topp tre for øyeblikket

1. denne!!!!!!!!! altså!!!!!!! 2. denne er så bra og den var absolutt en av de beste sangene de spilte live på konserten jeg var på3. og denne er bare helt fjfdksghjdfk

28/11

som du (om du har lest bloggen min tidligere) sikkert har fått med deg, har jeg lenge tenkt på å slutte på folkehøyskolen jeg går på. jeg var i grunn usikker allerede i sommer på om jeg i det hele tatt skulle kaste meg ut i ett fjerde år med internat, men jeg tok sjansen. etter en lang høst, hvor jeg rett og slett ikke har trivdes så godt, har jeg endelig bestemt meg: jeg skal slutte. jeg har blandede følelser, men aller mest føler jeg en stor lettelse. lettelse over å endelig ha bestemt meg, og for å ha tatt et valg som endelig føles rett. jeg har flere ganger i høst bestemt meg for: "ok, jeg skal bare holde ut og fullføre året", men likevel har tanken om å slutte aldri gått bort. nå som jeg har bestemt meg for å slutte føles dette rett. ikke misforstå meg, likevel om jeg ser utrolig frem til å sette meg på toget med en haug med bagasje på vei hjem til det fine vestlandet, så er det ikke bare lett å flytte heller. jeg er helt klar over at jeg kommer til å gå glipp av utrolig masse kult jeg egentlig skulle innom på linja (som f.eks. to uker praksis i blå kors, besøke fengsel, dra til san fransisco (!!) osv), at jeg kommer til å ha masse mindre å finne på hjemme på den lille øya enn i store, spennende oslo. at jeg ikke får den samme muligheten til konserter og cafébesøk. og at det er mennesker her jeg ikke har rukket å bli bedre kjent med. jeg er forberedet på en kjedeligere hverdag med jobb. for å jobbe er målet for øyeblikket. jeg ønsker jo å være hjemme for en stund, og noe må jeg da gjøre på, og siden jeg ikke er klar for å studere enda, blir det å finne seg en jobb.

kanskje tenker dere "hvordan kan hun flytte fra hovedstaden med så mange kule muligheter og opplevelser i vente, til en liten øy på vestlandet med en kjedelig hverdag?" men noen ganger er det kanskje litt fred og ro man trenger. noen ganger trenger man kanskje å kjede seg litt. akkurat nå slutter jeg skolen av diverse grunner: 1. jeg er møkk lei av internatlivet. for 2. internat er slitsomt. man får alltid et press på seg om at man burde være sosial og delta i mange sosiale ting på fritiden, noe som er logisk, for å skape et bra og morsomt miljø. men for meg har jeg allerede opplevd dette, og ett fjerde år blir for mye for meg av denne konstante "kom igjen, nå må vi gjøre det og det og det!" 3. jeg er rett og slett sliten, og det resulterer i at jeg ikke får til å gi så mye av meg selv til de andre. det fører igjen til at jeg blir lei meg, og tenker dumme tanker om meg selv. "hvorfor får jeg ikke til dette!" jeg vet innerst inne at jeg bare er sliten og trenger hvile, men man har lett for å tenke dumme tanker om seg selv og hvor "dårlig" man er til å ta del i alt. og 4. jeg har hjemlengsel. jeg savner virkelig øya mi (og mamma og hundene), noe som er lov etter at jeg flyttet bort fra den allerede i en alder av seksten.

bare fordi jeg slutter på skolen, skal bo hjemme hos mamma og jobbe, så betyr ikke det at hele livet mitt stopper opp. jeg skal selvfølgelig også bruke denne tiden til å tenke, fundere og planlegge hva jeg skal gjøre etter denne perioden. jeg skal også besøke oslo igjen og fremdeles prøve å dra på litt konserter i ny og ne når lommeboken og timeplanen sier "kjør på!" og san fransisco skal jeg prøve å få besøkt senere i livet uansett. jeg reiser heller ikke hjem tomhendt. jeg har fått rundt fire måneder på en folkehøyskole, og jeg har opplevd masse spennende på disse fire månedene som jeg skal ta med meg videre. jeg har fått et innblikk i noe jeg tror jeg kan tenke meg å drive med i fremtiden, fått opplevd kule ting og møtt kule mennesker. så disse fire månedene har jeg absolutt fått nytte av likevel.

7/365

(overskriftene har egentlig ikke mening lengre, siden jeg ikke har postet ett innlegg per dag, og dette egentlig ikke er den syvende dagen av 365-utfordringen. men samma det)

jeg er hjemme, og det er så utrolig deilig. jeg er ganske lei av musikalen vi jobber med, siden jeg blir så ufattelig nervøs av å være skuespiller i stykket. å synge går helt fint. men å snakke? nei. det er fælt, og jeg kunne ønske jeg ikke var med i den. men nå er det for sent å trekke seg. fant ut at jeg hadde fri på lørdag, så da skulket jeg både torsdag og fredag (#badass#girl#yolo#yeah) for å få mer tid hjemme. for det trenger jeg. både for å pleie hjemlengselen og for å finne ut hva jeg vil resten av året.

over til noe annet: instagram er kult (@dokost)
6/365

har hatt en veldig fint helg med isabel på besøk. ting er masse bedre når isabel er her. jeg føler også det er lettere å være sosial sammen med de andre her når hun er her. hun gjør meg tryggere på meg selv og jeg tør mer. i dag spiste vi pizza og vi var på bruktmarked på grünerløkka.

men nå som jeg sitter alene på rommet igjen, sitter jeg igjen her med de samme tankene.
jeg blir så sliten av dette.
jeg prøver virkelig å gjøre dette året bra. jeg vil jo at det skal bli bra.
tenk på alt jeg kan få ut av dette året!
men hjemlengselen (blandt annet) gjør det så vanskelig.

hjemlengsel. så teit. så fint. så unødvendig. så nødvendig. så barnslig. så modent.

5/365jeg liker denne sangen til skambankt og den nye musikkvideoen.

(nå er alt kjempefint for nå er isabel her på besøk igjen) 

4/365

tanker om jeg skal slutte eller ikke svirrer rundt i hodet mitt som bare det, for i dag er en av de dagene hvor jeg i grunn bare har lyst å sette meg på det første flyet hjem. heldigvis har vi en frilørdag neste helg, så jeg har akkurat bestilt flybilletter hjem!!! tenkte jeg ikke skulle hjem før til jul, så ble ganske glad når jeg fant ut at jeg kan dra hjem en tur neste helg. siden jeg er sånn i tvil om jeg skal slutte eller ikke, hadde det vært fint å vært hjemme for en liten periode for å se om jeg savner skolen eller om jeg bare har lyst å bli værende hjemme, men pga. musikalen vi holder på med (som skal være ferdig siste uka i november) føler jeg ikke at nå er det rette tidspunktet å dra på, med tanke på at jeg har to små roller og at jeg skal synge. men det kan godt hende jeg drar hjem litt tidligere til jul. vi får se. nå prøver jeg bare å ta en dag om gangen. jeg begraver meg i gilmore girls-episoder. den serien får meg alltid i et bedre humør og den får også tiden til å gå fortere. nå har jeg heldigvis ting å se frem til: på tirsdag skal jeg på volcano choir-konsert (!!) og på torsdag skal jeg hjem!

denne sangen hører jeg på masse for tiden:(gi meg gjerne fine musikktips)

3/365

grunnen til at det er så vanskelig
er at jeg ikke føler jeg får til å
være meg - helt og fullt ut
sånn jeg egentlig er
det går bare ikke
noe stopper
og jeg takler ikke å være en halvveis meg
for jeg tror ikke jeg liker en halvveis meg
så da er det lettere å trekke seg helt tilbake
enn å være halveis 

2/365har blitt keaton henson-frelst i det siste. for et fantastisk fascinerende menneske på så mange måter. ikke bare lager han vakre sanger/dikt, synger flott og ser ut som min fantasi om hvordan jeg tenker jesus ser ut (hahah), men han driver også med kunst (tegner/maler) han sliter med sosial angst, og spiller derfor ikke så mange konserter og liker heller ikke intervjuer så godt. derfor er dette intervjuet kjempekult, hvor han heller tegner svarene:alt med han fascinerer meg sånn

hør på musikken hans, du kommer ikke til å angre

1/365

du er et menneske
du skal være
mennesker skal være
helst hele tiden
helst over alt
helst til enhver tid

rope skrike dele snakke formidle
men ikke være for høylytt
og for guds skyld ikke for taus

vi gjør, men vi tenker ikke
vi snakker, men vi lytter ikke
vi har øynene åpne, men vi ser ikke

vi lever, men vi puster ikke

PROFIL
LINK
LINK
LINK
LINK

designet er
laget av renate
hits