslappingen. Dette skal bli en deilig ferie.

God høstferie alle sammen!

Hei, høsten.

Ettersom man vokser og blir eldre, forandres interesser og ting man liker/ikke liker. Før kunne jeg ikke fordra høsten. Nå er det en av favorittårstidene mine. Nydelige farger hvor enn du går og massevis av fine blader overalt hvor føttene dine baner vei. Det er noe rolig, stille, mystisk og fint med høsten. Den kjølige vinden om kvelden når månen lyser opp himmelen og snev av mørke, skumle skyer beveger seg forbi den. Det er nesten litt magisk.

I dag hadde vi ikke lærer i historietimen, så da jeg egentlig burde sitte og gjøre historielekse på rommet, gikk jeg heller ut en liten tur for å ta noen bilder. Jeg hadde null konsentrasjon til å jobbe med skolearbeidet, og en tur ut med kameraet i hånden var etterlengtet, så da prioriterte jeg det først. Nå har jeg fått ut litt kreativitet (lol) og skal sette i gang med litt fornuftige ting etter middag!Nå har jeg bare en skoledag igjen før det er høstferie!!!!!!!!! Det blir litt trist fordi jeg må dra fra vennene mine en uke, men det skal bli utrolig deilig med ferie!!Herregud fine sang og musikkvideo æh

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits