Når du kunne ønske du kunne stanse tiden.

Jeg vil ikke at det skal bli søndag igjen. Ikke så fort. Jeg vil være mer med mamma og hunden min. Jeg vil se flere filmer og sove til langt på dag. Jeg vil bare være her hjemme og slappe av, bare for noen dager til. Hvorfor flyr helgene forbi så utrolig fort? Heldigvis har jeg hatt det fint i helga. Jeg kom hjem til et varmt hus med biffsnadder på bordet, jeg har drukket julebrus, jeg har sett film (desverre bare én av de tusen jeg hadde tenkt å se), jeg har skypet med kjæresten, jeg har koset med hunden, jeg har fått tilbrakt tid med mamma (desverre litt for lite, pga at hun har jobbet en del), jeg har vært i byen og jeg har kjøpt ballkjole og en t-skjorte. Så jeg skal vel egentlig ikke klage. Men det er fint å være hjemme, så noen ekstra fridager hadde ikke skadet. Men la oss se på den positive siden: i morgen får jeg møte de fine vennene mine og den fine kjæresten min, åh, savner dem allerede. I kveld gikk det opp for meg atter en gang at herreguud så glad jeg er for at jeg startet på den skolen. Jeg har venner der som jeg håper jeg aldri mister, og ting hadde vært helt annerledes om jeg ikke hadde gått der. Slenger med denne sangen som jeg er sikker på dere har hørt tusen ganger før (visst ikke: hvilken stein har du bodd under de siste ukene egentlig?), men jeg elsker den og blir aldri lei av den, så jeg må bare ha den her igjen!:Nå skal jeg legge meg. Søren, skal stå opp om seks timer. God natt.

2

I dag dro jeg og mamma en liten tur til byen for å kjøpe ballkjole! Så etter en jeg hadde sett på nettet, men de hadde den ikke der, så jeg kikket litt på andre kjoler. Da kom jeg over denne. Eller, jeg prøvde en haug med kjoler, men likte faktisk denne best. Den var helt annerledes enn det jeg egentlig kunne tenkt meg. Jeg liker egentlig ikke kjoler (på meg selv altså) som er veldig tettsittende, sånn som dette. Føler meg så naken. Man ser liksom alt, haha. Men jeg likte den veldig godt, og den kostet bare 149,- så da ble det den. Håper jeg ikke angrer nå da, for jeg liker som sagt ikke så godt denne type kjoler. Hva synes du om den?

1

I dag var det utrolig fullt på bussen så når jeg satt meg inn fikk jeg det siste ledige setet. Etter meg kom en gammel dame, en dame i femti-åra og en liten jente. Jeg tenkte å gjøre dagens gode gjerning, derfor sa jeg til den gamle damen: "du kan få setet mitt". Hun smilte søtt og sa takk. En mann lenger borte ryddet til en ledig plass til. I stedet for å ta setet selv, sa jeg til damen og barnet: "bare sitt der dere". Damen smilte søtt og sa: "hva med deg da?" Men jeg insisterte og hun takket og sa at hun følte ikke den lille jenta kunne stå hele turen, derfor sa hun ja takk. Jeg hadde ikke noe problem med å stå et lite stykke. Likevel om dette ikke var noe stort, varmet det. Det gikk opp for meg atter en gang hvor glad jeg er i mennesker. De søte og takknemmelige smilene jeg fikk gjorde dagen min masse bedre. Det føltes fint å hjelpe noen, likevel om det ikke var så masse. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Kanskje det er en liten påminning til dere der ute å legge merke til hverandre, hjelpe hverandre, og kanskje prøve å gjøre en liten, god gjerning hver dag?

Untitled

b
ildet er linket.

M u s i k k t i p s f o r y o u


1. Van She - Jamaica.


2. Cazadores - American Lights.


3. Daughter - Youth.


4. Arctic Monkeys - R U Mine?


5. Asaf Avidan - Reckoning Song (One Day)


6. One Day/Reckoning Song (Wankelmut Remix)(Day Version)


7.The Neightbourhood - Sweater Weather


8. Rooney - I'm Shakin'.


9. Lucy Rose - Middle Of The Bed.


10. Imagine Dragons - Radioactive.


Herregud, dette innlegget er nesten litt for perfekt. Hør alle sangene, de er verdt det!!

Dagens drømmeantrekk #1Overfladisk-materielt-drømmeønske: Å hatt penger til å kastet de fleste av klærne i skapet mitt og byttet ut det meste med nye klær. Har forandret stil så ufattelig mange ganger, og kjøpt så masse tull som jeg sjeldent bruker. Nå vet jeg mer hva jeg vil ha. Og det er ikke det som ligger i skapet mitt.

Er det en ting jeg syns er absolutt bullshit, er det alle disse kleskodene. Artikler om hva som matcher og ikke matcher, hva som er "in" i år, "what not to wear" og alt det tullet der. Er det en ting jeg alltid har stått for er det at folk burde få gå akkurat i det de vil. Drit i hva som er in og ikke, gå i det du føler deg vel i og det du liker. Gå i det som gjør deg til deg.

19/11/12

helga har vært dritt, akkurat sånn som humøret mitt er nå
vet ikke lenger hva jeg vil, hva jeg trenger, hva jeg burde og ikke burde
blir så sint på meg selv

14/11/12

I natt skal jeg overnatte med skjønneste Isabel. Rommet hennes er kjempekoselig. Hun har stearinlys, roser på veggen, en nydelig drømmefanger og et stort, fint, verdenskart. Det regner skikkelig ute, og da er det fint å sitte inne på et varmt og fint rom med ei skjønn og fantastisk venninne.

Ryan Adams - Wonderwall (så masse finere enn originalen)

12/11/12

Tenker så ofte at livet starter skikkelig etter videregående, når man endelig kan gjøre det man vil. Men livet er jo nå. Det holder på. Men det er vanskelig å gjøre det beste ut av alt når man konstant går rundt med et kaos i hodet av ting man burde gjort og skal gjøre. Timeplanen er full og det er ikke nok tid. Det er sykt å tenke på at man kan dø i morgen, og jeg bruker kanskje min siste dag på jorden til å øve til historieprøve. Grotesk, men dere skjønner tegninga? Hvordan skal man få til å skvise inn en hel del hverdagsmagi inn i travle timeplaner og "må gjøre-lister"? 

One day, baby, we'll be old

I dag er det høstfest på vestborg, noe som betyr at skolen er full av foreldre og søsken som er på besøk. Mamma er ikke her i år, da, siden hun skal på jobb. Klokken fem starter "festen", som sjeldent er veldig gøy, men det går vel fint. Vet om noen flinke, skjønne jenter som skal synge, og det redder vel festen. Etter festen har jeg ingen andre planer enn å se film med de fine folka mine. Håper denne dagen blir like koselig som gårsdagen!

Digger denne sangen (og musikkvideoen) som Matheus viste meg!09/11/12

Åhhhhh, helg!!!!! Det å gå ut av klasserommet etter en hard fagdag klokken halv fire og endelig kan hyle ut "yeaaah, helg!!" må være en av de beste følelsene man kan få. Denne helgen skal bli så bra! Skal se film, spise masse godt, slappe av, trene (ja, faktisk. har egentrening i gym og skal derfor prøve å trene litt oftere. he-he) og henge med fine folk! Etter helga tok jeg med meg julelys (som jeg ofte bruker hele året) hjemmefra, som jeg pyntet med på rommet mitt her på vb, koselig!:I dag kjøpte også skjønne Merete julelys, noe som gjorde rommet hennes enda mer koselig enn det allerede var:

Skjønne skapninger, er så glad i dere!

Dette innlegget skulle egentlig bli postet tidligere i dag, men plutselig ble det kvelds så jeg glemte det. Har ellers vært på Rema og handlet før vi hadde "teaparty" (likevel om alle drakk kaffi eller kakao og ikke te) med Matheus, Merete og Kim ♥ noe som var sykt koselig! Nå, i en del timer, hadde jeg, Merete og Matheus musikkquiz. Jeg vet det høres ut som noe kjedelig man gjør på den lokale ungdomsklubben når man er tolv, men jeg lover deg at det var enda mer morsomt enn det høres ut. Vedder på hele internatet kunne høre oss, for vi tok av skikkelig. For at det var vi som skulle få gjette sang måtte vi ha kodeord som f.eks. "pupper". Haha, herregud så teite vi er, men shit så morsomt vi har det. Nå skal jeg avslutte kvelden med enten litt Vampire Diaries eller The OC sammen med Merete. Har hatt en herlig dag!

Har du hatt en koselig fredagskveld?

07/11/12

må fortsette å gidde
jeg liker denne følelsen av å faktisk kunne være litt stolt av meg selv
og det å forstå litt mer

denne uken har jeg nemlig gjort lekser
noe jeg ikke har gjort på en god stund
fordi jeg har vært lat og lei

prøver å skjerpe meg, og hittil har det gått fint
fikk til og med skryt av læreren, wow

skal fortsette
må hvertfall prøve
gidde

det er heldigvis siste året

søtti år

Onsdag kveld kom jeg hjem til mor. Det var utrolig deilig med noen dager hjemme (langhelg!!!!!) før jeg i dag tidlig stakk til et sted mellom Åndalsnes og Bjorli. Langt oppe i dalen bor de fine besteforeldrene mine som jeg ser så alt for sjeldent. Bestemor skulle feire 70-års dag, og tross i at jeg var omringet av for det meste mennesker som ikke var på min egen alder og jeg var utrolig trøtt, ble det en fin og ikke minst koselig kveld. Jeg så kanskje ut som jeg kjedet meg litt der jeg satt og strikket, men jeg fikk gjort masse jeg liker: sitte og observere hvor vakre mennesker kan være, sitte rundt folk jeg er glad i, møte folk jeg ikke har sett på en god stund, strikke, drikke brus, spise masse god mat, ta litt bilder, tenke på nye idéer til både blogginnlegg og private tekster, fundere over livets mange mysterium og føle på både savn og glede. Nå sitter jeg i bestemor og bestefars store og litt skumle hus og fryser på føttene, likevel om det er varmt her. Det er fint å være her, men jeg gleder meg også til å komme tilbake til vennene og kjæresten i morgen, hurra. De hadde dekt på og pyntet fint til selskapet:


og huset hvor de holdt selskapet (dette er ikke huset til besteforeldrene mine) var nydelig, og fjellene bak var magiske:

folk spurte meg utallige ganger: "så, hva tenker du å gjøre etter videregående da?" og jeg måtte le litt mens jeg fortalte om mine mangel av planer "vel, har lyst til bergen, da, men hva jeg skal gjøre der vet jeg ikke ennå"

og i dag er første gangen jeg virkelig har tenkt: shit, så fint det er med fjell


Håper dere har hatt en smashing lørdagskveld!
Liker dere min nye header? Selv liker jeg den veldig godt!

elise rebekkka - your song

Noen fantastiske mennesker her i verden fortjener mer oppmerksomhet. >Elise Rebekka< er en nydelig og vakker (på alle måter) jente som jeg har vært så heldig å bli kjent med det siste året. Hun går i klassen under meg og er ufattelig flink å synge. I dag laget hun et cover av sangen Your Song, og som vanlig gjør hun sånn at jeg får frysninger over hele meg:Lik, kommenter, del. Hun fortjener det.
(la meg bare si at det ikke er hun som ber meg "reklamere" her, det er helt av eget initiativ, nettopp fordi jeg syns hun er utrolig flink) 

.

Jeg liker ikke personen jeg har blitt. Jeg har dyttet bort en av mine aller beste venninner de siste månedene. Jeg vet ikke hvorfor. Det har bare skjedd. En blanding av gamle ting vi har opplevd som jeg ikke helt har fått til å legge bak meg, en hel del sjalusi for å være ærlig, en hel del stress og en stor del lathet. Jeg var i tvil om jeg burde skrive dette her på bloggen eller ikke, siden det kan bli svært personlig, men jeg tar sjangsen, fordi jeg føler jeg skylder personen det gjelder dette.

Denne personen er så fantastisk. Så herlig. Så bra på alle måter. Jeg er bare en atten år gammel jente. En usikker jente. Usikker på meg selv, hvordan jeg ser ut og hvordan jeg vil være. Jeg har med andre ord ikke verdens beste selvtillit. Noe jeg gjør, som er litt dumt, er at jeg ofte måler meg selv med vennene mine. Jeg har alltid sammenlignet meg med denne personen, og har alltid følt at jeg har vært dårligere enn henne. Hun er penere, morsommere, mer utadvendt. Dere skjønner. Det er flaut å innrømme, men jeg har alltid vært litt sjalu på deg. (nå mener jeg ikke at jeg aldri har blitt sjalu på de andre vennene mine, men av en eller annen grunn er det denne éne personen det har gått mest utover)

Jeg er også en person som kan bli veldig lett irritert. Noen ganger trenger jeg bare tid for meg selv. Noen ganger skal det utrolig lite til før jeg blir sur, men jeg føler det oftest har gått ut over deg. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn. Jeg liker det ikke. Det er ikke meningen. Det at jeg i tillegg alltid har vært litt sjalu på deg har vel ikke hjulpet på. Men jeg liker ikke personen jeg har blitt de siste månedene. Jeg har dyttet deg bort. Langt bort. Og jeg lengter etter ting sånn de var før.

Hvorfor har det vært så jævla vanskelig å gå opp den éne ekstra trappa?

Jeg lover, etter helga, skal alt bli annerledes. Jeg vet jeg har sagt det før, men nå mener jeg det.

Jeg savner deg. Jeg savner oss.

Jeg har dyttet deg bort når du trengte meg mest, og jeg beklager. Jeg hater meg selv når jeg tenker på hvordan jeg har oppført meg. Jeg håper du vil tilgi meg, og at ting blir som før. For shit som jeg savner deg ♥

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits